LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
sasi6, червеният номер е трекинг номера за българския сайт на DHL.

# 631
Момичета на мен на липсващите пратки от 28.10 ми излезе ,едва вчера на едната да се свържа с офис на DHL за уточняване на адреса ,а на другата ,че са идвали а мен ме е нямало а по изчисления парите ми са запорирани в банката.Утре ще звъня да видя какво става.

# 632
Запис, да ви следя

# 633
За първи път получих ваучер за това, че привлякох нов клиент, но когато стигна до плащане там пише, че нямам ваучери - сигурна съм, че имам имейл за ваучер точно за този акаунт.
Някой има ли представа какво трябва да направя?

# 634
Отзиви за този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-longues.aspx?pr … =1&pos=tg_n_n
Отговаря ли си номера?   bouquet  Hug

# 635
Момичета, дайте отзиви за тези балеринки. 39 номер нося и се чудя кой да поръчам  newsm78

# 636
  • Пловдив
хубав е,мекичък и топли и си отговаря на номера,всъшност в миналата колекция също го имаше,та от там са ми отзивите  Hug

# 637
  • София...........
Това якенце изкуствена кожа на Елос го получих в петък - много е хубаво , мекичко, не мирише и си заслужава парите
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-aspect-cuir-enfant-g … mp;pos=13_n_ellos

# 638
Milena, Anik, благодаря ви! Разбрах! Излезе ми номера в БГ сайта, но освен, че е от Фр. за централен офис в Сф., друго не пише. Като се регистрирате, разбирате ли по някаккъв начин, че сте се ресгистрирали, защото аз не съм сигурна, дали се получи!

# 639
хубав е,мекичък и топли и си отговаря на номера,всъшност в миналата колекция също го имаше,та от там са ми отзивите  Hug
Ние го получихме, отговаря си на номера, да. Тънко плетиво е в белия цвят, т.е. леко прозира. Имам такъв подобен, но от акрил в лилаво, който е по-плътен. Този е памук+акрил. Хареса ми! Ръкавът е леко дълъг, като на манекенката и ако си около 165 висока идва леко дълъг, но не и да е неудобен де, просто такъв е модела явно. Аз съм пълна и 42-44 ми е добре, но другия, който имам такъв модел ми е 38/40 и пак ми става /но той нали е чист акрил и не се отпуска, а ми стои по тялото/

Общо взето, мисля, че е полезно да се вглежда човек в снимките. Много често блузата стои леко халтаво и на самата снимка, или туниката е с паднало рамо, или има набор, който е свободен около талия/ханш, а после като дойде и се казва, че е уголемена. Ами не е баш така, просто някой ако обича да е с прилепнали дрехи трябва да поръчва номер по-малко, а не да казва, че това или онова е уголемено, защото някоя по-едра като нищо ще заприлича на наденица ако вземе по-малък р-р. Peace

# 640
  • Варна
За първи път получих ваучер за това, че привлякох нов клиент, но когато стигна до плащане там пише, че нямам ваучери - сигурна съм, че имам имейл за ваучер точно за този акаунт.
Някой има ли представа какво трябва да направя?

Ако си получила четирицифрения номер (4180 май беше), не се  пише в полето за ваучер, а вместо код.

# 641
www.laredoute.fr/vente-robe-derhy-maille-stretch-97-pourcent-vis … e=1&pos=2_n_n роклята е страхотна,отговаря си на номера,много шик е,дълга ми е,обичам по-къси рокли,ще я дам да я скъсят малко,това не е проблем,много е модерна и красива.На тази марка мн ми харесват шарките и сега е много намалена,много хубаво стои в бюста,препоръчвам  ви я,38/40 номер взех.3. 

Здравейте момичета, чета какво сте писали през почивните дни и понеже аз купих същата рокля, а имам различен коментат, да споделя: Според мен роклята е ужасно уголемена. Аз вземам рокли 38/40 от Редута , тази беше безобразно широка, на коланоплатката отпред мънистата бяха зашити накриво, а отзад имаше малко бяло петно, непокрито от щампата. Стана на сестра ми, която носи 42/44. Иначе е ефектна и хубава като разцветка. Материята е вискоза във варианта на трико и това и придава по-скоро ежедневен вид. Аз я върнах, защото за цената на която я купих (по-висока от сегашната) артикулът не отговаряше на очакванията ми.

# 642
хубав е,мекичък и топли и си отговаря на номера,всъшност в миналата колекция също го имаше,та от там са ми отзивите  Hug
Ние го получихме, отговаря си на номера, да. Тънко плетиво е в белия цвят, т.е. леко прозира. Имам такъв подобен, но от акрил в лилаво, който е по-плътен. Този е памук+акрил. Хареса ми! Ръкавът е леко дълъг, като на манекенката и ако си около 165 висока идва леко дълъг, но не и да е неудобен де, просто такъв е модела явно. Аз съм пълна и 42-44 ми е добре, но другия, който имам такъв модел ми е 38/40 и пак ми става /но той нали е чист акрил и не се отпуска, а ми стои по тялото/

Общо взето, мисля, че е полезно да се вглежда човек в снимките. Много често блузата стои леко халтаво и на самата снимка, или туниката е с паднало рамо, или има набор, който е свободен около талия/ханш, а после като дойде и се казва, че е уголемена. Ами не е баш така, просто някой ако обича да е с прилепнали дрехи трябва да поръчва номер по-малко, а не да казва, че това или онова е уголемено, защото някоя по-едра като нищо ще заприлича на наденица ако вземе по-малък р-р. Peace

Благодаря ви много   bouquet

# 643

beni94 , Пуловера наистина е от няколко колекций. Пуловера си е от 100% акрил, то си го пише и в сайта, а не както е писала Чаено момиче памук + акрил. Даже да съм сто процента сигурна пред мен имам от сегашната колекция пуловера и на етикета си пише 100% акрил и е едно към едно с тези от миналите колекций.
Пуловера си отговаря на размера и много топли, въпреки че не е от най дебелите. Снимки и размери можеш да видиш тук: http://veni05.wordpress.com/2009/09/05/pull-v/Peace

# 644

Отговаря си да!Аз  имам два/розов и син/ 38 размер и ми става идеално

Общи условия

Активация на акаунт