ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 640
  • 820
  •   1
Отговори
# 390
  • София
здравейте,защо не мога да публикувам Отговори в Семейни отношения

# 391

Само няколко поста по- нагоре е отговорено на същия въпрос.

# 392
  • София

Само няколко поста по- нагоре е отговорено на същия въпрос.
Blushблагодаря

# 393
Искам помощ от администратора - синът ми най-накрая реши, че може да се сбогува със старите си ски, щеки и обувки  № 35 - къде да пусна обявата?

Тук!
 Но не разбрах, какво общо има със новата визия на сайта!
При старата визия много добре знаех кое къде се намира. Сарказмът ви е неуместен, разработен от мен сайт взе годишната награда за сайт на годината...

# 394
Не можете да публикувате в подфорум "Продавам, предлагам, подарявам", защото:
Цитат
Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=84656.0

Бихте могли да се регистрирате в Продавалник и да ги предложите там.
http://prodavalnik.com/

# 395
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=300561;sa=showPosts
 Интересен начин на забавление  Thinking

# 396
Бих искала да разбера защо темата ми, която пуснах в Клюкарник е преместена както и защо заглавието на темата е променено без мое знание. Идеята да бъде пусната в клюкарник е за да бъде видяна от повече хора... В клюкарник има и други теми, които са за здравословни въпроси и въпреки това не са преместени... И не виждам причина заглавието да се променя, без даима адекватна причина за това. Това е линк към темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=556164

# 397
Не мога да изпращам ЛС Rolling Eyes

ПП. Оказа се, че е изпратено, но при мен стои страницата като на неизпратено съобщение, което не може да замине по някаква причина.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 11:42 от Бижy

# 398
  • Карлово/ Пловдив
Искам от цитираната тема да бъде премахнат Имейл адреса ми - тъй като той е сменен,но дори този които е там го ползвам за контакти с близки за мен хора и не желая същия да е видим за всеки и целта е предпазване от недоброжелатели.Както виждате новия ми имейл е скрит и същия бих го дал сам на близки хора и на които аз преценя.Благодаря предварително!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475727.msg15067905#msg15067905

# 399
sv_harmony, темата Ви е  преместена в правилния подфорум.
Не виждам редакция, ако имаше такава, в края на постинга Ви щеше да присъства:

"« Последна редакция: ден, дата, час от ....... »

docsi, премахнах.

# 400
  • Карлово/ Пловдив

"« Последна редакция: ден, дата, час от ....... »

docsi, премахнах.
Искрено ви благодаря!Желая на вас и на всички съфорумци и на хората които се грижат за форума - администраторите и всички останали лек и успешен ден!

# 401

Ами незнам за каква редакция става въпрос. Аз питах защо заглавието на темата е сменено, при това не от мен.  Peace А и както казах в Клюкарника има и други теми за здраве, така че малко се размива правилен подфорум и неправилен подфорум.  Peace

# 402
Има цял обособен подфорум за координати и мнения за болници и медицински специалисти.
Ако в Клюкарника или друг подфорум намерите тема, касаеща мнения, оценки и координати на доктори, може да използвате функцията "Информирай модератор", за да бъде преместена.
Относно заглавието - смених го при преместването на темата и смятам, че е много по-говорещо.
Ако сте просто потребител на въпросния сайт и целта ви е да информирате други потребители за съществуването на такъв портал, то сегашното заглавие е много по-говорещо.
Друг е въпросът, ако сте свързани със сайта и целта Ви е била просто да влезе в търсачките.

# 403
Не съм свързана съъ сайта и целта беше повече хора да го видят. Просто мисля че е полезно да се развие такъв сайт - затова и сложих сайта в заглавието на темата както и в клюкарника. Все още се надявам че достатъчно хора са успели да го видят.  Peace

# 404
  • София
Определен период от време ползвах форума като си бях нагласила настройките така, че да не виждам аватари и подписи на потребителите. От няколко дни се опитвам да възстановя настройките и аватарите+подписите са са видими, но не става. Отивам в Профил, махам отметките в квадратчетата за тези две функции и като дам запази промените, нищо не се случва (отново в тези две квадратчета е маркирано). Пробвах и с Опера, и ИЕ. Peace

Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт