Черен списък на стоматолозите

• 539 441
  • 922
  •   1
Отговори
# 915
В списъка добавям още двама некадърници, които вероятно работят в тандем, т.к единия ми беше препоръчал другия. Започваме с д-р Кристиян Иванов Монев, черепно-лицева хирургия Натурадент! Отидох за лечение на гранулом, той предложи да го махнем с операция през венеца. Понеже операцията продължи дълго време, упойката ме беше пуснала и аз махам, казвам му да спре, защото ме боли, той вика още малко и свършвам. Още малко? Той знае ли какво е да те режат наживо? Но не това беше проблема. След операцията ми каза да отида на зъболекар да ми запълни каналите, защото поради недобро запълване се е образувал този гранулом. Препоръча ми д-р Магдалена Стоянова (доктор е силно казано за тази госпожа) и аз отидох при нея да го " лекува". Тя каза, че и съседния трябвало да се запълни, както и още един, който слава Богу не отвори, но сложи коронка . Т.е. общо 2 "лекувани" , 3 коронки. Оказва се след време, че " излекувания " зъб от двамата тарикати, ОТНОВО има гранулом и новия доктор като ме видя се хвана за главата. Каза, че първо се опитва да се лекува, спаси зъба, а после се вади или оперира. Върха на корена беше отрязан тук, а каналите са стояли отворени, т.е. всичко наобратно са  направили. При опит отново да отида при "д-р" Монев да види защо имам отново гранулом, той не само че ме отпрати, но каза, че при някои хора така ставало, нямало смисъл пак да се пипа, иначе ми взе 200 лв за консултация. Накрая извадихме целия зъб ( при новия доктор) и в момента седи празен, защото дори и имплант не мога да сложа ( по медицински причини). А " лекуваните" зъби от Магдалена Стоянова, изобщо не бяха излекувани. И двамата са в Супердок и имат само положителни коментари. При опит да напиша моя коментар ми бяха изтрити постовете, защото съм " петняла" името на докторите и това било " лично"> Ами да, за мен да ми опропастиш 3 зъба и да стигна до вадене по спешност си е ЛИЧНО! Та смятайте колко са актуални оценките в това приложение.

# 916
Д-р Кристиян Иванов Монев може и да е много кадърен, но явно е и много алчен, неморален и самозабравил се. Влязъл във схема с Магдалена Стоянова , с която докторка вероятно го
свързват лични отношения.
Мисля, че има много зъболекари работещи по двойки, кадърните крепят слаби, полупрофесионални,
безотговорни свои приятели, роднини, любовници, съпрузи.
Д-р Бобев крепи Мая Бобева/семейство/, д-р Доротея Митова крепи Славчо Коев/семейство/,
д-р Чорлова крепи Евелина /приятелки/и т.н. и т.н.

Що се отнася до Супердок аз съм регистрирана, но никога не давам мнение. Ясно ми е, че Супердок
има финансова изгода да се пишат само позитивни коментари.

Оферти за Магдалена Стоянова в Грабо https://grabo.bg/places/d-r-magdalena-stoianova/deals
Отзиви - Изчисти ми само зъбния камък,нито преглед нито полиране.Държеше се леко надменно ,не ми допадна. ....Много набързо, много скоростно претупа всичко.
Прави впечатление, че в Натурадент работят зъболекари учили в чужбина, а в биографията на Стоянова -
участие в редица следдипломни обучения и конгреси за повишаване на професионалната квалификация и умения. Много семпло в сравнение с чуждоезиковото обучение на Натурадент.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 21:44 от lana26

# 917
Hяма такова нещо, като лоша преса, затова мога да кажа името само на лично съобщение, но ще дам описание максимално най - подробно.
Тя е жена и практикува в западните квартали на София.
Мърлява, груба, работи предимно с третата възраст, страстта и cа екстрадицията и челюстите, млада е, но не се синхронизира с модерната дентална медицина, повече от пациентите си е пренасочила от колежка при които стажуваше, кaто на новите се представяше за нея, докато пациент има здрави зъби дупчи изтънява и пломбира мними кариеси, като почти непрестанно описва опасности за скорошни грануломи, заповядва не изслушва, използва анестезии с изтекъл срок, за кореново почистване прелива в апликаторите белина за бита, боде с една игла, ув лампата е нон стоп в петна, ръкавици не сменя докато не се скъсат, водните смукатели изплаква по няколко пъти, използва накрайници на машината докато заприличат на джамджийски пирони, и само 1 шкаф с всичко нормално за изненадващи проверки на здравните.

# 918
Моля се на Господ да не се разболявам и залежавам и да не попадам в ръцете на доктори и сестри. Обслужването в БГ е под всякаква критика във всяка институция- и в офис на куриер се държат като в бащиния и нападателно, в офис на изипей лелките са страшно агресивни и къде ли още не. Постовете за зъболекарите го доказва. Като чета и се кръстя- това хора ли са или разбойници. Всичко е винаги на въпреки и от нищо се почва кавга, от която губещия е пациента- първия си взима двестате лева, втория остава нелекуван, изритан и с празен джоб. Да ходи да се оплаква на папата. Положението е безнадеждно.

В Супердок аз не виждам опция да пиша коментари

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 05:27 от dsfds

# 919
  • In the land of Never Never
Моля се на Господ да не се разболявам и залежавам и да не попадам в ръцете на доктори и сестри. Обслужването в БГ е под всякаква критика във всяка институция- и в офис на куриер се държат като в бащиния и нападателно, в офис на изипей лелките са страшно агресивни и къде ли още не. Постовете за зъболекарите го доказва. Като чета и се кръстя- това хора ли са или разбойници. Всичко е винаги на въпреки и от нищо се почва кавга, от която губещия е пациента- първия си взима двестате лева, втория остава нелекуван, изритан и с празен джоб. Да ходи да се оплаква на папата. Положението е безнадеждно.

В Супердок аз не виждам опция да пиша коментари
В Супердок коментар може да напишете, ако сте били на преглед при съответния лекар. Мисля, че е възможно за две седмици, или нещо такова, като мине този срок, вече нямате достъп за мнение. Аз така мислех за една кожна да пиша, която ме изгори при лечение на кокоши трън с течен азот, приложи го не на ходилото, а на нежна кожа, където нямах въобще трън, и това място не заздравяваше повече от месец. Исках да изчакам все пак да видя до какво ще се стигне с въпросното "лечение", и тогава да пиша мнение, но уви, вече нямах достъп.
А за останалото, напълно споделям, държавата е пред разпад. Всичко е оставено на автопилот, и навсякъде гледат само да крадат, и никой не носи отговорност за престъпления. Намерете начин да се противопоставите, или емигрирайте. Друг изход няма.

# 920
Румен Армянов, работи в 25 ДКЦ. Лекува постоянен зъб, като млечен, отделно работи претупано и грубо.
Бисеркова от дентална клиника Младост, отново с локация 25 ДКЦ, където са взели помещение под наем. Не казва нищо за неговата работа на същия зъб, слага ми нова пломба и три пъти некадърно ми взима проба за коронка, самата коронка съшо е изработена некадърно и я слага. Още по-груба и арогантна.

# 921
Гликоза, може ли името на тази докторка, че и аз имам да горя едни папиломи по кожата и не ми се иска да попадам на некадърници?

# 922
  • In the land of Never Never
Гликоза, може ли името на тази докторка, че и аз имам да горя едни папиломи по кожата и не ми се иска да попадам на некадърници?
Десислава Котиркова, Софиямед

Общи условия

Активация на акаунт