Пъзели 19

• 35 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
И аз гледам снимки и завиждам лекичко. Мила среща и страхотни подаръци.

Бръмбофръц ето го единия. Във Варна имат книжарница на Севастопол, но преди около месец точно този пъзел го нямаше, цените са без намалението. В Кулите май са отворили Буктрейдинг, но там не съм ходила още.

# 421
И аз гледам снимки и завиждам лекичко. Мила среща и страхотни подаръци.

Бръмбофръц ето го единия. Във Варна имат книжарница на Севастопол, но преди около месец точно този пъзел го нямаше, цените са без намалението. В Кулите май са отворили Буктрейдинг, но там не съм ходила още.
Благодаря ти много.
Ще си го поръчам утре на Дядо Коледа Laughing
В Кулите аз ходих и разглеждах уж детайлно пъзелите/изложените/.
Но не си харесах нещо.
Допадат ми подобни на тези, с бирените бутилки, с прашните бутилки вино, с билки и буркани с подправки, разни селски пейзажи и дворове.

Открих преди дни този сайт http://thejigsawpuzzles.com/Food-and-Bakery/Colorful-Spices-and- … eas-jigsaw-puzzle, /сигурно го знаете/ и си редя по пъзел на вечер.

# 422

Формата на ръка ли е рязана или е шаблон?

Вероник,Дикси и аз съм любопитна за формата на меденките,как се постига ,вероятно с форма ,но купена  или  newsm78  Срахотна идея за меденките . Поздравления !

# 423

Много ми хареса този пъзел, можеш ли да кажеш къде си го гледала  Praynig.

Аз малко ви се натрапвам в темата, но искам да ви попитам нещо  Blush.  Наумила съм си да купя коледен подарък пъзел, за възрастен човек, обаче ясно ми е че трябва да е повече части, но ме интересува от къде мога да купя, подложката на която се лепят пъзелите?
  bouquet

# 424
Здравейте на всички
Получих си коледния подарък - много съм очаровован от другарчето
Пъзела, опаковката, панделката и т.н. - жените са си жени, просто усета е друг.
Райне , желая ти много радост, здраве, любов и парички през новата година
Весело посрещане на празниците

# 425
Току-що си получих подаръка с Еконт  Party  ,много се изненадах ,защото не бях видяла и съобщението им  !!!!

http://www.puzzle.store.bg/d-prdimages/org/34329.jpg  

Галка ,сърдечно благодаря !  Hug  Благодаря за картичката и пожеланията ,много ме зарадва ,благодаря ти   bouquet

Благодаря от сърце и на Блу , за организацията !        bouquet

П.П   Галка сетих се ,че ти се ядосваше за пъзела -подарък . Нищо му няма ,всичко си му е наред ,аз се сетих чак като го отворих .  

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 13:54 от venny

# 426
Вени, аз използвах формичка за сладки. Купих си я от тук - http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=1710

# 427
  • Русе
Дойде и моя ред да се похваля с подарък от другарче. newsm44
Огромни благодарности на Оля,за прекрасния подарък,много приятно се изненадах не очаквах да е точно този. Heart EyesБеше много красиво опакован и придружен с прекрасна картичка.Благодаря ти!  bouquet
Това е пъзела

# 428
Честито момичета страхотни са ви пъзелите. Снимките от срещата и те са много хубави. Чакаме да видим наредените пъзели.  Laughing Laughing
Аз имах идея тая седмица да свърша долината на еднорога но уви малката се разболя и изоствам с графика. Като го наредя ще пусна най накрая снимки.

# 429
  • София
Честито на всички, получили подарък от лезъпи-другарчето  Hug

Аз също намазах един - мъжът ми каза да си купя един по избор, поръчах си липсващия Антон Пиек  smile3508

# 430
  • София
Дойде и моя ред да се похваля с подарък от другарче. newsm44
Огромни благодарности на Оля,за прекрасния подарък,много приятно се изненадах не очаквах да е точно този. Heart EyesБеше много красиво опакован и придружен с прекрасна картичка.Благодаря ти!  bouquet
Това е пъзела
Надявам се, че не е била много смачкана опаковката Blush Като опаковаха колета ми се стори, че ще се намачка цялата Crazy Радвам се, че ти е харесал Hug

# 431
Честито на всички, получили подарък от лезъпи-другарчето  Hug

Аз също намазах един - мъжът ми каза да си купя един по избор, поръчах си липсващия Антон Пиек  smile3508

Деси, къде успя да го намериш?!? Shocked

# 432
Дикси ,благодаря , Hug  непременно ще си поръчам

# 433
  • София
Честито на всички, получили подарък от лезъпи-другарчето  Hug

Аз също намазах един - мъжът ми каза да си купя един по избор, поръчах си липсващия Антон Пиек  smile3508

Деси, къде успя да го намериш?!? Shocked

Не "Бакалията", той изчезна завинаги  Cry Поръчах си липсващите "Коледари"

# 434
Страхотни подаръци сте си направили! Peace
Да ни ги покажете после наредени Wink

Общи условия

Активация на акаунт