"Системата минус 60" - тема №16

• 35 800
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
СТЕЛЕ  БРАВООООООООООООООООООООООО,СУПЕР МАЦКА!!!!!!!!!!!!!! newsm03
На бсички нови попълнения ъспех/няма как да е иначе/.
БРАВО на всички достигнали или почти поставените цели smile3501.
Хубав слинчев ден и много минуси.

# 616
Сиси, и вие ли се разболявате?  Sad Оправяйте се бързо!
Съгласна съм с теб, и при мен не действа с прегрешения. Или системствам напълно, или не се получава, вкарвам се в застой.
Тя системата е достатъчно либерална, за да я нарушаваме. В смисъл, не е ограничаваща като другите режими, тук сутрин можеш да си ядеш и торти, и баници, и сандвичи - няма такъв режим просто. Но вечер ям ли нещо мазно или несистемно, на другия ден задължително съм в плюс, в най-добрия случай - в застой.  Peace

Аз пък чета тук една тема за хранителни добавки и след малко ще си поръчам разни неща от Щатите, които ускоряват метаболизма, ще видим дали малко няма да подбутнат процеса, че наистина много застоях на едно място.  Peace

# 617
  • Варна
Жасмин ме заинтригува с линк към темата. Нямам да свалям много, но има разни остатъчни килограми от второто раждане, които ми се иска да уморя и ще взема да се просветя!
В момента съм 53-54 кг. (сутрин съм по-лекичка Mr. Green), искам да стана 48-49 кг. Peace
Надявам се, че приемате нови попълнения. Party

# 618
chockolina, добре дошла!  Hug  Grinning

Радвам се да се "видим" и тук, освен в Майтойс и Амазоните!  Grinning

Ама ти си като манекен бе, мила, ще се загубиш, ако свалиш още.  Heart Eyes
Почети ни малко да се ориентираш, иначе системата е най-лесната от всички диети в този раздел. Само ранния час за вечеря е труден за изпълнение, особено лятото, но сега зимата не е кой знае колко трудно да се вечеря в 17.30 ч.

# 619
Сиси,благодаря ти! HugЕй за това е хубаво да си пишем менютата(новобранците,като мен)
Към ориза добавих и сирене и малко салата(зеле) и 1 ябълка за десерт #Crazy(ей да ми не кажеш че може още,и ела глей к`во става Blush)
Сега ми е тежко,а тепърва ще хода на пазар.Мисля да ходя да видя що за магазин е тоя ЛИДЛ.
Довечера като пробвам Хурейшо,ще кажа как ми се отразява Mr. Green
И добре дошли на новите  bouquet Hug(ей как звучи,от моите уста-клавиатура,като ,че съм с голям стаж Joy hahaha Joy)

# 620
привет и от мен   Nature Sunny
Честит имен ден на празнуващите   bouquet
Стеле  smile3501 , макар че каквото и да казваме ние - огледалото ти говори по- добре и от нас  Hug
Аз днес успях да се стегна и да посистемствам малко, та дано задържа 3те килограма, изгубени през първите дни от варицелата:
З: 2 малки меденки с шоколад и няколко парченца пресен ананас; О: свинско със зелен боб; В: свински ребърца на фурна (ако имам апетит) или киви и кисело мляко.
Лек, системен и успешен ден на всички  Heart Eyes

# 621
chockolina, добре дошла и успех!
Жаси, надявам се да ни се размине леко този път! Praynig
Роси_80, екстра, ще започнеш и сама да се контролираш в количеството и разнообразието.

З. много домашни коледни бисквити (няма как, трябва да се дегостира продукцията), мандарини
О. 2 св. пържолки, елда (остана от закуската на децата), домат
В. 2 зелени сурови чуки, пълни със сирене, краставица, морков

Лека вечер! Hug

# 622
  • Варна
Мерси за посрещането, момичета!
Аз май избрах възможно най-неудачния момент за започване на диета - най-вече този ранния час за верчеря ме мори, а пък и идват доста празници... та засега ще се образовам, а пък ще почна от догодина. Mr. Green

# 623
Добдо утро системки!

Хайде на закуска с кафенце! Laughing

Добре дошли на всички новички!

chockolina, с ранната вечеря се свиква. Дори и след лека вечеря не изпитвам глад, но понякога лакомията надделява Mr. Green, особено, ако приготвям нещо сладко или тестяно за домочадието.

Пред МЦ съм, имам вълчи апетит и задържам вода, защото тази сутрин съм +500гр.
Иначе съм системна / само снощи хапнах 1 кебапче към 19.30, ама какво да се прави.... то в Бургас не се издържа на тези миризми дето се разнасят./

Стелету, разликата е очеваАдна, поздравления!
Сиси, незнам как им устояваш на вкусотийките, които приготвяш. newsm78

Хубав ден на всички и много  Hug!

# 624
за сиси не знам, ама за мен мога да кажа, че у дома никой не яде никакви курабийки, сладки, каксчета и прочие, и затова нямам никакво изкушение. напротив - подхвърлят се разни бисквитки по разни купи и купички, и като минат 5-6 дни ги изхвърлям, защото ги набеждавам, че са прашни. вчера точно калкулирах колко дози от кое съм направила и се оказа, че имам 25+ килограма, част от които все още пръснати по върховете на кухнята, за да се сушат. само за илюстараця на лудостта ми ще споделя, че АКК-тата ми са 7, къщичките са 20+, а елхичките - 10+, като от личния ми списък остават поне още 4-5 вида за последните дни - шоколадовите портокачета, трюфелите, бадемовите пръчици и т.н. не издържат и ще ги правя в последните 5-6 дни преди коледа. на кратко - у дома мирише на джинджифил, канела и бахар, и гостите ни си тръгват усмихнати, защото всички получават подарък   Laughing.
и за да ви развеселя съвсем, да кажа, че в сряда идва майстор да гледа нещо из къщи, че по коледа пускаме хора да ремонтират, и младежът ме попита дали съм имала фирма за кетъринг - като ги гледа човека всички тия опаковани къщи и елхи, какво друго може да му хрумне.  hahaha

стеле - разликата е поразителна!

за вчера: з: 2 банана, о+в: ориз със спанак;
за днес: з: спагети + 4 забравени сладки; о+в: пак ориз със спанак;
...
и да благодаря за кафето и закуската. аз днес съм на чай, че зверски ме боли гърло.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 09:21 от маик

# 625
  • Варна
Влизам на бързо да се отчета. Днес правя точно седмица на системата и резултата е минус 1.900 кг. Чувствам се отслабнала наистина  и съм много доволна.

# 626
Здравейте! Hug
*Галка*-благодаря,за закуската и кафето   bouquet
Боли ме гърло,корем(мц) и ме цепи глава(от виното снощи-сухо червено,ама май прекалих)
Сиси пробвах десерта Heart Eyes
Закусих с 2 големи ябълки и половин шоколад.
Обяда и вечерята още не са ясни.
Сега ви оставям,че малкия има по-малко часове  и отивам да го прибера от училище. Hug Hug Hug
ПП_ belladonna_ Чудесен резултат-Браво  bouquet

# 627
  • Stavanger,Norway/ Varna
А добро утро  Grinning

Преживях го гадния вирус, вчера даже успях малко да хапна. За два дена съм -600гр, ама сигурно е вода от неяденето  Rolling Eyes Дано нямам голям + остатъка от седмицата.

Закуска- круша и редче шоколад, мисля след малко една ябълка да изям с чаша чай.
Обяд- съомга с броколи
Вчеря само съомга

# 628
Браво на Стелето и от мен!
Момичета чета Ви редовно, но не пиша защото съм леко подтисната. Чета и ви  се радвам как всички вие слабеете малко или много, а аз хич. Онзи ден сутринта бях 73.8, а днес вече 75.2 е как стават тези работи. Уж съм системна и ...
Вече съм отчаяна, а да не говорим, че за мечтаните шестици направо не виждам шанс. Все се успокоявам, че да си я карам така пък ако и след нова година няма някакво развитие, винаги мога да му ударя една Лидия Ковачева.
Извинете за минорното настроение,
Хубав ден от мен и много минуси

# 629
Привет и от мен   Nature Sunny

Браво на Стелето и от мен!
Момичета чета Ви редовно, но не пиша защото съм леко подтисната. Чета и ви  се радвам как всички вие слабеете малко или много, а аз хич. Онзи ден сутринта бях 73.8, а днес вече 75.2 е как стават тези работи. Уж съм системна и ...
Вече съм отчаяна, а да не говорим, че за мечтаните шестици направо не виждам шанс. Все се успокоявам, че да си я карам така пък ако и след нова година няма някакво развитие, винаги мога да му ударя една Лидия Ковачева.
Извинете за минорното настроение,
Хубав ден от мен и много минуси

Първо една  Hug и после заповядай на закуската на Галка с кафенце да си поговориме - виж как хубаво ни я е наредила   bouquet
Не знам какво точно очакваш от организма си, освен да започне да трупа след гладуванията на Ковачева. Първо ще си натрупаш някое и друго килце (може дори да са 10 или 15кг) докато организма ти приеме, че вече ще го храниш редовно и чак след това ще започнеш да сваляш ненужните запаси, които си е заделил. Поне при мен се получава така винаги. Отслабването с глад не е решение, освен ако не обичаш да си ходиш гладна цял живот. Аз не обичам да съм гладна, защото ставам зла и то към най - скъпото ми човеченце, така че ще си хапвам на воля по системата и ще бъда добра. Никой и не твърди, че ще е лесно да се случат нещата: ето, сега покрай мен по цял ден обикаля детенце и все дъвче по нещо, но аз стискам зъби и продължавам да си системствам. Дори за по- голям контрол съм му обяснила, че освен неговия ДХР съществуват и други и моят точно какво представлява. Та в този ред на мисли я се опитай да изядеш един бонбон в 4 следобед, да, да ама не  Joy ще ти бъдат отнети със скоростта на светлината и скрити до закуска  Laughing  Така че горе главата, хапвай смело, никакъв глад и нещата ще си дойдат на мястото. А до тогава бъди тук всеки ден за взаимна подкрепа  Heart Eyes
П.С. Добре, че Майк не ми е съседка - сигурно щях да вися у тях докато омета всички сладкишчета, които никой не иска да изяде  Blush

Общи условия

Активация на акаунт