Четвъртокласници/тема № 30/

• 43 108
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Някои математически състезания се провеждат с една и съща тема за 3-4 клас и отделно класиране. Не виждам проблем и тук да е така. Но пак ще повторя, моята информация е, че и тази година в състезанието ще участват само третокласници. Peace
Редактирам се. Очевидно само от нашето РИО са подали такава информация. Виждам например, че във Видин става дума и за двата класа.

# 166
И при нас в Асеновград ще бъдат и трети и четвърти клас  Peace

# 167
При нас такова състезание е обявено за 29.01, което се пада съботата на междусрочната ваканция.
Така ми каза мъж ми, беше на РС.

# 168
  • Пловдив
Днес са казали в училището на щерка ми, че "Знам и Мога" е обявено в Пловдив за 29.01.
И е от тия, дето ще ходят, така че, важи, явно и за четвърти клас.

# 169
В нашето училище също е обявено за 29.01. състезанието "Знам и Мога" и е и за 4 клас.Споделете дали децата ви ще ходят на него, моля.И искам да ви попитем кога е междусрочната ваканция?

# 170
Моят син ходи миналата година. Представи се много добре и на двата кръга. Тази се колебаеше дали да се запише, но първо бяха съобщили, че пак ще е само за третокласници, а след корекцията се оказа, че поради друг ангажимент на същата дата, няма да може да участва.
Междусрочната ваканция е в периода 29.01.2011 г. – 31.01.2011 г. вкл. ( събота, неделя и понеделник).

# 171
Дидева мерси  bouquet.Току що говорих с нашата класна и се поправям - тя ми каза, че няма да има за 4клас "Знам и Мога".Каза, че първо са им подали инфо, че ще има, но сега последно няма.Попълнихме декларация за олимпиадата и тя обясни за това състезание грешката.

# 172
Хайде честито!
В нашето училище обявиха следващата седмица грипна ваканция.
Вашите дечица как са? Здрави или болни?

# 173
  • София
Хайде честито!
В нашето училище обявиха следващата седмица грипна ваканция.
Вашите дечица как са? Здрави или болни?

В кое училище и кой район?
Ние сме добре, ама много намаля и нашия клас

# 174
http://www.rio-sofia-grad.com/ - обявиха обявява грипна епидемия в София от 22.01.2011 г

Моите са хремави и покашлящи Sad

# 175
Със свое писмо изх. № 67-00-19/ 21.01.2011 г. и вх.. № 0211-3/ 21.01.2011 г. на РИО, София-град, Столична регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве /СРИОКОЗ/ обявява грипна епидемия в София от 22.01.2011 г. Във връзка с това със заповед на Министъра на образованието, младежта и науката се прекратяват учебните занятия във всички столични училища, считано от 24.01.2011 г. /понеделник/ до 28.01.2011 г. /петък/.

# 176
  • София
ТОЧНО ПРЕДИ КРАЯ НА СРОКА....
Дано децата са добре
А за градините има ли нещо?

# 177
  • София
У нас равносметката е потресаваща - 5 души, и петимата болни. Sad Девойките цяла седмица не бяха на училище и въпреки това все още не са наред. Температура наистина нямат, но продължават да кашлят доста лошо.А мен ме удари вирусът и в ушите. Rolling Eyes

# 178
  • София
Много объркващо, точно преди края на срока!
Какво се случва в такъв случай с междусрочната ваканция?

# 179
already, Whistling не оздравяхте ли вече? Hug
Пожелавам на всички болни скорошно оздравяване. Praynig

Иначе и аз се интересувам как стои въпросът с детските градини. В нашата ДГ има доста отсъстващи деца и може би ще сформират сборни групи. Whistling

Какво се случва в такъв случай с междусрочната ваканция?
Ми тя междусрочната е петък, събота и неделя. Какво да се случва?

Общи условия

Активация на акаунт