Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че Харун е имал среща с Мелда! А на Еда е казал, че ще се видят може би по-късно! Виж зад Еда паркинга е празен, ако имаше среща с нея, логично е да паркира там.

Правилно!

# 631
  • Варна
Ако са решили филма да свърши със 61 епизод- целувка ще има и нещата ще почнат да се разплитат! Тогава целувката ще е в началото на серията и оттам насетне ще има и срещата с Ямур с новата рокличка в дома на Харун- с една дума почва период на разведряване и сближаване! Но ако историята ще продължава- целувка няма да има! Всичко ще приключи само с това, което вече видяхме- една близост с прехвърчащи искри и това е! После- отдъпване, а както подозирам Харун ще каже нещо на Еда, с което ще я отблъсне от себе си, щото досега той каквото и да прави, или да каже, Еда все търчи подире му и не се отказва, уж заради Ямур, ама и тя, и ние си знаем...А Арас наистина я покани някъде с него- аз не разбрах къде точно, но каза, че ще чака нейния отговор на поканата му! Ако целта е да става филм- Еда ще приеме и ще става, каквото ще става... ooooh!

# 632
Мисля, че целувката е в началото. След срещата с Мелда, Харун се среща с Еда и тогава е целувката. На другият ден, косата на Еда е хваната по различен начин, виж момента с баща й в магазина и с детето, когато мери роклята. Забелязала съм, че 2-рия и 3-тия фрагмент по принцип завършват, така както свършва серията.

И аз съм забелязала, че така както завършва фрагмента с говор, така завършва и серията.
Според мен Харун и Мелда се срещат във връзка с фирмата, която си мисля, че Харун ще създаде. Не напразно в предишния епизод дадоха как Харун и Тарък оглеждат офис. Затова е и толкова кратка.
Първият фрагмент на 58 епизод не свърши както серията. Peace
http://www.youtube.com/watch?v=KLMZBlnzep0

# 633
Твърдо за т.1. На 2 см от лицето на  Еда, и земетресение не може да ги раздели!
Хахахах, kalamitsi, отново крайно и забавно изказване от твоя страна  smile3532

По-интересно е какво ще последва след срещата! Дали ще я изпрати до тях като в добрите стари времена или ще я отведе в неговия дом! Ако няма гореща сцена стрелям срещу сценаристите без предупреждение!

# 634
Мисля, че Харун е имал среща с Мелда! А на Еда е казал, че ще се видят може би по-късно! Виж зад Еда паркинга е празен, ако имаше среща с нея, логично е да паркира там.

Тогава това би означавало ,че Харун и Мелда са поддържали някаква връзка /телефонна/ през тези години, защото когато на Мелда й звънна телефона, тя реагира много бързо, веднага излъга че е Бату. Ако не беше чувала Харун 4 години и при обстоятелствата при които се разделиха, най-малкото щеше да онемее за няколко секунди при обаждането. newsm78 newsm78 newsm78

# 635

Правилно!

Зад Еда и шосето се виждат дървета, а там където спряха Харун и Мелда шосето граничи с къщи и не знам точно как се казва - ограничителната линия на шосето е друга.

# 636
Според съседите, информацията не е вярна (информация от bghelp)!

# 637
  • Русе
Здравейте мили незабравимки  Hug Heart Eyes Днес пак добре сте се вихрили щом като едвам ви изчетох Peace малко се стреснах с тази новина за края на филма дано се окаже поредната лъжа.
Поздрав за всички неуморни стихоплетци и за всички вас който подържата огъня във форума. Heart Eyes  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=6_TUeMseGDA
Много хубав клип,Мария!Поздравления! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 638
  • Варна
Според съседите, информацията не е вярна (информация от bghelp)!
newsm17 newsm10 newsm44 newsm44 newsm44 newsm09 newsm09 newsm09

# 639
Ако са решили филма да свърши със 61 епизод- целувка ще има и нещата ще почнат да се разплитат! Тогава целувката ще е в началото на серията и оттам насетне ще има и срещата с Ямур с новата рокличка в дома на Харун- с една дума почва период на разведряване и сближаване! Но ако историята ще продължава- целувка няма да има! Всичко ще приключи само с това, което вече видяхме- една близост с прехвърчащи искри и това е! После- отдъпване, а както подозирам Харун ще каже нещо на Еда, с което ще я отблъсне от себе си, щото досега той каквото и да прави, или да каже, Еда все търчи подире му и не се отказва, уж заради Ямур, ама и тя, и ние си знаем...А Арас наистина я покани някъде с него- аз не разбрах къде точно, но каза, че ще чака нейния отговор на поканата му! Ако целта е да става филм- Еда ще приеме и ще става, каквото ще става... ooooh!

Дани не така, къде ми изпращаш Еда? Да ги нямаме такива работи, мястото й е в дома на Харун! Да не кажа, че мястото й е леглото му! Така де и ние нещо по-така да видим, пък и на Ямурчето я братче я сестриче са спретнали. Ако ще ходи някъде това е в Ава и то с Харун!

# 640
Мисля, че целувката е в началото. След срещата с Мелда, Харун се среща с Еда и тогава е целувката. На другият ден, косата на Еда е хваната по различен начин, виж момента с баща й в магазина и с детето, когато мери роклята. Забелязала съм, че 2-рия и 3-тия фрагмент по принцип завършват, така както свършва серията.

И аз съм забелязала, че така както завършва фрагмента с говор, така завършва и серията.
Според мен Харун и Мелда се срещат във връзка с фирмата, която си мисля, че Харун ще създаде. Не напразно в предишния епизод дадоха как Харун и Тарък оглеждат офис. Затова е и толкова кратка.
Първият фрагмент на 58 епизод не свърши както серията. Peace
http://www.youtube.com/watch?v=KLMZBlnzep0

Фрагмента с говор никога не е първи, аз говоря за него.

# 641

Дани не така, къде ми изпращаш Еда? Да ги нямаме такива работи, мястото й е в дома на Харун! Да не кажа, че мястото й е леглото му! Така де и ние нещо по-така да видим, пък и на Ямурчето я братче я сестриче са спретнали. Ако ще ходи някъде това е в Ава и то с Харун!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 642
Твърдо за т.1. На 2 см от лицето на  Еда, и земетресение не може да ги раздели!
Хахахах, kalamitsi, отново крайно и забавно изказване от твоя страна  smile3532

По-интересно е какво ще последва след срещата! Дали ще я изпрати до тях като в добрите стари времена или ще я отведе в неговия дом! Ако няма гореща сцена стрелям срещу сценаристите без предупреждение!
smile3532 smile3532 smile3532Като за начало да покажат поне една стрстна целувка, да знаем, че сключиха примирие, апък сексуалната им близост се подразбира, че няма много да се забави! Дори само това докосване е достатъчно, няма връщане!

# 643
  • Русе
Това за записа е възможно! Но мисля, 4е ще стане като с фалшивата бременност на Мелда! Едно голямо НИЩО!
Дааа! Това е една от големите вини на Еда към Харун! За това ме е яд. 4е Харун много бързо  предаде фронта!
Имам някакъв спомен, че Мелда още тогава "видя сметката " на лаптопа, на който гледаше действието, предавано от камерата Simple Smile
Лаптопа-да, но ако са поддържали връзка по компа,сега Еда него гледаше...

# 644
Точно за това питах днес, дали някой го е чул! Арас спомена Адана- нали е от там, та така се светнах, че става въпрос за града.
Лелеее, тая нашта Хубавица дали няма да приеме в момент на отчаяние ако Харун пак нещо и ги наговори врели некипели #Crazy А и тези снимки от къщата на Арас много ме притесняват.

Общи условия

Активация на акаунт