"Системата минус 60" - тема №16

• 36 256
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
ААА а аз като незнам случката и се изложих Embarassed

А, що пък да си се изложила - няма такова нещо!  Hug
Ти още не пишеше тук, няма как да знаеш!

Да се похваля - ХОДЯ!!! Преди малко направих 3 тегела от спалнята до хола и обратно, като само се прикрепях с патериците, без да се увисвам на тях.  newsm44 newsm68

Толкова ми е странно, че думи нямам...след почти месец на легло, ми се стори, че летя.  Grinning Grinning Grinning
Не съм знаела, че едното ходене може да ми донесе толкова радост. Даже съм надула тука една самба и ми иде да я изтанцувам.  Grinning Grinning

Черпя всички с по една торта от ... а сега де, моркови да речем, нали трябва да е системна  Laughing Mr. Green
Или не, по-добре по един десерт от тези на Диви!

За храната какво да кажа - много е важна, но тя е само приходната част на баланса. Трябва да има и разходна! Спорт, движение, да не се води заседнал живот, повече положителни емоции и всичко ще бъде на шест.  Peace

Диви къде е да се похвали удари ли 30-така?

# 361
  • София
Жаси важно е сърцето да танцува Hug
Виждам и ти имаш цел за НГ,и аз така -2 кг да стана 60,но......пак ще се търкалям с каланетиката днес,но не руската че онези са сталинисти,големи натоварвания голям ужас.Исках поне един път да ида в залата за да видя кое как се прави правилно ама с тези неоздравяли деца,няма как.

# 362
Жаси, честити крачета  Joy Тоя "десерт" може вкъщи да ми го изпратиш, че както съм сама малеееее Crazy
Иве, ми колко са -2 кила за около 40 дена. Ще се справиш Wink

# 363
  • Варна
Мерси за консултацията, Мляко с нес!!!
Тиквата е толкова малко, че мисля да я пренебрегна.
Благодаря още веднъж!

# 364
Здравейте, момичета!
Минавам да ви кажа, че се отказвам - не успявам да се справя с ранната вечеря.Маникюристка съм и имам работа предимно вечер и късния следобед, няколко пъти пропусках вечеря, гладувах, после се нахварлях на каква да е храна, а не това е идеята.Ето - вчера - от 5 до 7.30 вечерта имах работа без прекъсване, после хукнах у дома през глава, че и там хора ме чакат..не издържах на глада...
Пожелавам на всички ви успешно постигане на поставените цели, после да задържите успеха си - всички го заслужавате, щом сте решили да направите това за себе си!!!
Успех и довиждане!

# 365
Мляко с нес за тези два месеца мога да кажа че вечерям около 20ч. (макар че огладнявам по-рано). Вечерям понякога предимно по правила научени от 90 дневната. Но нямам много ограничения. Според зависи какво ми се яде. Ако са храни от различни групи гледам да хапвам по-малко количество. Смея обаче да кажа, че се храня добре. Хляба ми за закуска е бял или е тестена закуска. През деня си хапвам и сладко. Например ето днес закусих с две препечени филии с пастет и нескафе със захар. На обяд много се чудих какво ли да ям.....И отивайки за работа реших че ми се яде нещо въглехидратно и шоколадово (гони ме ову и ми се яде явно сладко) и така в движение си хапнах сладко две вафли. Сега вече съм гладна Crazy
Иве виждам че Бебо ти еказала за моите закуски-само тестено. И сега е така и без проблем вече два месеца си задържам теглото. А закусвам и се храня през деня доста добре Peace
Жаси честити крачки и бързо, бързо да затанцуваш отново Hug
Боби аз ти предлагам да не се отказваш. След като не можеш да смогнеш в 18ч. с вечеря то я остави и в 20ч. Все ще е по-добре от отказване. Пробвай преди да се откажеш да вечеряш системно но например в 20ч. ако тогава ти е удобно. Според мен и така системата ще има ефект Thinking Peace

# 366
  • София
Жани,аз не съм разбрала първо с 90 дневната ли почна и после на системта или....?Мен ми помога в 90 хапването до 18ч и сега не ми е трудно.
Само дето тази вечер не заслужавам десерт или може би почно доста десет за да изгоря китайското Embarassed линчувайте ме

# 367
АЛЮЮЮЮЮЮ

Отчет - днес няма!!! Стискай палци все пак да успея до понеделник, 'щото аууууу!!!  hahaha Joy

Ето ви малко отчет от московските системни срещи - 21.11.2010/РД на системата - 5 годинки/ и 21.10.2010/просто сбирка, НО системна!!/

Момичета, стягайте се и ходете по системни срещи!! Това е най-добро "упражнение", "стимул" и "лекарство" срещу спадове, застои  и други несистемни вируси!!! Организирайте се поне веднъж месечно, не е невъзможно, от личен опит го казвам  и се възползвайте на MAX от положителните емоции, подкрепа и споделен опит!!! Форума е хубаво нещо и основно помагало по пътя ни, но Живите Срещи са това което прави процеса на отслабване не само поносим, но весел, приятен и животопроменящ!!!

Сега отивам да се мятам на гирите и йога-килимчето, че после ще танцувам фламенко!!!

ЦУН И ГУШ

# 368
Ооо, Диви, пак напуска изкушенията значи...

На мен днес ми се полага една пастичка от тези, правя точно 5 месеца по системата (на 24 юни я почнах).  newsm08

Руските срещи са готини, но леко сковани. Ние на нашите се хилотим много повече, ай да не пускам снимките, дето съм награбила 2 бутилки вино и съм се насмяла като да не казвам какво.  Stop

# 369
 divimo -66,8  - искам да ти благодаря за невероятната атмосфера ,която внасяш в темичката!

Така действително се слабее по-по-по -приятно!
Благодаря за "фантастичните "десерти ,които ни подансяш.На мен лично перфектно ми повдигаш духа и настроението/това май не само за мен важи  smile3501 smile3525 smile3525

# 370
Привет и от мен!!
Вече ми е малко по-спокойно откъм ангажименти и се надявам, че ще намирам време да се разписвам и тук, липсва ми това!
При мен нещата са нормални, бях видяла 62 кг. (не успях да нанеса в таблицата, не знам защо), но след това имахме няколко дни празнуване на рожден ден и прегрешения, не съм се теглила, но от днес съм пак изцяло системна, че съм си наумила да видя 5-ца.

Жас, честита ти месечинка и раздвижване!! Hug
Диви, точно навреме се завръщам да се радвам заедно с теб, хайде! Hug

Прегръдки на всички!! Ще пиша пак! За съжаление не съм ви чела назад и едва ли ще успея, но ще опитам да влезна в крак..
Лека нощ!

# 371
Здравейте дами  Hug

Радвам ви се на успехите

Боби разбирам те, успех ти желая  Peace

Аз съм системна и ден след ден слабея по мъни4ко. Днес видях 61,9 на кантара.....как си ми4тая да видя 5  Rolling Eyes

Задължително закусвам с тестяно....или сандви4 или макарони с разли4ни сосове. Обядвам предимно мле4ни понеже са ми лесни за носене на работата (извара, кис. мляко, ка6квал) и някакъв зелен4ук/плод. Ве4ерям риба, пържолки,салатки....

Петък дребната има РД и 6те видим как 6те се устисква на торти, сладки и т.н.  Twisted Evil

Лека ве4ер и леки кантар4ета утре  Mr. Green

# 372
добро утро системки  Hug

# 373
  • Варна
Нади,браво! Hug

аз имам няколко дена нарушения,но с кг съм 100-200г нагоре-надолу.

# 374
  • ВАРНА
        Сиси,  Hug   Отсъствието ти е по уважителни положителни причини, а приятните емоции са си съвсем системни, така че прегрешенията ти са само почивка преди последния напън  Wink

Dealema  , това с положителните емоции се отнася и за теб  Peace  Не се плаши от тортите, те не са страшни. Изяж си едно парче с удоволствие, радвай се на детето и на празника, не прекалявай с количеството храна и всичко ще е наред. После с нови сили ще продължиш със системата, пораженията няма да са толкова големи, от опит го казвам  Wink Grinning

Боби1973, подкрепям janeta, че ако системата ти харесва като режим на хранене, можеш да опиташ да се храниш и по-късно, като гледаш да е по някой от вариантите. Но според мен отслабването е първо в главата, ако нещо ти тежи, няма да има резултати... А иначе аз всеки ден вечерям на работа, ама моето тяло вече разбра, че така трябва и не подлежи на пазарлъци и коментар  Wink Само като дойде времето на ПМС, му разрешавам да се поглези  Mr. Green

Приятен и системен ден ви желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт