ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 596
  • 820
  •   1
Отговори
# 360
Не мога да си вляза в профила през Опера, иска ми натройки на cookies, аз естествено не знам за какво става въпрос  Embarassed
Пак да попитам, трих ги и пак не влизам, какво да направя?

# 361
  • Варна - Черна гора
След като изберете съобщенията за изтриване (т.е. маркирате чекбоксчетата) и натиснете бутона, появява ли се прозорче, в което пише "Сигурни ли сте, че искате да изтриете тези съобщения?"

Ако натиснете бутона Изтрий на конкретно съобщение - изтрива ли се?
Не се появява прозорец, в който пише "Сигурни ли сте, ...", нито пък като избера конкретно съобщение и избера бутон изтрий се изтрива съобщението. Не реагира по никакъв начин.

# 362
Не мога да си вляза в профила през Опера, иска ми натройки на cookies, аз естествено не знам за какво става въпрос  Embarassed
Пак да попитам, трих ги и пак не влизам, какво да направя?

За да се ползва сайтът, е необходимо да е разрешено приемането на бисквитки (cookies).
Влезте в настройките на браузера и разрешете приемането на cookies.

# 363
След като изберете съобщенията за изтриване (т.е. маркирате чекбоксчетата) и натиснете бутона, появява ли се прозорче, в което пише "Сигурни ли сте, че искате да изтриете тези съобщения?"

Не се появява прозорец, в който пише "Сигурни ли сте, ...", нито пък като избера конкретно съобщение и избера бутон изтрий се изтрива съобщението. Не реагира по никакъв начин.

А можете ли да поставяте емотикони в публикация?

# 364
  • Варна - Черна гора

А можете ли да поставяте емотикони в публикация?
Да мога. Тук съм поставяла, след като установих, че не мога да трия съобщения:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548891.720#bot
НО пък сега от домашния си РС нямах проблем с изтриването.
Нямам обяснение за случилото се.  Peace

# 365
Здравейте. Един въпрос.
Какво следва, когато потребител получи следното съобщение:
"Съжалявам, "хххх", наложена ти е забрана за публикуване или изпращане на лични съобщения в този форум 3 дни, за да прочетете Правилата. Спамът няма почва тук."
Въпросът ми е какво следва след като са изминали тези 3 дни без право за публикуване, но горе цитираното съобщение продължава да стои. Санкционираният  потребител трябва ли да извърши някакво действие и ако отговора е да - какво трябва да се направи.

# 366
Изтекла е вече забраната.

# 367
Откакто е новата платформа сесията ми приключва доста бързо и е много досадно постоянно да се изключва и пак да трябва да влизам във форума, особено, ако изтече докато пиша отговор. Преди не беше така....сега от новата платформа ли е или някакъв друг проблем?

# 368
За да не изтича сесията, маркирайте чекбокса "Запомни ме" при вход.
Ако не желаете системата да Ви "запомни", а само искате да удължите сесията си за повече от 90 мин., може да използвате тази форма за вход със задаване на продължителност на сесията
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login

# 369
Благодаря!

# 370
1.Как да си намеря последното писано от мен мнение в тема от петдесетина страници?

2.Как да прочета мненията на един потребител в тема от 50 страници?

3.Пише ли някъде четящите в даден раздел или аз не виждам?В смисъл избяга ми балкона. Crazy

Новата визия е по-добра. Peace

# 371
1. В личните Ви публикации през профила
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=71169;sa=showPosts

1 и 2 Ползвайки разширеното търсене

- задавате дума/думи от заглавието на темата
- попълвате потребител
- по желание задавате давност в дни на темата
- отбелязвате търсене само в заглавията
- по желание - подфорум, в който да се търси
- маркирате Покажи резултатите като мнения

3. "Балконът" се вижда само в темите, не в подфорумите

Благодаря! Simple Smile

# 372
  • Пловдив

В темата -"Сънувате ли починали ваши близки" се появи досадница ani27 която вече втори ден спами темата и притеснява и поучава хората в някакви "Е"учения . Няколкократно хората и аз и казваме да спре и да не говори работи които не ни интересуват и са извън темата  ..информирах и модератор два пъти  но нищо ....
Пропагандира някакви учения , книги и теории ,чак страх ме хваща от такива хора.
Моля ви помогнете.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469264.375

# 373
Благодаря,Мамма!  bouquet

# 374
  • забравих си мисълта...
Когато публикувам съобщение, понякога при преработка на текста, изтривам повече от необходимото. Преди функцията, на немски "Rückgängig", на български предполагам ще е "върни" или "възстанови" или нещо подобно, беше активна. Откакто форума беше обновен, тази функция е неактивна при мен. Извън форума я ползвам нормално и навсякъде другаде е активна. Това временно ли е или ще бъде така и в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт