Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 807
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде ... тук ...
За много години!
Тази година май не съм се записвала тук...

Класната на Радо каза, че и тяхното училище било включено в програмата за ските тази година, но още не знае кога и как. Утре имаме родителска - дано вече е станало ясно. Обещала съм на Радо да ходи. Ски не е карал досега.
Иначе се е запалил по сноуборда, оборудван е вече. Пратих запитване до една от фирмите за курсове на Витоша за начинаещи. Бяхме се засилили за 15 и 16 януари, обаче май няма да има достатъчно сняг.
По Нова година обиколих вторите употреби в Шумен - осигурих Радо с якета и панталони за ски/сноуборд на символични цени. Знам, че не всеки пазарува от такива магазини, но ... има и чисто нови неща, с етикетите.

# 151
  • София
За много години момичета! Hug
Бъдете здрави! Hug

Нас Новата година ни започна кофти Cry. Бяхме с малката ми щерка 6 дена в болница... Направи двустранна пневмония. Гадост!
Изписаха ни в понеделник и вече сме си в къщи. Аз- на работа съответно. Тя-с баба в къщи.

Класът на синът ми от 55-то сега са на ски училище на Витоша по тази безплатна програма "Научи се да скараш ски".
Много е доволен и е в страхотна еуфория всяка вечер!
Вчера се похвали с 9 "Лале"-та.
Осигурено в абсолютно всичко за децата+ чашата топло мляко с какао на спонсорите Нескуик.
Страхотна инициатива и дай боже повече деца да получат този шанс и да могат безплатно да се научат да карат ски! Peace

# 152
Здравейте момичета!Искам да ви попитам тази програма за ските предварително ли се кандидатства и от училището ли зависи?

# 153
  • дядовата ръкавичка
kopche, много неприятно. Важното е, че всичко вече е зад гърба ви и дано не се случва повече.

Браво за 9-те Лалета на сина. Моята девойка явно не е дотам напреднала и само следобед се спуска по Лалето.  Наистина дано повече деца получат достъп до тази програма. Ските станаха едно, за жалост, дотса скъпо удоволствие, непосилно за много хора  Confused.

Здравейте момичета!Искам да ви попитам тази програма за ските предварително ли се кандидатства и от училището ли зависи?

Доколкото знам, през есента се решава кои училища ще бъдат включени, но дали е по инициатива на училището, нямам идея.

# 154
Благодаря ти Айяла   bouquet.

# 155
Здравейте! Много се извинявам, че нахлувам във вашата тема, но може би ще разберете терзанията ми като майки, минали вече по този път. На есен предстои моите щерки да са в първи клас и аз съм си набелязала немската паралелка в 18-то СОУ. Ако има мама на четвъртокласник от там, моля да ми напише накратко за мнението си, за да мога евентуално навреме да се ориентирам и към други варианти, ако този не е добър. Благодаря предварително!!!

# 156
На есен предстои моите щерки да са в първи клас и аз съм си набелязала немската паралелка в 18-то СОУ.
Може да попиташ в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445678.0

# 157
  • София
kopche, явно децата ни са в едно училище. Класът на моя син от днес е на ски,
но, пуст късмет, човекът от вчера е с температура и кашлица.  Ill
А за това ски училище се говори вкъщи още от миналата година  Cry
Толкова рядко боледува, да чукна на дърво, и да се разболее точно
когато приятелчетата му се забавляват на Витоша при това разкошно време - мъка  ooooh!
Така е провесило нос, милото ...

# 158
  • София
kopche, явно децата ни са в едно училище. Класът на моя син от днес е на ски,
но, пуст късмет, човекът от вчера е с температура и кашлица.  Ill
А за това ски училище се говори вкъщи още от миналата година  Cry
Толкова рядко боледува, да чукна на дърво, и да се разболее точно
когато приятелчетата му се забавляват на Витоша при това разкошно време - мъка  ooooh!
Така е провесило нос, милото ...

Еееееееее голям късмет.Това и на нас ни се е случвало.Милия , изживя го много мрачно.

# 159
  • София
Carmela Biscuit, наистина много ви съчувствам!
Милото детенце!
Ще му се компенсирате вие след това и ще си го заведете някъде! Peace

Ние сме в подобна ситуация сега с малката ми щерка, защото пък е след боледуване и лекарите не дават да се чуе дума за ски лагер. А тя няма търпение! Толкова го чакаше! А и си е здравичко детето. Има желание да отиде, но и днес на контролният преглед са казали: здравичко е детето, изчистено е от хрипове, но за ски лагер  -не дават. Застраховат се просто, според мен. Но все пак в планината въздуха е друг и е много по-благотоврно за белите дробове, отколкото в училище и в къщи, ако погледнеш.. А и до неделя ще са минали 13 дена от изписването. А другата година: я камилата, я камиларя! Човек едни сметки си прави, а то нещо непредвидено, вземе че излезе! Tired

# 160
Копче, имай предвид, че няма кой да преоблича девойката както би го правила ти, когато е мокра  Wink

# 161
Момичета, има ли някой подрбна информация за състезанието "Знам и мога", което ще се проведе през март  newsm78
Всъщност интересува ме дали има някъде примерен тест от миналата година за 4ти клас, защото ми се чува нещо, че сега за 3ти и 4ти можело да бъде 1 тест, което ми се вижда доста  #Crazy
Разгледах в нета, намерих някои стари тестове:
това е 3 клас 2008 г

това е от 2010 г, но не пише клас...според мен е пак за 3ти  newsm78

# 162
Здравейте!   bouquet
Пиша с една молба - ако има пишещи тук, чиито деца учат в 56-то СОУ, нека ми драснат на лични Simple Smile

# 163
Момичета, има ли някой подрбна информация за състезанието "Знам и мога", което ще се проведе през март  newsm78
Всъщност интересува ме дали има някъде примерен тест от миналата година за 4ти клас, защото ми се чува нещо, че сега за 3ти и 4ти можело да бъде 1 тест, което ми се вижда доста  #Crazy
Разгледах в нета, намерих някои стари тестове:
това е 3 клас 2008 г

това е от 2010 г, но не пише клас...според мен е пак за 3ти  newsm78

Първата състезателна тема ( на ОУ " Елин Пелин") няма нищо общо с националното интердисциплинарно състезание " Аз и мога", провеждано под егидата на МОМН. Втората състезателна тема е миналогодишната от общински кръг. И миналата година, и тази състезанието се провежда само за третокласници (поне такава информация ми подадоха от училището на сина ми) , въпреки че по регламент е за 3-4 клас.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 20:41 от Анонимен

# 164
Дидева, благодаря за пореден път!   bouquet
Това с участието на деца 3-4 клас с еднакви задачи, не ми се вижда много наред и честно, но....ще видим тази година какво ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт