Нова година - нова визия

• 25 618
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
  • София-Младост
Аз пак за синята лента...само при мен ли е така, все едно се е отделила и е слязла надолу...това ми е дразнещото, част от нея стои точно в/у надписите Излез, Профил и другото даже не се вижда

С коя версия на Мозила изглежда така?
Ще погледна довечера, защото така го виждам на домашния компютър...сега в офиса си е отгоре и не ми пречи Simple Smile
Версия 1.8.20080.17373

# 331
Ала-Бала, тази версия на Мозила е от 2004 година. Това е браузер от преди 7 години. Съвсем нормално е да не успява да визуализира всичко така, както би трябвало, а обикновено и толкова стари версии са потенциални дупки в сигурността на компютъра.

Последната версия на Mozilla e 3.6.13
http://www.mozilla.com/bg/firefox/

# 332
С новата визия на форума вече не мога да го отварям и разглеждам лесно през телефона си (Блекбери).
...
Има ли планове това да бъде разрешено?

Утре (днес вече) трябва да бъде оправена мобилната версия.

Работи! Благодаря много!

# 333
  • Варна
За каква разделителна способност става въпрос?

800x480\от скоро съм с линукс на лаптопчето и едва сега изнамерих разделителната Crazy/

# 334
Благодаря за оправянето на проблема!

# 335
  • Дива Индия
Аз си бях извела адреса на сайта във фаворитите и дни наред ми даваше някаква грешка и не можех да вляза. Ох, глАво моя ненагледна - вчера през Гугъл влязох! Grinning Всичко ми е добре. Поздрави!

# 336
Оправен е часовникът, вече е с правилните деления.

Забавена е реакцията на падащото меню и вече не се отваря при неволно бързо преминаване с мишката върху него.

# 337
Оправен е часовникът, вече е с правилните деления.

Забавена е реакцията на падащото меню и вече не се отваря при неволно бързо преминаване с мишката върху него.

Ехеее, супер Simple Smile
Благодарности на екипа  bouquet

# 338

Благодаря за което!  Peace

# 339
  • Бургас
Новата визия ми допада много.Бързо свикнах,но имам само една забележка Blush,когато напиша в гугъл бг-мамма ми излиза-Бг-мамма-Всичко за бременноста и раждането и т.н.Направи ми впечатление,че липсва едно "т" Blush.

# 340
Ужас! Въобще не бях забелязала, че е сложено такова описание. Веднага ще кажа да го оправят. Благодаря!

# 341
  • Бургас
Ужас! Въобще не бях забелязала, че е сложено такова описание. Веднага ще кажа да го оправят. Благодаря!
Няма за какво,радвам се,че съм била полезна Grinning!

# 342
  • В Европа!!!
Новата визия все повече ми допада и съм много доволна от промените Peace

# 343
Здравейте,

Харесва ми новата визия, систематизирано е.

Но за разлика от преди, сега сайта се отваря доста бавно/ дали защоте е пренатоварен с рубрики, статии, реклами Confused/, което е доста неудобно и предразполага към търсенето на други източници за информация.

# 344
  • Варна
Определено и на мен ми прави впечатление, че форумът е по-тромав, отколкото преди.

Общи условия

Активация на акаунт