"Системата минус 60" - тема №16

• 36 256
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Хайде и аз като рускините да представя преди и сега... Имам още много, но се гордея със себе си.....  Simple Smile

http://www.facebook.com/photo.php?pid=698976&l=67299e0669&am … d=100000126486051

# 601
Браво, Стеле, разликата е огромна!  newsm10 smile3501

# 602
Стели,и тук ще напиша-браво!  Hug  bouquet

# 603
  • Бургас
Стеле ,   bouquet
Жасмин , не мога да ти помогна. Аз в интерес на истината отдавна не съм чела мнения в сайта. От време на време гледам снимките, за да се нахъсам.

# 604
# 605
  • Варна
Аз пък нещо не мога да се ориентирам в руския форум. Къде са им снимките? Embarassed

# 606
Жаси, е стане, сигурна съм!! Hug
Бебок, Hug а ти как си, че не съм чела назад, системна ли си или нещо смесено пробваш пак?
Pinkito, аз пък започна на 8 март
Ева Б.,бързо излизане от застоя пожелавам!
ivelinka-71,чудесен старт, браво, само така!! Като се организираме за среща, задължително ще пишем по-рано, наистина е много приятно, макар и винаги да сме в камерен състав, но дано все повече момичета от София се престрашат.
bob4enka, мисля, че и доста преди лятото може да стане, от теб зависи! Wink
Джил, и аз като теб бяха дала лек отбой, но веднага като посистемствам,  всичко си идва на мястото, помни, помни!  Heart Eyes Даже си мислех за някаква схема за задържане после 4 дни в  седмицата (от понеделник до четвъртък) стриктно системна, а петък, събота и неделя, по лежерно, с по-късна вечеря, но пак с триразово хранене.. Но сега съм се стегнала към големия финал..
klemi, не са малко 7 кг. за 4 м.! Peace А и сама казваш, че не си била напълно стриктна..
Стеле, и ние се гордеем с теб!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

З. Няколко домашни ореховки, мандарина
О. Салата от краставица и домат, гуакамоле, наденица, малко кашкавал
В. Ананас (обелих цял, а децата не искаха и си го изядох, друго не ми се хапваше)
Лека вечер! Hug

# 607
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сиси, ще стане на кукуво лято. Една седмица като хората немога да съмрежимна. Етосега грип ме тръшна с температура, болки в стомаха и тялото и зверско гадене. Е, как да ям. После като ми мине, не ми се мисли какъв плюс ме чака   Tired

Стелестрахотна промяна, само така, няма начин да не успееш   bouquet

# 608
Ден първи...започвам от 69,800..... Embarassed  Талия - 85 см, ханш - 112 см, височина - 1,61...Кръгла лоена топка...Цел -  58,00 кг, ако устискам и по надолу до към 56 ще е повече от прекрасно,ама да видим.... За сега съм Ок, ама довечера,ако чуете,че някой вие , да знаете,че съм аз..... Rolling Eyes

# 609
добро утро  Hug

Стели и Сиси , драстична разлика, страхотен резултат  smile3501
Жас , много ме разсмя с това преобразяване Simple Smile,  наистина е стимул да се видиш в перфектно тяло
Пинки , добре дошла, с постоянство няма как да не успееш Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 07:41 от svetlane

# 610
Добро утро!  Hug

Какво да закусим тази сутрин? Хайде нещо италианско?  Grinning

bob4enka, и аз ти правя компания в болестта - мен пък ме болят дробовете и гърлото и едвам дишам. Много болнаво време, надявам се поне за Коледа всички да сме здрави!

Pinkito, хич не се оплаквай, аз даже и сега, поотслабнала с 18 кила, съм по-тежка от теб, така че нека да не си говорим за лоени топки!  Laughing Hug

Тази сутрин съм си пак 70,8 кг. като вчера. Ей, няма слизане при тия шестици и това е.  Crossing Arms От месец и половина се въртя в диапазона 70,5-73 кила, аман вече.

Снощи си поръчах храносмилателни ензими от Щатите, днес чета и за фатбърнери, може би и нещо такова ще си взема: http://www.iherb.com/Planetary-Herbals-Forskohlii-Full-Spectrum- … psules/14267?at=0
Вчера ядох телешко с грах за обяд, дали пък не е заради него този застой? Иначе закусих сандвич с шунка и кашкавал и вечерях бяла риба.
За днес предвиждам телешки тас кебап за обяд и ориз със зеленчуци за вечеря; закусих кисело мляко с мюсли, ленено семе и овесени трици.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 08:46 от Анонимен

# 611
Добро утро и от мен!
Svetlane,Жаси,Благодаря за кафето и закуската Hug
И аз съм във вашата компания yu5Носа ми е запушен,а гърлото така ме боли.
Дано се оправим бързо,че много е неприятно!
И мъж ми се прибира довечера,трябва да пазарувам и да готвя ooooh!Е поне ще има десерт Laughing(някой в старите теми му викаше Хурейшо Joy)
Пинки добре дошла и от мен!Вчера ми беше май първия ден без грам прегрешения след 18.00,така че стартираме заедно(първите дни ги броя за нагласа към системата hahaha Joy)Ми то и мойте мерки същите,само,че килата-73 и височината 167см.
А ето и какво мисля да ми е менюто:
З-2 филии Вита с масло и шпек салам и 1 ФаФла
О-ориз със зеленчуци(остана ми от снощната вечеря)
В-скумрия на скара.
Сега ви оставям,хубав ден!  bouquet
П.П забравих-Честит имен ден на всички Ани,Анни и Яни! newsm51

# 612
ЗДРАВЕЙТЕ искам и аз да се включа  Simple Smile Изчетох доста по темата, но не цялата Sad Не можах да намеря и да изтегля книгата - ако някои има инфо ... ако не ще ходя да я търся...И така - ръст 168 см. тегло 88 кл.
Ще се радвам на вашата подкрепа Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 09:57 от ceci33

# 613
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Simple Smile

Ух, кошмарна нпщ ви казвам....
Днес съм малко по- добре, успях да изям една ябълка и малко кисело мляко за закуска. Пие ми се кафе, но с този мой стомах, няма да рискувам. Останалите яденета за деня ще ги мисля в действие.

Усмихнат ден   bouquet

# 614
И днес имам минус -400 гр. много се радвам, че пак вървя добре, но това е и доказателство, че не става с прегрешения, дори и малки, или поне при мен..

bob4enka, Жаси, Роси_80, оправяйте се! И на мен ми е нещо отпаднало, боли ме тялото, но вчера повървях доста пеша, може и от това да е, все пак взех един Осциокоцинум, че и на децата текнаха сополки и не се знае какво ще е.. Sad
Pinkito, успех!,
Жаси, нищо, така се запаметяват добре, че повече никога да не видиш тази цифра! Hug
Роси_80, урейшо на мен много ми помага! Wink В интерес на истината като имах няколко несистемни вечери и ми беше тежко, нямах такова желание.. а като съм си системна, това си е най-прекрасния десерт, така че определено Системата помага и в леглото! Успех и на теб занапред, към днешния обяд можеш да добавиш още нещо.
ceci33, има я на 1 стр. книгата, специално проверих дали работи линка, за да го оправим, че мъжа ми го качва, но всичкко си е наред, в Сайтове с материали, първият линк. Peace

Ето разписва се пак като преди, много ми е стимулиращо писането при вас и ме държи в строй! Hug

Общи условия

Активация на акаунт