"Системата минус 60" - тема №16

• 35 770
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Много се извинявам, ама явно аз съм от тези , които не зацепват. Та къде мога да видя снимките на Жасмин. Благодаря Ви предварително!

# 61
  • Варна
Много се извинявам, ама явно аз съм от тези , които не зацепват. Та къде мога да видя снимките на Жасмин. Благодаря Ви предварително!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534259.735 на предпоследния пост

# 62
И от мене едно голямо БРАВО на Жаси и Стелету за добрите резултати  Peace
Дай боже всекиму да се похвали така   Praynig
Лек и системен на всички   bouquet

# 63
  • София
ДУ
Кантара си стои на 63 но съм благодарна след снощи вино и сирене в нережимно време,нямам плюс.
Хич не ми се яде тези болни деца ми изпиха нервите и апетита.
Жаси страхотно изглеждаш и хич не преличаш да си със 7 като начално число Hug

# 64
Много ти благодаря kalinka-malinka_83 !

Леле наистина страхотен резултат!
Браво Жасмин, това е един друг човек, който вече излиза, наяве нали!

# 65
  • София
Момичета, радвам се да ви заваря в такова еуфорично настроение  Hug

Аз днес захраних моя син и с това сложих началото на края на къменето.Разбира се ще го кърмя поне още 6 месеца, но вече плавно ще ставам по -стриктна системка.
Ивон започнах да спазвам някой правила на системета някъде 2 м. след като родих, т.е. не ям след 18ч. и след 12 без сладки неща, и досега съм намалила теглото си с 8 кг. Дори смея да твърдя че кърменето помага в борбата с омразните килограми.  Peace Правя процедурите с кафето и мумиито всеки ден -доволна съм.

САмо да ви се оплача , че поради липса на време не правя упражнения и кожата ми се е отпуснала много Cry

# 66
Добро утро и от мен, красавици! На Жаси-поздравления за страхотните резултати, както и на останалите, разбира се. Аз след страхотното начало миналата седмица, към средата на седмицата започнах да се подувам от ПМЦ и така си стоя - в очакване.  Twisted Evil Само да не съм забременяла, щото с тези кг ще стана за посмешище.  hahaha  Joy Да идва и да си отива, че да мога да вляза в релси, не само глупости да мисля... ooooh!

Hug

# 67
  • София
Благодаря много на Tanija и на bob4enka,че се включиха с коментари за кърменето и диетата.   bouquet

И аз от започнах вече и дано и при мен има такива добри резултати.  Mr. Green

Жасмин - Изглеждаш страхотно, поздравления за упоритостта и усилията! Grinning

П.С. Чудя се сега дали да се меря всеки ден и да се заглеждам във всяко грамче плюс-минус или пък само веднъж в седмицата.  Thinking

# 68
  • София
Ивон веднъж в седмица,аз не издържам обаче Twisted Evil
Зеления чай в пликчета имали някаква особенност при приготвяне?
Обяд яйца на очи и салата.На сила ще ям,защото съм сигурна че довечера ще е страшно

# 69
Аз предпочитам да се меря всеки ден, че иначе може да се разпусна.

Уф, оказа се, че довечера сме на рожден ден. Така че по-добре от утре да се захващам отново със системата, че да не обидя домакинята (майката на мъжа ми) с диетстване точно на въпросната дата. Crazy

# 70
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти, днес правя седмица отново по системата и съм -1.3 кг  Peace
Доволна съм, очаквах по- малко. Кантара отсече 66,7 кг, приближавам себавно до целта 60кг.  Peace
Върнах се назад в таблицата да си видя резултатите от миналата година игледам пак с такожа темпо долу горе съм вървяла.

Днес използвах  това, че не вали и като оставих каката на градина, навъртях 5 кмбърз ход с количката. Така ми е добре сега  Grinning
Въртях обръч ония ден, но вчера имах натъртвания от него имного болеше, ще видим днес  Thinking

З- 3 курабии и мляко снес
О- рибена чорба
В-  Thinking мисля я още.

Ще си врътна  един тутманик утре за закуска, че ми се яде отдавна  Crazy

# 71
Жасмин,браво и от мен, от сърце ти желая да ги задържиш (всички планирани свалени кг.)!
Tanija, от упражненията ще стегнеш мускулатурата, но кожата ти надали ще се прибере - предполагам, че от бързото отслабване не смогва да се свие - предлагам ти да увеличиш протеините, защото те са градивният елемент на всички тъкани и органи и така ще и помогнеш да се стегне  Peace!

Аз също се чудих на комбинацията на зърнени с месо, по-точно ме учудва, че ориза е причислен към зърнените храни, а не към нишестените и за себе си съм решила, че за сега няма да смесвам с месото.
Не съм чела книгата и сигурно затова ми изникват подобни въпроси.

Отчета ми за днес:
з - 7.30ч. мляко с кафе, 9ч. палачинка от овесени трици с течен шоколад
о - 13ч. спанак с пиле на яхния (май си е жива супа, защото не измислих с какво да сгъстя...)
в - приготвила съм си кафяв ориз с лук и подправки
Снощи си готвих и не сложих мазнина на нищо - мазното е нещото, с което не мога да свикна вече 3 години (след Дюкан), но пък виж - в шоколада хич не ми пречи  Wink!

# 72
Жасмин Браво и от мен!! наистина резултатът е страхотен.
И аз имам малък минус . Талия- минус 1,5 , а паласките(прословутите любовни дръжки които са ми в повечко)-минус 1 см. За три дена съм доволна  Peace
менюто ми:
Закуска:(7:30)-бюрек, фанта и бисквитки фаворит(10:00)
Обед:дроб по селски +малко салата от боб с лютеница и едно сухарче(ръжено)
Вечеря:сухарчета със сиренце и малко кашкавал

Момичета виждам че някои от вас имат Facebook. Моят е Gabriela Schindova там може да ми видите паласките  Joy но чесно казано се старая да  ги прикривам.

Много минуси от мен и нека резултата на Жаси го постигнем всички  Hug Hug Hug Hug

# 73
Здравейте и от мен системки!

Аз нямам с какво да се похваля, дори имам +, но си го очаквах.

Мляко с нес, поста ти ми подейства много мотивиращо. Поздравления на теб и на всички момичета за упоритостта и свалените грамчета, килограмчета.  bouquet

Днес си купих ето това кремче: и от довечера започвам масажите.
Веднъж на ден достатъчно лие ?

И отчета за храната: З- 2 парчета крем-пита. Снощи си я правих и едва устисках до сутринта. Mr. Green
Късен обяд от 3 сухара със сирене и салата.
Вечерята май ще бъде кисело мляко с някакъв плод.

Хубав ден на всички! Hug

# 74
менюто ми:
Закуска:(7:30)-бюрек, фанта и бисквитки фаворит(10:00)
Обед:дроб по селски +малко салата от боб с лютеница и едно сухарче(ръжено)
Вечеря:сухарчета със сиренце и малко кашкавал
GaBsiTy``, доколкото разбирам от първа страница - не може да се смесват сухарите и бобови с месо, риба и субпродукти (дроб). Peace И аз вчера недогледах и ядох кюфтета с ръжен хляб...

Момичета, ще ви помоля за практичен съвет - сега си изядох кафявия ориз и щях да си счупя зъбите...Трябва ли да чистя този ориз, или съм си взела на кофти фирма?Питам ви, защото снощи го гледах, гледах и не можах да преценя как и дали да го чистя - то не са люспи и частици...Ориза се беше разтворил като жито, но имаше и доста други твърди неща...

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 17:25 от Боби1973

Общи условия

Активация на акаунт