"Системата минус 60" - тема №16

• 35 787
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета - днес сме болни в къщи, влачихме се по лекари... Аз съм все още в застой, но не се предавам.

маик, заинтригува ме с тия къщички, аз понеже такива неща не умея и искрено се възхищавам на хора, дето могат да ги творят подобни красоти.  Hug

_belladonna_, наистина отличен резултат!

# 631
chockolina, аз точно си мислех, че след празниците вече ще има нови попълнения, че обикнвен така става, но защо не й някой да реши да смъкне 1-2 кг. преди НГ. Wink Както решиш, ние сме тук!
Галка, ами хапвам си ги на закуска, свикнала съм вече да правя разни неща без да опитвам. Wink
маик, теб съм те признала отдавна!! И вкъщи не се ядат много, основно подарявам, ама си права, ей така да заухае на Коледаа..
_belladonna_, поздравления, много добър старт!! Hug
Роси, оправяй се! И повече десерти и занапред!!!
bob4enka,  радвам се, че си вече добре, дано запазиш и минуса!
turolinda, отсъствах известно време и не те познавам добре - как се храниш и пр. но всеки има подобни моменти, не се отчайвай! Системствай си и не мисли за кантара! Ако искаш споделяй менюта, за да можем евентуално да коригираме нещо.
beki8, много точна констатация, това е единствения режим, в който не сме изнервени от ограничения! И на мен ми се е случвало да съм така "зла" и това да рефлектира върху близките ми, защото друг път съм си го изкарвала на храната. Но със Системата не съм имала такива моменти, просто в кризисни моменти само си повтарях, че трябва да изчакам закуската на другия ден, често дотогава ми беше минало. Браво на детенцето ти, на колко е? Добре е семейството да те подкрепя!
Жаси, хайде, оправяйте се!! Praynig Аз, да не чуе дявола, мисля, че овладях положението навреме!

Дивииии, призовавам те с всички средства магии и тайнства.. хайде да видим дали са подействали! Чакам те да нашариш темичката, че ми липсваш мноооого!! Heart Eyes

З. като вчера - коледни сладки, мандарини
О. Салата от зеле, плосък ръжен хляб с гуакамоле
В. Пъстърва

Лека нощ! Hug

# 632
Един бърз отчет преди лягане.Simple Smile))

З: Мноооого калорична.
О: Кашкавал, сирене и домати
В: Кис. мляко, домат, краставица

Маик, наистина ли има толкова чудеса у вас и не ги хапваш?! newsm78 Аз съм ужасна сладохоличка и там ми е проблема...
Иначе и аз правя разни неща и се приготвям за Коледа, но количествено не мога да се меря с теб. Rolling Eyes
Бобченка, чудесно е че си се справила с гадния вирус, сега се пази много!
turolinda, не се отчайвай! Беки ти го е казала много добре. Наистина след гладуване организма започва да трупа запаси. Аз никога не съм правила Л.Ковачева, но ми се струва голямо издевателство над тялото и после какво става... Thinking Бързо свалените кг. се връщат още по-бързо.

Сега отивам да спинкам, че утре пак работа.

Лека нощ, системки!

# 633
добро утро системки  Hug

офф, моя застой си продължава...

а къде се загубиха Мляко с нес и Жанетка?
Галке , при тебе как вървят нещата, че сме започнали горе-доло в един и същи период Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 08:38 от svetlane

# 634
светле - нес е в странство, а жани какво да прави тук ежедневно - тя вече постигна целта си. освен да наминава сегиз-тогиз, аз лично не виждам причина да списва редовно. сигурно и аз като се вталя достатъчно, ще занемаря писането тук. все пак нейните вълнения са свързани с експериментите с храните, с часовете на хранене, с количествата, начина на приготвяне, което не може да споделя с нас, защото ние гоним пълното спазване на всички правила. не би било уместно да казва, че след като е изяла порция пържени картофи за вечеря (например) все така е задържала, нали така   Wink
благодаря за трапезата  Hug
галка - да, количествата са неописуеми, при все, че качествено не мога да достигна девойките от тортената тема. нямам и желание всъщост, защото аз твърдо гоня количество. край нас живеят 5-6 много близки семейства (всички тенденциозно накупихме жилища в един район и почти всяка вечер се събираме в нечия къща), като булките там са от еманципирания вид, дето не се застоява много в кухнята. така че мен ме нарочиха за гурмана в компанията. първата година започнах с 3 вида сладки х 1 доза и всичко се омете на секундата, после продължи с 'айде пак да направиш', 'а що не направиш...', разви се до 'нали за Рд ще ми направиш' и 'ще ми трябват 4-5 подаръчни коледни чантички' и се стигна до 'тази години трябва да ни изненадаш'. тоя процес изобщо не ми пречи и дори ме радва - така поне имам смислено обяснение защо произвеждам такива количества. в допълнение, и двамата у нас сме свободни професии. така че за клиентите, които са ни по-близки, освен традиционните коледни вина добавяме и коледни сладки. хората се радват, оценяват,а  ние постигаме по-ефективни отношения. така че крайният резултат и ефект от моите лудости наистина са добри  Peace
и плюсът ще падне като зациклиш, не го мисли  Peace
беладона - 2 кила за седмица време - уау! аз се движа с толкова за месец  Wink
боченка - вярно ли е, че сьомгата при вас не е толкова ужасно скъпа?
туролинда - и аз така бях зациклила. нали затова преди 2 седмици спрях картофите и сладкото, за да раздвижа метаболизма си. опитай да махнеш нещо от обичайната си храна - ябълките, ако много ги кльопаш, черният хляб или сухарите, ако са редовни за твоето хранене, или поне ги намали; можеш да смени оцета на салатите с ябълков, да смениш кафето с черен чай - изобщо, бутни лекичко нещо от менютата си без да търсиш намаляне на порциите или диетичо хранене, и нещата ще с епораздвижат  Peace
жаси - да се оправят децата. и моето голямото вдигна еднократно Т снощи. болно е времето явно  Rolling Eyes

за мен: вече 2ри ден съм 67.8-9, така че официално влизам в по-ниската цифра  bowuu
менюто ми за днес не е ясно -имам толкова неща в хладилника, че идея нямам кое ще подхвана  bowuu
...
леле колко писах. стана ясно, че ми плащат на брой символи  Mr. Green

# 635
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Уффф, каката не ме остави дори малко да си поспя повече от обикновеното  Tired.

Маик за съомгата, немога да кажа, че е ефтина, но е напълно поносима като цена, за да се хапва поне 3 пъти в седмицата  Peace. Има съомгова пъстърва, на която вкуса и месото, както и състава се доближава страшно много до съомгата и която вече е ефтина  Peace Отделно скумрия предлага морето цяла пролет, лято и есен и с едно ходене за риба, може да си напълниш фризера за зимата.  Peace
За мен обаче, най- страхотната риба е камбала, няма такава чудесия, просто ядеш и неможеш да престанеш  Crazy Амааааа и за тук е скъпа  Confused

Аз също съм голям любител на сладкарството и кулинарията и толкова се зарадвах, когато излязох в майчинство, че ще имам време да се позавъртя край печката, ноооо не би, Останах сама с децата и сега имам още по- малко време, да не говорим, че хич нямам желание  Rolling Eyes

Закуска- мляко с нес и коледно козуначе
Обяд- кисело мляко с плодове
Вечеря- ще видим  Crazy

Заминавам в банята докато и бебето не се е събудило, че после за мен шанс няма  ooooh!

# 636
теб те знам от тортената. ти ме биеш по качество и красота  Peace
а камбала не съм яла. дори не съм и чувала  Rolling Eyes

# 637
bob4enka, и аз завиждам за сьомгата! За рибата камбала също съм чувала, че е страшно вкусна, но не съм пробвала, а ако съм (някъде по блок маси) не съм разбрала, прочела. Simple Smile
маик, браво за затвърдената по-ниска цифра, бързо да скочиш и в следващата! Wink Днес ще те поздравя и лично! Wink
svetlane, бързо илизане от застоя, помисли да промениш нещо в менюто си.
Жаси, как сте?

Аз съм ок и днес с кантара, вчера бях +100 гр. (но не ме впечатляват подобни плсове, затова и не съм коментирала), днес -300, т.е. 62,200, харесва ми! Wink И да разкажа една смешка - почти всяка сутрин се меря в компанията на малкото ми момченце, днес както винаги се съблякох и докато си сваля ластичката и диадемата от косата (че всяко грамче ми е важно:)), той започна да ми сочи кантара и да ме дърпа за ръка да се качвам. Simple Smile Запомнило е човечето какво следва, така че няма как да пропусна!

З. Парче тиквеник с локум, меденки, малко ръжени и овесени ядки с масло и сирене (пак дояждам на децата закуската)
О. Крем супа от картофи, моркови, целина, чушка и пр., малко кашкавал, няколко маслини, 1/2 домат
В. Още не знам, ще сме в детски клуб, може да чопна нещо, ако ми се прииска, ако не в колата винаги имам ябълки ще хрусна 1-2 като свършим към 18.

# 638
Здравейте, момичета!
Сиси, продължаваме да сме болни, малкият хърка и се сополиви здравата, аз съм страшно отпаднала, носът ми тече като река и имам температура.
Тия дни съм дала към 80 лева за лекарства, буквално 1 торба, пием всички, дано се оправим бързо.
Забравих да се претегля тази сутрин, беше ми много зле, но утре сутрин ще видя как съм.
Ами това е, нямам сили и настроение за писане, но ви чета редовно.
Приятен и системен уикенд!

# 639
Здравейте момичета Hug
Не съм ви чела през последната седмица....имам цели 10стр. да ви изчета. Но покрай шарката на детето и цяла седмица все някакви грижи и свеки беше при нас и не съм ви чела. Затъжих се за вас.
Само виждам че Жаси пише че са болни вкъщи-миличка бързо оздравяване на всички ви Hug Hug Hug Как е кракът ти? Ще се връщам вазад да чета-вероятно си писала Peace
Сиси и аз вкъщи си имам едно такова малко, което ми вади кантара и ми го сочи да се качвам Laughing
Светлане тук съм вече мила-няма вече така да се губя. Обещавам Peace Благодаря че питаш за мен Hug

Ох...... трудно ми е да пиша защото не съм ви изчела. Като прочета назад ще пиша повече. На всички болнички-бързо оздравяване Hug Hug Heart Eyes

# 640
Привет!
Първо на всички болни бързо оздравяване!
Сиси много ме развесели с това за ластичните дето махаш hahaha,и аз по бельо се меря ,и някой път махам сутиена ,само по корсаж и бикини Crazy Crazy,луда работа!!!
Аз реших да си дам отчета -за един месец режим-1кг.Не бързайте да  се шашкате,за мен това е супер,защото аз идвам от гладните диети,и това е страшно много ядене за мен,като се има впредвид ,4е и лекичко съм се отклонявала  от режима понякога,и с толкоа ядене на тестяно и сладко сутрин,простоооо #Crazy..и да отслабвам на всичкото отгоре  Crazyза мен е супер!!!Освен това на мен са ми последните няколко кг,а те се дават най-трудно както е всеизвестно.Важното е че аз за никъде не бързам,ям си по много от всичко вкусно,а кантари си върви и надолу Party
Аз не пиша 4есто ,но ви чета!
Приятна вечер!

# 641
Жани, радвам се да те видя тук!  Hug
Дано вие да сте се оправили вече!
Кракът ми как е - махнаха ми гипса и сега започнах физиотерапия, но изобщо не мога да стъпя на него, още се разнасям напред-назад с патериците. Сигурно поне още 2 седмици няма да мога да ходя.  Confused  Засега само процедури с парафин правя, от понеделник започвам ЛФК и ултразвук.
Дано всичко лошо остане в тази година, а новата година да е по-добра за всички!  Simple Smile

Аз днес тотално си оплесках системата, беше ми лошо и не ядох за обяд и вечеря, а сега, към 20 часа, изядох 2 банана.

# 642
добро утро системки

Сиси , незнам кое да променя, менюто ми е разнообразно и системно, но сега съм решила вечерите изцяло да са млечни пък да видим резултата какъв ще е  Hug
janetке*, отсъствието ти ми липстваше  Hug
Жас, с всеки изминал ден ще се чувастваш по-добре и с по-голяма сигурност ще стъпваш, само още малко време ти е необходимо  Hug

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 09:06 от svetlane

# 643
Здравейте системки!

Светлане, страхотна закуска! Благодаря ти.  bouquet
Относно питането ти, и аз съм в застой. Дори бях качила малко, но сега съм в МЦ и се надявам след няколко дни +чето да го няма. Но надолу и един грам не съм мръднала. Thinking

Малкия ме дърпа да ставам....
Хубав неделен ден, момичета! Hug

# 644
Добро утро и от мен!
Светлане благодаря за страхотната закуска  bouquet
Не пиша,защото в къщи сме болни и аз и детето и от вчера пазим леглото.Системата я оплесках-ям каквото намеря,без да се съобразявам дали става,а инямам апетит.
Жасмин  виждам,че и вие сте болни.Бързо оздравяване и на вас и на нас Hug Hug Hug
И честит първи сняг Nature SnowmanПри нас гледам е побеляло малко.
За сега това! Hug

Общи условия

Активация на акаунт