"Системата минус 60" - тема №16

• 35 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Hug
Днес съм точно 62 кг. или -200 гр. от вчера, но не ги броя много, защото вчера така й не вечерях нищо.. все пак мисля, че утре ще отчета доволен минус.

Да ви похваля маик, прекрасно изглежда, много добре й се отразява Системата, страхотна свежарка е!! Heart Eyes Може да й се струва, че бавно се случват нещата, но пък ефектът е чудесен!!
Жаси, надявам се, че вече сте по-добре! Hug
Жани, много се радвам, че се разписа, чудех се как сте! Heart Eyes Пиши повече, как се храниш, как е кантарът? Хи-хи имаме си малки помощници, а какта все ме пита - мамо, това можеш ли да го ядеш, късно ли ти е вече и пр.
amaretto, о, аз без бельо се меря, чисто гола! Simple Smile 1 кг. не е зле за месец, сама си си отговорила, че е нормално, браво за реалната самооценката. И пиши по-често, може пък така да започнеш да се разделяш с по повече от килограм на месец, поне при мен е така, кат пиша тук и много добре се движа, спра ли се вкарвам в застои и прегрешения, затова сега никъде не мърдам! Wink
svetlane, не се тормози с изцяло млечни вечери! Разнообразявай, а най-добре е да се редуват вариантите! Peace
*Галка*, от МЦ ще е застоя, като си замине, всичко ще си дойде на мястото, ти само търпеливо си системствай!
Роси_80, оправяйте се бързо и вие!! Hug

Хубава неделя на всички! Hug

# 646
Здравейте момичета!Чета ви редовно,но не успявам да пиша,че малката беше почти една седмица в къщи с ужасна кашлица, а аз трябваше и да поработвам.Иначе съм системна и бавно,но славно явно вървя надолу,но утре ще дам резултат.Поздрави на всички и приятна вечер.

# 647
Срам не срам от утре аз пак съм в редицитв ви!!!

# 648
Здравейте, момичета!

Сиси, браво на теб!  Hug Grinning
Малко по малко, грамче по грамче и гледай как се получава!

Роси, благодаря! Бързо оправяне и на вас!

svetlane, мерси много.  Hug Под секрет, ако знаеш как ми се е доял турон, аууу, при вас нали по Коледа е традиция да се хапва...  Mr. Green

Аз днес съм върло системна, сутринта кантарът помръдна леко надолу и се амбицирах.

Закусих макарони с масло и сирене;
Обядвах 2 домата със зехтин и балсамико, малко сиренце и телешки кебап;
Вечерях кисело мляко цяла кофичка с 2 ябълки.

Да видим утре какво ще покаже гейчо, че до 24ти трябва да се преборя с 2-те кила от целта!

Ох, днес много скучен ден, лежа и гледам филми, нищо интересно не се случва. Диви, ела пусни по някой десерт поне, да раздвижим храносмилането.  Laughing

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 17:45 от Анонимен

# 649
Здравейте, системки   bouquet
Искам да попитам по-вещите от мен мога ли за вечеря да ям 2 портокала и 5 оризовки. Да ги смеся имам предвид?
Оризовките към варианта сухари с млечни ли са?
Аз нещо не съм много в крачка със системата, но гледам колкото мога да се придържам.
Това, което ме притеснява е, че не мога да се наканя да започна да спортувам  #2gunfire За бой съм.
Кажете, дами, вие освен скраб с кафе на други масажи ходите ли?
Аз мисля да започна и антицелулитни масажи веднъж седмично.
Лека вечер и целувки на всички Wink
А на Диви десертчетата определено мноого ми липсват  Cry
P.S. Жаси кажи някой интересен филм, че и аз съм днес на тази вълна  Hug

# 650
Мъня, можеш да ги смесиш за вечеря. Ще стане вариант "Зърнени и плодове".   Peace

Филми гледам някакви бозави, нещо никой не ми хареса, за да ти го препоръчам.  newsm78

# 651
ivelinka-71, важното да е славно! Wink
ДХ3, защо да е срамно, по-скоро е похвално, че си отново тук! Hug Успех!
Жаси, на теб ти пожелавам килограмче по килограмче! Wink Наистина е много е мотивиращо да виждаш миусчета и да искаш и още, и ще, по-големи, защото виждаш, че може!
Мъня, всяка процедура само може да ти е плюс! Факт е обаче, че има много момичета, които спазват системата само като хранителен режим и пак имат успехи.

З. 2 филийки с кайма и кашкавал, 1/2 парче торта
О. киви, червена леща с плосък ръжен хляб, малко домат
В. 10-тина мандарини, 1/2 чаша прясно мляко

Хайде утре много минуси!! Hug

# 652
Здравейте момичета!

Чета, че има много болнички... бързо да оздравявате и майки и дечица! Hug

Сиси
, застоя ми е от доста време, но аз си знам причините. Преди обяд ям много сладки и тестяни неща /ако можех да изям всичкото сладко на светааа... Embarassed/, не пия вода, приемам я само като 1-2 кафета и 1 чай на ден и не спортувам. Преди поне с малкия правих дълги разходки, а сега на работа по цял ден. А и подготовката по наближаващата Коледа, що сладки направих... и изядох....
До Нова Година ще се радвам и ако не съм качила. Rolling Eyes

Менюто днес:
З: Какво ли не... макарони със сирене и захар, парче сладкиш, локумки няколко броя и до 12ч. дъвках локумки.
О: 3 сухара с крема сирене
В: 1 печена наденица, 1 домат

Сега отивам да спинкам, че утре пак работа.

# 653

Добро утро на всички.Вали чудесен сняг,но дано не ни излезе през носа със задръствания и неуредици.Вече и на снега не можем да се радваме. ooooh!
Мисля да закуся филийка с лютеница,на обяд риба със салата,а следобедно сигурно кисело мляко с плод.
Лек и успешен ден.  bouquet

ДХ3, защо да е срамно, по-скоро е похвално, че си отново тук! Hug Успех!
Ами защото от последния ми опит със системата, досега ,не съм мръднала в килограмите. Embarassed ooooh!

# 654
е значи е време този път килата да се размърдат и разкарат, нали така Simple Smile

сиси, ти си една много мила жена! благодаря за комплиментите; ти изглеждаше красива, но понеже не съм те виждала в оня период, за който казваше, че си била 90 кила, то просто си живея с усещането, че винаги си била такава  Hug

мъня - не, това с кафето за мен лично е предела на усилията, които мога да полагам за себе си. но аз съм си такава - последната спирала си купих за моята сватба, която беше мнооого години назад във времето  Mr. Green

галка - а като казваш преди обяд имаш предвид за закуска, нали така? имам чувството, че тук се бъркат малко нещата. всички накратко казват, че преди обяд може да се яде всичко, но това се комбинира с основното правило на системата за трикратно хранене, което дава 'може всичко, ама само за закуска'. т.е. ако първо закусваш с тестяно, а после в рамките на времето до обед ядеш вафли, то наистина ще смъкваш тегаво или почти никак, защото всъщност ще имаш протяжна закуска, преливаща се с обяд. не че знам как точно се храниш, но всичко туй гореизписаното ми хрумна от твоето 'до обяд ям много тестяно и сладко'  Hug

жани - пиши (бе) жена!

днес правя своя личен тримесечен отчет на системата, който показва 5 кг. надолу (имала съм и по-ниски стойности, но днес е това) и намаляване на талията с 3 см., на ханша - с 5, а на бедрото - с 3. размерът на дрехите вече твърдо е 38, като имам и няколко новички 36-ци. имам си трапчинката на брадичката, която беше поизчезнала по едно време, халката ми пада от пръста, а скулите ми се виждат. единственият повод за мрънкане сега е, че ми трябват нови сутиени с размер на чашката от тийн-годините ми. знам, че е малко, но това е, което дава моето тяло и аз не съм недоволна - започнах да харесвам себе си, да се заглеждам по мега къси дънкови поли (е, не съм си купила още), и да нося прилепнали блузи по тялото. хубаво е, когато си в мир  bowuu

за днес: з: малинова торта колкото ми душа сака. вчера правих и не ядох и днес ще наваксам; о: пилешки сърчица с кафяв ориз с гъби; в: зелена салата и кисело мляко.

# 655
Добро утро!
Понеделник е -време за отчет,нали?
Ето моя+1кг.Не се шашкам,защото след изцяло протеиновото ми хранене до преди 2 седмици е нормално.(Даже ми се вижда малък +са)
Ние вече сме добре.
Жаси виждам,че и вие сте добре Hug
маик-браво!5.5 кой ти ги дава.Важно е че са килограми свалени без глад и лишения от това и онова  bouquet
за вчера:з-2 банана,о-3 яйца,мако салам и сирене,в-1к.кис.мляко и 5 кивита и 2 мандарини.
За днес:з-2 филии ръжен хляб с течен шоколад и 1 с масло и шпек салам.
о-може ли кисело зеле с месо(ако не имам и леща)
за вечеря мисля пил.бутчета(протеиновата вечеря ми е най-засищаща)
Хубав снежен ден! Hug Hug Hug

# 656
Добър ден и от мен.
Черанат овца се завръща ОТНОВО  hahaha Joy Joy hahaha Joy Joy, ама да не казвам голяма дума, че току виж пак съм несистемна Blush
*Галка*, намали малко сладкото и ще видиш как бързо ще излезеш от застоя. Това "Всичко до обяд" не го приемайте толкова буквално. ТРИ хранения на ден, като на закуска може всичко и още нещо важно - и трите хранения трябва да те засищат. Не на закуска до пръсване, на обяд  по-малко и вечеря ябълка с малко мляко Peace
маик , честити ти 38 размер, скоро да носиш 36 Hug
Ми май е това за сега. Лек и снежен ден.

П.П. Искам някой да прати сняг към Казанлък, че ми се прави снежен човек с лапето Joy
о-може ли кисело зеле с месо
Може Peace

# 657
bebok_86  Благодаря!  bouquet

# 658
Роси, обаче ако е много солено и кисело го измий, защото по принцип се препоръчват в малки количества. По-добре месо с кисело зеле ако питаш мен Mr. Green

# 659
Здравейте!

Моят отчет за днес е - застой! Цяла седмица варирам с един кг от 106,2 до 107,3. Не знам вече...Може би тези кг трудно ще ги преборя... Едни и същи цифри, особено 107 виждам вече месец....

Честит ни хубав сняг.... После ще натъркам бузките на дечко, тази година със сигурност ще разбере повече от снега, миналата беше на 1м. Simple Smile

Целувки и прегръдки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт