Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 764
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Ехааа, already detective браво за информацията.  bouquet Heart Eyes
Чак съжалих, че нямам първокласник тази година.

# 121
  • София
Ехааа, already detective браво за информацията.  bouquet Heart Eyes
Чак съжалих, че нямам първокласник тази година.
Heart Eyes Няма нужда да съжаляваш, в близките години ще си имаш такъв, а  подръка за него ти е едно наистина много добро училище, каквото е 119-то.  Peace Де да ни беше и то наблизо..

# 122
  • Пловдив
А аз да попитам майките на четвъртокласниците: ще сменяте ли училищата на децата от пети клас? Има ли дечица, които ще кандидатстват в други училища с изпит?

# 123
  • Варна
Аз много мислих и продължавам..., но по всяка вероятност ще го взема при мен. Не мога да кажа, че сега има изградена среда, в която се чувства много комфортно и че има приятели, без които не може... За жалост.

# 124
  • София
Хайде и аз да се запиша -Майка на четвъртокланик 49ОУ Бенито Хуарес - София -кв. Суха река.

За да допълня предучилищната агитка - с извинения и молба за разбиране, но и аз търся мнение, препоръка за преподават в 49 ОУ , който ще поема 1 клас на есен  Praynig

# 125
  • София
Привет на предучилищната агитка  Laughing!

Аз наминавам да се съглася с already detective по отношение на 120-то училище. Г-жа Пушкарова е класна на сина ми и трябва да ви кажа, че съм й страшно благодарна! Много фин човек, с много добър усет, балансирана, но и всеотдайна. И в най-смелите си мечти не съм се надявала, че детето ми ще попадне на такъв педагог (а и човек!).

# 126
  • София
Хайде и аз да се запиша -Майка на четвъртокланик 49ОУ Бенито Хуарес - София -кв. Суха река.

За да допълня предучилищната агитка - с извинения и молба за разбиране, но и аз търся мнение, препоръка за преподават в 49 ОУ , който ще поема 1 клас на есен  Praynig

Като училище и капацитет е чудесно.Има много извънкласни дейности и възможности за допълнителни занимания.Учителя който аз лично най-много харесвах г-н Комитов се премести да преподава в друго училище.Страхотен човек и преподавател.Комуникацията с децата е невероятна, обучението му е страхотно.Беше купил интерактивна дъска и под формата на задачи и игри така учиха децата,че пушек се вдига от ушите им.За съжаление от една година не е преподавател там.Беше преподавате на класа с Информационни.технологии и Тенис.Неговия клас беше най-добър по успех, но и най-буен.Новата им класна не я познавам, но чувам ,че и тя е добър педагог.

# 127
  • София
Здравейте! Появявам се в темата, за да попитам има ли майки, на които децата им учат в 55 СОУ "Петко Каравелов" в кв. "Дървеница"? Имам бъдещ първокласник и търся препоръки за учители, които ще поемат първите класове на есен! Благодаря на всички, които ми отговорят! bouquet

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 11:53 от narcis

# 128
Хехе, позагубих ви малко от поглед!  Heart Eyes
Да ви честитя със закъснение Новата 2011 и да пожелая на вас и семействата ви много здраве, щастие и успехи!
И аз съм от мамите с деца в 120-то, така че конкретни впечатления имам само оттам. Peace
Но за част от училищата, за които са отправени питания по-нагоре, има отделни теми във форума.Там също не е лошо да се попрочете това-онова.  На първо четене със сигурност се сещам за налична тема за 73-то.
Мишел, светът е много малък.....По принцесата на снимката те познах. От толкова години всеки вторник и четвъртък те засичам на репетициите на лапетата. Heart Eyes Сори за спама.  Embarassed
Hug Еееее, значи, следващия път, като ме засечеш пак, ще те питам. Благодаря ти за изчерпателната информация. При мен нещата, вече се сведоха до 4 училища.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 14:25 от МИШЕЛ

# 129
Здравейте,

Моля майките от Варна, които са доволни от училищата на децата си, да ми препоръчат училище, където мога да преместя детето си след 4 клас. Не съм доволна от сегашното, в което учи и като преподаватели, и като среда.

За нас е без значение, в кой район на града ще бъде.

Ще съм много благодарна на всички!

# 130
Май е време да се включа в темата с една четвъртокласничка  Grinning

# 131
Някой изпращал ли е детето си на зелено училище в хотел "Св. Иван Рилски" в Банско?
http://www.saintivanrilski.com/
Основно ме интересува сигурността вътре и около басейна. Peace
Също и отоплението.
За април го мислят.

# 132
  • дядовата ръкавичка
А аз да попитам майките на четвъртокласниците: ще сменяте ли училищата на децата от пети клас? Има ли дечица, които ще кандидатстват в други училища с изпит?

Много мисля по въпроса.....  За училищата с изпит - то май само в математически училища/паралелки може да се  кандидатства след 4 клас? Саши хич не се представя добре на състезанията тази година. На подготвителни курсове не ходи. Освен това  заяви, че не иска да се занимава с математика.... Явно е загубена кауза.
Другото ми колебание е, дали да не го преместя в училището на сестра му. По-близо ни е, транспоритрането ще е по-лесно.  Обаче, той и дума не дава да се издума за местене. Хубав клас са, приятели са всички .....  Доколкото подочувам нивото 5-7 клас в неговото училище не е лошо, надничам и в ученическия форум, децата си обичат и уважават учителите, а това е важно ....

# 133
Изглежда много добре. Пък и е спечелил награда за най-добър  Ваканционен четиризвезден хотел на 2009 г.

# 134
Фран, да. Но като чета по темите как масово си носят хората печки по хотелите,  Shocked, по-добре да питам как е. Освен това по-добре някъде без басейн, от колкото на басейн без спасител.
Изпратих запитване и на самия хотел.
На приключенски и спортни лагери е ходил, но на зелено училище - никога (по комплексни причини).

Общи условия

Активация на акаунт