Кой какво разбира под 'добро АМ'?

• 4 873
  • 93
  •   1
Отговори
Бихте ли споделили кой какво разбира под това дали едно АМ е добро/качествено/полезно или не? Какво гледате да има или да няма в състава му?

# 1
  • Стара Загора
Гледам да й се отразява добре,да няма запек ,да го харесва  Peace Аз лично предпочитам да давам на детето си АМ с прОбиотици ,за моя радост тя хареса Селия и сега го пие с кеф  Peace

# 2
Според мен марката продава. Защо е ясно на всеки.
По тази причина до 1 година и 3 месеца детето ми пи първо Аптамил, после Милумил.
След тази възраст редувах Хипп 3 с Лактана 3 за около 2 месеца. После и до сега Лактана 3.

Предпочитам формулата да е органична, да има пробиотици. И да е немско производство. Защото там контролът върху производството е железен и всички директиви и стандарти се спазват напълно.

# 3
  • София
Избрах АМ след доста четене на отзиви тук във форума. Всъщност имах нагласа още преди раждането кое да е млякото, ако се наложи. Условията бяха - детето да го пие, да не запича, да не повръща, да не предизвиква допълнително колики, да е достатъчно разпространено, за да няма някакви драми с доставките - та така стигнах до розов Хипп.

# 4
По тази причина до 1 година и 3 месеца детето ми пи първо Аптамил, после Милумил.

Искаш да кажеш, че си се спряла на тези 2 марки именно защото са марка? Или обратното - защото не се рекламират нвсякъде, като да кажем НАН?  newsm78

# 5
  • Стара Загора
След тази възраст редувах Хипп 3 с Лактана 3 за около 2 месеца. После и до сега Лактана 3.

Предпочитам формулата да е органична, да има пробиотици. И да е немско производство. Защото там контролът върху производството е железен и всички директиви и стандарти се спазват напълно.

Ами нормално е майката да опита това ,което е уж по-добро на пазара ,но доста често си правим сметката без кръчмаря  Peace
Моята не искаше нито Аптамил,нито Милумил ,нито Лактана  PeaceОт всяка една марка АМ има и доволни и недоволни  Peace

# 6
Ами нормално е майката да опита това ,което е уж по-добро на пазара ,но доста често си правим сметката без кръчмаря  Peace
Моята не искаше нито Аптамил,нито Милумил ,нито Лактана  PeaceОт всяка една марка АМ има и доволни и недоволни  Peace

Определено!  Peace Когато лека полека я отбивах към 10 месеца пробвах да й дам и Нан и Хумана (дето по състав било най-близко до майчината кърма и за това си рекох, че е 'най-доброто'), но уви. Хареса й единствено Фризо 2, и почти веднага след това минахме на Фризо 3, което обожава. От тогава не съм й го сменяла, въпреки, че из форумите все се намира някой да го оплюе. Аз пък не намирам съществена разлика с другите, а и четейки кое какво съдържа на пръв поглед ми се струва, че във всяко има и полезни и не дотам полезни неща.

# 7

Искаш да кажеш, че си се спряла на тези 2 марки именно защото са марка? Или обратното - защото не се рекламират нвсякъде, като да кажем НАН?  newsm78

Синът ми беше на АМ от раждането си. В болницата захранваха бебетата с Фризолак. От него детето ми направи страховит запек+ужасно силни колики.
Не че ако не бяха те, нямаше веднага да му сменя млякото.
Не ми допадат продуктите Фризо. Причини различни.

# 8
  • София
Моят пък беше на НАН от раждането. Никога не се е запичал, никога не е повръщал. Никакви проблеми.
Така че си е до дете.

# 9
Supermint,този розов хип един вид ли е?Дето е с пробиотиците(пише "нова формула')?А той хипоалергенен ли е-като НАН 1 на Нестле?Защото ми се налага да давам АМ и засега е НАН-а,но бебка почна да се запича(2-3 дневно неизхождане),макар че 3 седмици нямаше проблем с него newsm78 Изобщо ХИП имат ли хипоалергенно?И май видях че имат някакво БИО,за него да знаете нещо?
Бърборанка,азНан-а го взех защото е хипоалергенно и доста мои познати ми го хвалеха че го ползват или са го ползвали.Само по това се водех ThinkingИначе няма как да се ориентирам по състава,той е идентичен при всички АМ.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 10:31 от bubka:)

# 10
Да не се запича и да има про- и пребиотици  Simple Smile В останалото са общо взето еднакви.

# 11
Не че ако не бяха те, нямаше веднага да му сменя млякото.
Не ми допадат продуктите Фризо. Причини различни.[/b]

Забелязах.  Grinning Но кажи поне защо толкова не ги харесваш? Някъде из темите беше дала като негатив, че Фризото съдържало глюкозен сироп и го беше сравнила с някакво друго мляко (май Хипското, не помня), като проверих състава мъ и то имаше такъв.

Моята Анди пък никога не ми се е запичала от Фризото, а Нан и Хумана ползвахме доста кратко и пиеше нищожно количество, та за тях не мога да кажа.

Бърборанка,азНан-а го взех защото е хипоалергенно и доста мои познати ми го хвалеха че го ползват или са го ползвали.Само по това се водех Thinking

Ами то на много марки има HA (хипоалергенни) млека, не е само НАН, ако разбира се това ти е била единствената причина да даваш точно това мляко.  Hug

# 12
Ами,просто моите приятели даваха точно това на НАН,а аз по принцип исках да взема на ХИП,но на никоя кутия на ХИП не видях да пише хипоалергенно.Затова направо се измъчих 2 седмици да мисля какво да правя,а бебето ми да се мъчи.Дори педиатърката знае за проблема на беб,но ми каза да давам НАН-а докато ми каже Crossing Arms,тоест няколко месеца Tired

# 13
От раждането моето момченце беше на ХИПП-не се е запичал ,не е повръщал ,наддаваше си нормално.Почти нямаше колики/незнам дали е от адаптета,но споделям/Млякото е с пробиотици!!

# 14
  • Бургас
От болницата започнаха да хранят Тери с Фризо.Останах на него.Два пъти правих опити да го сменя с по-добро според марката,но все неуспешни.А причината да  опитвам смяна е че получи запек.Не съм сигурна че запекът беше от млякото,защото проблемите започнаха след годинката.

Общи условия

Активация на акаунт