Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 758
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Не знам, никой не ни е казал още кога ще излязат...

В "Патриарха" ще излязат на 25.05.
Още се чудим в кое от двете училища /ако я приемат и на двете места/ да я запишем.

# 691
  • Пловдив
Изборът е твой,но аз съм твърдо за Княза. Peace

# 692
  • Пловдив
за училище "Патриарх Евтимий" резултатите от състезанието от вчера са качени на страницата им:

http://www.patriarcha.com/index.php?option=com_content&view= … =14&Itemid=12

# 693
  • Русе
браво на децата,  може ли някой да пусне задачите от състезанието по математика

# 694
Бенджи, поздравления!  smile3501

# 695
  • Пловдив
Брей,не мога да го отворя на служ.комп.Бенджи докладвай Grinning

# 696
  • Пловдив
Тестът не беше лесен, щерка ми има 4 грешки, двете са доста баламски, но пък двете са на трудни въпроси. Съчинението й, обаче, е много добро.
Това е.

Според нея, в "Княза" изпитът по български е бил в пъти по -лесен...

Люлин,   bouquet    Wink

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 00:13 от *Бенджи*

# 697
  • Пловдив
Браво Бенджи Peace

Моята иска в англ.паралелка,но се яви и на другите две.математ.не й е силна страна,така че ще отпадне.
Успех днес на посл.изпит Peace

# 698
  • Пловдив
Бенджи,знаеш ли кога ще излезнат резултатите в Княза?

# 699
  • Пловдив
На 31.05. около обед. Wink  Така казаха от училището, питах преди два дни...

# 700
Здравейте дами ,
извинявайте за нахлуването в темата ви , но ми е необходим съвет - детето ми завършва четвърти клас и вече знам ,че е приета в Патриарх Евтимий - математика, в математическата засега е седма , а досега учи във Васил Левски  , моля кажете ми вашето мнение какво да правя .Благодаря и извинявайте за дългия пост /става въпрос за Пловдив/

# 701
dani.m73, не те познаваме и не познаваме изобщо детето ти. Има много въпроси на които само вие може да дадете конкретен отговор.
Как ще му се отрази тази промяна след 4-ти клас? Детето има ли желание да си смени училището?
Щом е прието в математическа паралелка, би трябвало да обича математиката. Така ли е?
Едва ли някой от темата би могъл да даде категоричен отговор на запитването ти.
Иначе, съвети..колкото щеш. Laughing

# 702
  • Пловдив
Дани, щом сте кандидатствали с математика, значи искате да смените училището и търсите нещо в тази насока, нали?
Защо тогава се колебаеш да я запишеш в МГ? Ако ще е математика - там е най -добре.
Лично мнение.

# 703
Благодаря ви ,че се отзовавате на питането ми , дъщеря ми не иска да сменя училището и да - математиката й върви, пратих я на всички олимпиада за проверка на знанията, но като постигна хубави резултати започнах да се питам да остане ли в старото училище до 7 кл. или да се премести ?

# 704
Прескачам при вас от осмокласната тема.Покрай каката-тинейджърка ;алката порастна неусетно и вече завършва четвърти клас.Надявам се да вървим заедно нагоре.Имам нужда от помощ. Послучай завършването на 4 клас и раздялата с нашата класна на мен се падна задачата да купя подарък-картина и да напиша пожелание. С избора на картина се справих, но пожеланието ме затруднява,ако сред вас има някой,който владее словото,моля да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт