Пъзели 19

• 35 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  party041 Gift danceДиди,пожелавам ти здраве,късмет и сбъдване на най-смелите ти мечти  bouquet

Пъзела с библиотеката много ми хареса/искам такава ама истинска Wink/
Деси и двата ли са по 300ч. или аз бъркам newsm78

# 511
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  party041 Gift danceДиди,пожелавам ти здраве,късмет и сбъдване на най-смелите ти мечти  bouquet

Пъзела с библиотеката много ми хареса/искам такава ама истинска Wink/
Деси и двата ли са по 300ч. или аз бъркам newsm78

Честно казано, изобщо не ги погледнах, просто съм запленена от картинките  Cry

# 512
  • Варна
Честит рожден ден, Диана   ura
Много щастие, успехи и късмет!

На останалите, пожелавам много весело посрещане на Новата година и нека тя да е изпълнена само с хубави моменти и осъществени мечти  Hug

# 513
  • София
Честит рожден ден, Диана baloni

Желая на всички весело посрещане на Новата година довечера Hug

# 514
  • Не съм от тук и съм за малко
Честит Рожден Ден, Диана! Много здраве и щастливи преживявания през следващата година!    bouquet  bouquet  bouquet
Деси, тези библиотеки са много готини. Такива са ми слабост. Crazy И Jumbo имат една такава, ето тази.  Simple Smile

Момичета и момчета, весело посрещане на Новата година и да е много щастлива за всички!  Hug

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 18:35 от albena

# 515
  • Den Haag
Благодаря на всички за хубавите пожелания  bouquet, благодаря и на Блу, че направи възможно да получа подаръка дори и далеч от дома ми, за изненадата и за всичко,много ме трогнахте, пъзелите са страхотни, немога да им се нагледам, снимчици ще покажа само да се пребера в Бургас.  bouquet  bouquet  bouquet

Весело прекарване на нова година! Hug Hug Hug

# 516
  • София
Албенче, защо я показа  Cry, сега ще страдам и за нея  Grinning

# 517
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИАНА
Много здраве щастие и любов на теб и твоето семейство
Весело посрещане на нова година на всички

# 518
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

Много ,много здраве и късмет за всички !

# 519
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Добро утро, момичета и момчета!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Ето го и моя за сега единствен пъзел. Снимката е направена с телефон, защото тогава ми липсваше фотоапарата, а сега пъзела е прибран в кутията си. Бихте ли ми казали от къде мога да си купя това лепило за пъзели? Става дума за някой онлайн магазин.

Естествено на фона на вашите хилядници, моя пъзел е детска игра.  Laughing
Приятен ден на всички!
  bouquet

# 520
  • на североизток от Рая
              Добро утро!

Честита нова година! Желая на всички много здраве, бъдете обичани и обичайте!

Дано се радвате на нови, красиви пъзели и ги редите с удоволствие!
 Аз отскоро пиша при вас, но отдавна редя пъзели и го правя с кеф. Снощи, с много бързане, успяхме да довършим ето този пъзел: https://offsite2.seriousshops.com/53/41/4107/4107_main_400x400.jpg.
 Сега очаквам да получа още два пъзела и започваме отново.  Simple Smile

Честит имен ден на празнуващите днес! Бъдете здрави!  Hug

# 521
  • UK
Аз снощи довърших Ню Йорк, мнооооооооого е красив, ама мнооооооого. Аз по принцип обожавам пъзели с Ню Йорк, ама тоя е разкошен просто. Сега ми е малко уморено от снощи, че се прибрах в седем и половина сутринта и, въпреки че не пия алкохол, в главата ми е малко мътно, но като се освестя ще кача снимки да го покажа. Сега започвам ТАРДИСа. Simple Smile

# 522
За много години! Честита Нова Година! Да сме всички здрави и весели!!! Hug

Деси, на мен втория не ми се отваря, аз бях показала тази библиотека http://www.ravensburger.com/usa/products/ravensburger_adult_puzz … _13518/index.html, така като гледам уж немски , пък в Америка..... продължавам да ги издирвам, тогава даже им писах доколкото си спомням.Изобщо в този им сайт има много пъзели които ги няма в други  Thinking

# 523
  • София
За много години! Честита Нова Година! Да сме всички здрави и весели!!! Hug

Деси, на мен втория не ми се отваря, аз бях показала тази библиотека http://www.ravensburger.com/usa/products/ravensburger_adult_puzz … _13518/index.html, така като гледам уж немски , пък в Америка..... продължавам да ги издирвам, тогава даже им писах доколкото си спомням.Изобщо в този им сайт има много пъзели които ги няма в други  Thinking

Да, същият е като този, който не ти се отваря  Hug Дано да няма трета библиотека от тази серия, че ще полудея  Sad

# 524
  • Не съм от тук и съм за малко
Честита Нова 2011 година!
Албенче, защо я показа  Cry, сега ще страдам и за нея  Grinning
Деси, ти започна.  Wink  Аз вече страдам за тия дето ти ги показа.  Crazy
Има още една, но явно е доста стара и не ми харесва колкото другите, но за статистиката... ето.

Общи условия

Активация на акаунт