Пъзели 19

• 36 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Така, публично да се извиня на Таня за грозната опаковка Confused просто и вчера не ми беше ден и попаднах естествено на възможно най-некомпетентната продовачка Sad Извинявам се Hug

Подаръците- подправките на Шмид + малко пъзелче-загадка. По принцип идеята ми беше за голям пъзел загадка, защото тя скоро беше казвала, че й се иска да пробва с тях, но странно, че от онзи сайт са махнали почти всички, освен 1 коледен. По съвет на специалиста Деси, решихме да не го взимаме него. Разрових се малко и попаднах на едно нейно мнение за подправките и така... Мини пъзелчето е за опит Mr. Green Таня ще си каже дали й хареса Peace

Снимки... Имам само на картичката, може по-късно да ги сваля.
Извинявам се и че още не съм ви казала за поръчката, ама нещо тази седмица хич не започна добре Tired потвърдена е и чакам да я изпратят.

# 121
  • Стара Загора
Не беше грозна опаковката недей така. Аз съм с две леви ръце и толкова не мога да направя.
Току що наредихме загадката с дъщеря ми. Много ни хареса и беше доста интересно Simple Smile.  Опакован не го снимах, че ми го донесе куриера в офиса и нямах търпение да го отворя, а картичката е в колата. Снимки по- късно ако успея да приспя навреме децата Simple Smile

# 122
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНЯ!
Много здраве, усмивки и късмет!
Наздраве!
  Wine Glass

# 123
# 124
  • Пловдив
Олееееее, май ще откриват LIDL в Пловдив (тоест в нашия квартал), ха дано да останат пъзелчета (и то на тез пари, разбира се, е може и малко повече) след като мине първоначалната навалица (въпреки, че магазина ще ми е в квартала и аз мога да се отнеса в работно за другите време до там Mr. Green)
МТV, нема си работа ти Laughing

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 16:58 от ginbay

# 125
Здравейте и от мен
Бях 6м. неволно наказа Simple Smileна   Четях ви,но не можех да пиша.Днес помолих комшийка да пусне тема и да ми махнат наказанието.Дълго съм чакала   Stop
Ще наваксвам Crazy

# 126
Малката Госпожица Мърморана, много ти благодаря за изчерпателната информация. Надявам се още тези дни да имам време да отскоча до Слънчоглед. Нямам котка, но за сметка на това имам 4 годишна помощничка в реденето на пъзели  Grinning

евето, ако все още важи предложението ти за лепилото бих искала да се кандидатирам - имам един готов от днес 1000 парчета, размер 48 см х 66 см и смятам да го рамкирам. Днес бях в Jumbo, но там имат едно китайско за 3,99 и едно гръцко за 4,99, но нещо им нямам доверие и не бих искала да си прецакам хубавия пъзел. Другото, което намерих беше в Orange center за 13 лв. и се отказах, защото струва колкото половината пъзел Laughing

Скоро стартирам ново предизвикателство Neuschwanstein Castle на Trefl с 2000 парчета Wink

# 127
  • София
Ох и аз ги видях, ама пусто нито един от магазините не ми е близо Confused

Днес най-после пристигна коледният подарък за другарчето, страхотен изглежда Mr. Green

# 128
Момичета, това не е човешко Tired.
Точно 3 часа ми отне правенето на рамката #Crazy
От половин час се блещя и търся 2 крайни парчета.
Сто пъти пребродих масата, гледах, търсех- те пред очите ми били, ама аз вече разногледа станах.
И картинките са едни малкииии....
Не е парче-картина.
На едно парче се застъпват по 3, понякога по 4 с ъгълчета от съседната.
И така си приличат...
Направо не мога да гледам.
А като видях, че има реден пъзел от 24 000 части ooooh!
На вас колко време ви отнема?/Не, че ми е писнало, напротив. Ама то бива ли толкова некадърност?/

# 129
  • Варна
Бръмбофръц, като гледаш някое парченце, можеш ли по картинката на него да намериш мястото му? Аз поне така редя, отделям си парченца от един цвят, хващам едно и според детаилите го търся на картината от кутията, слагам го горе-долу на мястото му и така. Ако детаилите са много дребнички, ще е голямо зверене наистина. Пробвай първо с цветовете от балона, там ще е по-лесно да ги напаснеш, защото са малко като бройка. Фона обаче ще е мъка. За рамката - ако не успявам да намеря 2-3-5 парченца, спирам да ги търся и започвам вътрешната част, все по някое време се появяват  Wink
Ако много те затруднява, по-добре да го зарежеш за сега. Пробвай с другия, той е много по-детаилен и по-лесен. Нали реденето на пъзели трябва да е удоволствие а не изтощително мъчение  Peace

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:19 от mentolka

# 130
  • София
 И аз вчера си намерих в пощата брошура на LIDL и се оказа, че днес ще го откриват, а на мен един от магазините ми е близичко и може да отида да разгледам. Има и други изгодни оферти. Дано не си харесам пъзел  Praynig

# 131
  • Не съм от тук и съм за малко
Дано не си харесам пъзел  Praynig
Joy Joy Joy
 И аз съм така този месец.  Mr. Green

# 132
  • София
Бръмбофръц, просто този пъзел е по-труден, затова върви толкова бавно. С другите става доста по-бързо, защото не те объркват допълнителните картинки. Освен да ги редиш наслуки по цвят, друго не ми хрумва. Но съм убедена, че ще се справиш  Hug

# 133
  • UK
Рамка най лесно редя, като си изкарам всички парчета и ги подредя едно до друго в една (или две, или колкото трябва, но възможно най малко) прави линии, разделени според вида им - с две плюсчета, с две минусчета и с по едно плюсче и минусче. Хващам долното дясно парче, защото ми е по лесно да ги търся от дясната им страна, и минавам с него през всички от съответния вид, докато намеря това, което съвпада, поглеждам го на светлина, ако не съм сигурна, така се проверява най лесно пъзел с уникални пачета, натискаш двете парчета едно към другхо, за да махнеш фабричната дупка от пресата, ако на светлината има дупки между парчетата, значи не е там, ако няма дупки, значи е, и толкова. Действам винаги от дясно, но това е понеже светлината ми е разположена така и ми е по удобно да работя с дясната ръка, ако на някой му е по удобно с лявата - с лявата, но гледам да не се налага да обръщам парчето, за да го пробвам - самите ненаредени парчета нареждам с правата част надолу, и така пробвам парчето. Не знам дали някой нещо разбра... Simple Smile

# 134
  • София
А пък на мен рамката ми е най-голямата мъка  Cry Дори да я наредя, накрая се оказва, че не било така. Е, на Джъмбо не са уникални парченцата, де, обикновено техните пъзели са ми проблемните. Затова отделям рамката, и ако парченцата си пасват на повече от 2 места, просто я зарязвам и започвам да редя това, което мога, а рамката я намествам най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт