Пъзели 19

• 35 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Имам въпрос: някой редил ли е пъзели от тези светещите.

Добре дошла, Дуданка.
Светят пъзелите, ако съберат достатъчно светлина през деня. Те са такива фосфориращи Peace

Уф аз исках да се оплаквам от моя пъзел... Справих се с небето, ама тия светещи елхички ме отказаха Confused и така си стои на пода самотно пъзелът...

# 496
Добре дошла ,Дуданка  Hug

# 497
  • София

Имам въпрос: някой редил ли е пъзели от тези светещите.

Добре си дошла  Hug!
Аз имам нареден такъв пъзел, Лондон бридж е и свети в тъмното, но само контурите, много е интересен...

Весело посрещане на 2011г!!!

# 498
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Благодаря ви момичета  Hug

А за парите за касичката? Кога е срока и дали ще мога да се включа! Четох цялата тема и само това не ми стана ясно?
Родена съм на 31 януари, та затова питам.
  bouquet

# 499
Ей да ни е жива и здрава днешната рожденичка! ЧРД, Диди! Един хубав празник ти пожелавам Hug

# 500
Честит рожден ден и от мен!   bouquet

Весело посрещане на Новата година, момичета!
Нека бъдем здрави да имаме повече положителни емоции!
 Hug

# 501
  • София
Диди, Честит рожден ден! Да си жива, здрава и мнооого щастлива!

Дуданка, добре дошла! Аз съм редила такъв светещ пъзел с едно тигърче, наистина свети, но трябва да се "зареди" през деня на слънчева светлина. Единственото неприятно нещо са самите парченца - покрити са с фосфор и не са особено приятни за пипане, а и се внимава, за да не се обели фосфорът. Иначе свети разкошно!

# 502
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !    newsm59

Диана ,пожелавам ти много здраве и късмет ,радост и весели емоции на днешния  ти празник и щастливо посрещане на Новата Година довечера !

# 503
  • UK
Честит рожден ден. Simple Smile

# 504
Честит Рожден Ден, Диана   bouquet
Нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб! Весел празник!

На всички весело посрещане на Новата година,нека бъде по-хубава и успешна от старата  Hug

# 505
  • София
Ако не се лъжа, Галчето беше пускала един пъзел с библиотека и феи на "Равенсбургер" (в някакъв немски сайт), сега не мога да намеря картинката, но май си има и другарче  Cry

Дуданка, на първата страничка има "Галерия" на нашите пъзели, ще се радваме да си направиш папка там и да качиш твоите, за да се ориентираме за вкусовете ти  Hug

# 506
Прекрасна библиотека !!!!!

Деси ,това някакъв руски сайт ли е ? Може ли да се поръчва от него ?

# 507
  • София
Прекрасна библиотека !!!!!

Деси ,това някакъв руски сайт ли е ? Може ли да се поръчва от него ?

Тази картинка я намерих случайно, не в сайт за пъзели, сега не мога да си спомня точно откъде беше другата библиотека   newsm78 Някакъв немски сайт, от който нямаше поръчка за България. Сега ще го потърся. Не помня, дали това е сайтът, но това е другата библиотека, а тази, която показах по-горе, е нещо като продължение на този 

http://www.toys-games-store.com/Ravensburger/Ravensburger-Sanctu … le-B001RDJ0ZA.htm

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 12:27 от -=Деси=-

# 508
Деси ,благодаря много ,не е спешно ,не го търсеи сега ,просто ми хареса  Grinning Нали знаеш ,че си имам какво да редя  Joy ,и до 8-ми март май няма да е готов Гиганта.

П.П. Вече си го открила .Благодаря !

# 509
Деси, за сега имам само един пъзел, но съм сигурна, че ще се увеличат.
А за вкуса ... май харесвам всичко!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт