Четвъртокласници/тема № 30/

• 42 743
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Щерка ми е на олимпиада по бълг. в неделя.
Няма значение дали си пръв, важното е да участваш.  Peace
За " Св. Иван Рилски" ли става дума? Ако им позволят да изнесат състезателните листове, ще съм благодарна да ни ги предоставиш!  Simple Smile

# 76
Айяла, ходихте ли на "Чиполино"? Как беше?
Ние миналата седмица едвам сместихме един семеен празник, защото половината деца бяха или на курс в СМГ, или на състезание, пък имаше и пробен изпит. Shocked Направо в чудо се видях кога да правим купона!
Да не говорим как се наводнихме покрай бурята...
Бенджи, стискам палци състезанието да мине успешно!

# 77
  • Пловдив
Да, за "Св. Иван Рилски".  Wink

# 78
Яна замина сутринта на състезание по таекуондо в Благоевград. Много беше развълнувана , защото и е първото. Да видим дали ще вземе медал   Laughing 

# 79
Днес 12 дечица от класа участваха в някакво състезание, организирано от Джуниър Ачийвмънт. Преди малко Саши силно развълнуван  ми съобщи, че техният отбор грабнал златната купа.
Поздравления  bouquet.
От кое училище сте? И класът на моята девойка бяха на същото състезание в петък, но за съжаление имахме други ангажименти и тя не присъства.

# 80
  • дядовата ръкавичка
Айяла, ходихте ли на "Чиполино"? Как беше?

Не, за съжаление не успяхме.
Много се чудя за този вторник - от форума разбрах, че ще има гала-спектакъл на Нешка Робева. Ще трябва, обаче, да си взема  1 ден отпуск ако реша да отидем от 17ч.

Поздравления  bouquet.
От кое училище сте? И класът на моята девойка бяха на същото състезание в петък, но за съжаление имахме други ангажименти и тя не присъства.

105 СОУ. От сина ми не можах да изкопча много. Доколкото разбрах, задачата е била да измислят какъв бизнес могат да развият, ако разполагат с една празна стая. Съученичка на Саши е дала "много яка идея" - детски център .... ще разпитам утре класната за подробности.

# 81
105 СОУ. От сина ми не можах да изкопча много. Доколкото разбрах, задачата е била да измислят какъв бизнес могат да развият, ако разполагат с една празна стая. Съученичка на Саши е дала "много яка идея" - детски център .... ще разпитам утре класната за подробности.
Благодаря.
Ето и снимков материал:
http://www.119sou.com/index.php?page=g2010-24&num=1

# 82
На девойката петък е последния учебен ден за тази година.
Следващата седмица няма да учат - ще ходят на цирк, на разходка в парка, ще имат тържество с размяна на подаръци и т.н.
След Нова година ще са на училище чак на 10-ти януари. Намериха начин да си удължат ваканцията със ски училище на Витоша. Grinning

Купихте ли подаръци за децата?

# 83
  • София
още не съм купила подарък и страшното е, че не зная какво да избера. книги - нямам идея какво е излязло наскоро. игри - монопол, играта живот и тем подобни имаме.

# 84
  • дядовата ръкавичка
Фран, благодаря за снимковия материал  Simple Smile

И моята дребосъчка ще ходи на ски училище. Страхотна е тази инициатива. Дано да имат сняг и хубаво време.  За жалост,  училището на Саши явно не е включено в тази програма.
Подарък съм купила само за девойката - MP3-ка и един комплект за бродиране.
За Саши съм подготвила  една книга  "Ръководство за рисуване на фентъзи герои". Той много иска World of Warcraft, но аз имам големи резерви  Thinking. Ако я получи съвсем ще се зомбира Confused.

В събата е поканил  3-ма приятели вкъщи, за да правим коледни сладки  Laughing за ежегодния им училищен коледен базар. Като добавим и другите три броя налични дребосъчковци (на 8, 5 и 4 год.) голямо мазало ще бъде Stop.

# 85
  • Варна
Да почерпя, макар и с два дни закъснение, за РД на Светлин. То от събиране и партита, не остана време....

# 86
  • Карлово
  Gift newsm67 newsm59 Tada
Здраве и сбъднати желания.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 16:53 от chanoir

# 87
  • София
Честит празник на Светлин! Да ти е жив и здрав  Hug!

# 88
  • дядовата ръкавичка
Честит Рожден Ден на патерички! Laughing

Да е здрав, весел и щастлив Светлин!

# 89
Честито на Светлин Hug

И аз черпя , малкия има Имен Ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт