LaRedoute.fr - 180 - Всичко за поръчката!

• 39 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Milena, Anik, благодаря ви! Разбрах! Излезе ми номера в БГ сайта, но освен, че е от Фр. за централен офис в Сф., друго не пише. Като се регистрирате, разбирате ли по някаккъв начин, че сте се ресгистрирали, защото аз не съм сигурна, дали се получи!
Бихте ли казали къде кликвате и в кой сайт, за да видите къде се намира пратката? В БГ сайта си стои същото инфо като вчера. Т.е. не пише нищо по въпроса къде се намира или аз не знам как да го видя.

# 676
  • София-Младост
Milena, Anik, благодаря ви! Разбрах! Излезе ми номера в БГ сайта, но освен, че е от Фр. за централен офис в Сф., друго не пише. Като се регистрирате, разбирате ли по някаккъв начин, че сте се ресгистрирали, защото аз не съм сигурна, дали се получи!
Бихте ли казали къде кликвате и в кой сайт, за да видите къде се намира пратката? В БГ сайта си стои същото инфо като вчера. Т.е. не пише нищо по въпроса къде се намира или аз не знам как да го видя.
Върни се назад и прочети, изписа се доста...

# 677
  • Пловдив

Момичетата бяха обяснили по-напред мнооого подробно!Накъде м/у 32-36 стр.  Peace

# 678
  • Асеновград
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-longues.aspx?pr … =1&pos=tg_n_n
Получих това в черно и лично на мен не ми хареса.
Това взех за дъщеря ми в розово и е супер
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-capuche-en-jersey-enfant-fi … =2&pos=12_n_n

# 679
Моля ви ако на някой са му отказали поръчка с карта от Уникредит да каже как си вярна парите?

# 680
Точно там четох! И ви казвам до къде стигнах по обясненото!Надявам се някой да ми отговори конкретно за това , което питам? Понеже няма да има никой вкъщи, живо ме интересува!

# 681
  • Варна
Точно там четох! И ви казвам до къде стигнах по обясненото!Надявам се някой да ми отговори конкретно за това , което питам? Понеже няма да има никой вкъщи, живо ме интересува!

По принцип в червено, под номера на товарителницата трябва да ти стои последния статус.
Примерно: Пратката е отпътувала от разпределителния център в BRATISLAVA - SLOVAKIA
А като цъкнеш на покажи детайлите се вижда подробно движението.

# 682
Да си побутна пак питането
Момичета, дайте отзиви за тези балеринки. 39 номер нося и се чудя кой да поръчам  newsm78

# 683
  • Все на втория етаж
Момичета, в колко часа най- късно звъните в дчл  и за коя дата да питам , на 15. 11 съм пуснала поръчката, на 16. 11 е фактурирана, от коя дата да им кажа, че е поръчката?

# 684
  • Sofia

Ето ТУК пишеш в празното поле номера на товарителницата от американския сайт (червените цифри - при мен започват с 63...) и с "проследи" излиза цялата история

# 685
  • Асеновград
Момичета, в колко часа най- късно звъните в дчл  и за коя дата да питам , на 15. 11 съм пуснала поръчката, на 16. 11 е фактурирана, от коя дата да им кажа, че е поръчката?
от 15.11.

# 686
  • София
На 0700 17 700 до 19:30 (работното време на централния им офис). Мен ме питаха за име на получателя, не за дата.

# 687
Момичета, някой има ли това да даде мнение. Синът ми много обича като заспива да си държи нещо в ръцете да му пее или свети и се чудя дали ще му е интересно, че го дават за по-малки деца  newsm78 И да споделите и за батериите, че отзивите нещо не са много положителни...

# 688
опитвам се да направя първата си поръчка и четох някой неща , но май пропускам нещо...
добавих си артикулите , въвехо си кода за безплатна доставка и вече съм на въвеждането на номера на картата- visa electron v evro на укб , но с преводача си превеждам че картата не е приета и да избера друг начин на плащане.след второто въвеждане на картата все едно ми се блокира стъпката и не мога да завърша поръчката.моля кажете ми къде греша..... #Cussing out

Благодаря ти emimimi , аз им писах 10 мейла да си вземат дебитните ноти и нищо... Не мога да разбера защо не си теглят сумата от сметката след като така или иначе я блокират?
Притеснявам се да не вземат да ми блокират акаунта...?
А имам и една поръчка от летните намаления, която беше за 8 и нещо и така и не ми пристигна. След дълго чакане дойде едно писмо в пощата, което не разбрах точно за какво се отнася, освен, че ако искам да си получа нещата да се обадя на посочен телефон. Тогава реших, че са си удържали ДН и за това не са ми пратили тази пратка. Но сега забелязах, че не е изчистена в суивито ми и стои висяща сметка. Какво да правя? Ако някой има подобен проблем нека да сподели ще съм много благодарна - може и на други потребители да е от полза newsm78

# 689
Момичета, някой има ли това да даде мнение. Синът ми много обича като заспива да си държи нещо в ръцете да му пее или свети и се чудя дали ще му е интересно, че го дават за по-малки деца  newsm78 И да споделите и за батериите, че отзивите нещо не са много положителни...
Има доста отзиви на клиенти, пишат че батериите издържат 3-4 денонощия, и трябва да имате фабрика за батерии. И трудно се сменят.

Общи условия

Активация на акаунт