Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 793
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Сиска, възхищавам ти се искрено...на постовете, на куража, на това, че винаги изглеждаш перфектно, на усмивката...много много ме зареждаш...чак на мен ми се прииска второ...ама още има време, поне да почне да заспива без ньони breastfeeding
Напълно споделям мнението ти . Hug
Чудя се откъде намирате сили да се занимавате толкова много с дечицата ,кога остава време за сън изобщо не ми е ясно,но Сиско чудесно е ,че татито помага ,това е много важно .

Честито име на Дани ,да му носи много здраве и късмети и да е послушно и добро детенце. Heart Eyes
Дони ,миличката ти ,дано овардите положението на деня на операцията ,всичко ще бъде наред  Hug,питката ти е прекрасна ,страхотна кулинарка си  Wink.

Аз се сблъскам и с неискащо дете да яде ,какво и става незнам ,и в градината казват,че не яде ,дали е период или започва злоядство и при нас незнам,какво ли не се опитвам да и дам да хапне нищо не иска нито манджа ,нито филийка ,само като чуе за корнфлейкс и и грейват очите  Rolling Eyes.Много го обича и и давам често от него вместо зрънчовците ,и шоколад много обича ,все някоя баба се намира да и даде  #Cussing out.

# 106
  • Варна.....
Аз също ви се възхищавам на куража и търпението.

Не мога да не се изфукам- от вчера у дома чисти   

Мнооого яко!!! Обичам я!!!

# 107
  • София
Аз също ви се възхищавам на куража и търпението.

Не мога да не се изфукам- от вчера у дома чисти   

Мнооого яко!!! Обичам я!!!
Простете невежеството ми, ко туй, да знам и аз да го обичам Simple Smile))
Стискайте ми палци - след малко отивам до офиса на разговор на високо равнище. ..Най-ги мразя този вид разговори.

# 108
  • От липите до сините камъни
Стискам палците.Аз тези дни само ядове,първо каката беше болна,поразмина и се макар,че има още една остатъчна кашлица,сега и малкия,страшна хрема го мъчи,кашлия и той,не може да се наспи милия,като легне и започва още повече да се дави Sad,какво ли не му давам,вече 3 ден е така,май и ново зъбче ще имаме и от там още повече се подсилва ефекта на хремата,дано скоро се оправи,че големи мъки голямо нещо.

# 109
Момичета,привет от нас!
преди 100 години съм писала тук-всички сте порастнали и сте много сладки!
Наминаваме отвреме на време,но от гржи и рбота...все немога да ви догоня Grinning
 newsm51

# 110
Дони, силно стиснати палци от нас и за днес, и за операцията и за аудиограмата! Hug Hug Hug
СиСиТу, Бейбиблу, много милички разкази! Направо ми се прииска и на мен още едно малко човече!  Grinning Само да не започнете да ме навивате сега... Laughing Hug
Тайс, айде честита придобивка! Със здраве да си я ползваш! Не че знам какво представлява, ама си мечтая за мини робот от ново поколение, който да чисти и подрежда сам.  Не ми казвай, че това е нещо такова, че ще ти завидя от раз!  Laughing Hug

Аз от сутринта чакам да ни докарат един балатум, който купихме  в събота. Заради това изпуснахме слънцето днес, за което ме е яд, защото по тези ширини явано е рядкост. Егати и германците, уж точни били, нито едно нещо, което поръчахме не дойде на време.  Бясна съм!

# 111
Тайс, каква му е марката и моделът на туй чудо? Митко беше купил за предната Коледа на двете баби по едно такова, ама няква куча марка май.... Не са особено доволни  Rolling Eyes. И как му се сменят кърпите отдолу? И колко такива продават в комплекта? И скъпо ли е?  Laughing
Изби рибата просто с тоз уред - гледай как се нахвърлихме върху него като куци пилета върху домат  hahaha

Дони, какво стана на разговора на висок етаж? И аз не ги обичам тия.. то не знам има ли някой да ги обича де..  Laughing

Арвена, аз затова нищо не давам  Peace. Без майтап - само промивам нослето с физ.разтвор и вече ако стигне до дробчетата - инхалации и сироп, евентуално.. Дето викат - с лекарства ще мине за 7 дни, без такива - за 1 седмица  Laughing. Е, склонна съм да мисля, че срокът е по-дълъг, но...  Rolling Eyes

Айде, ще изчезвам да си прибирам дребното  Simple Smile

# 112
http://svobodenizbor.bg/bg/content/%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D0%B … D0%B1%D0%BE%D1%80

това за ваксините, който го интересува...

имам едни въпрос, счетоводен ли е не знам...баща ми беше неплатен отпуск два месеца и са му казали, че сега ако си пусне платен отпуск няма да му го платят, защото такъв бил закона, че платения отпуск се базира на заплатата от предишния месец и тъй като няма заплата прединшния месец няма да вземе нищо...всъщност негови колеги така са изгорели и затова той сега не си взел отпуск, но с майка ми се чудиха защо наистна е така...ако някой знае защо ще съм благодарна на отговор...

Смайлинг и останалите от Люлин дайте съвет за добър педиатър, че моя много близка сега им една прекрасна принцеса  и се е записала при някаква, която вече е казала да дават водичка и разни неща, които те с мъжа и не одобряват, та ако знаете някой добър предиатър п овъзможност от Люлин и в час с "новата мода" в медицината да пише...

# 113
Лорини, платеният отпуск се изчислава така - за времето на платения годишен отпуск работодателят заплаща на работника или служителя възнаграждение, което се изчислява от начисленото при същия работодател среднодневно брутно трудово възнаграждение за последния календарен месец, предхождащ ползуването на отпуска, през който работникът или служителят е отработил най-малко 10 работни дни.

Сиска, много ме радват твоите постове, евала на момичета като теб, които се справят с всичко, колкото и да им е трудно и успоредно с това изглеждат перфектно, не губят чувството си за хумор и умеят да се наслаждават на живота. Не харесвам хленчещи хора, а такива около нас - бол.

Бейбиблу, хубаво е, че Анди свиква с бебето, после ще бъдат неразделни другаршета.

Таис, и аз искам такава прахосмукачка, една позната има и също като теб е влюбена в нея  Mr. Green.

# 114
Та какъв е този уред в крайна сметка? Прахосмукачка- кое и е спешъл, изобщо чакам блестящи идеи за  домашна помощ, от старо поколение или от бъдещето - все равно. Да има кой да слугинства. Flutter

# 115
Тайс, честито! Това се казва придобивка и сега ще си мързелуваш качествено Grinning

Дони, стискам палци!

Арвена, да оздравявате Hug

Направих мъфини с три вида пълнеж...абе приказка няква....и ги забравих във фурната #Cussing out Не изгоряха, но са кафяви и грозни. Стъклен дом е виновен!!!

# 116
Таис, я разкажи подробности, да "натрия" нос ана един наш познат дето не можел да купи такава, че нямало да чисти  ooooh!

Бейбиблу, радвам се че вече сте в къщи.

# 117
Лорини, нямам такъв педиатър.. Бях доволна от предишната, но идея нямам как е с кърменето и т.н., защото я взех на годинката.. Виж в другия форум - някой питаше там..

# 118
Здравейте!

Попаднах на информация за това събитие, което изглежда, че ще бъде много интересно и занимателно за децата. Според организаторите се предвиждат много интересни занимателни игри, както и лекции за родителите.

Коледен пазар в Националния природонаучен музей
11—31 декември

На 11-ти декември Националният природонаучен музей ще отвори врати за първия си ‘Коледен пазар в музея’.

Учените от музея ще ви срещнат ‘очи в очи’ с обектите на своите изследвания, ще разкрият тайните на водата, на изчезналите животни, на чудния свят в пещерите и на животните-нашественици. Ако искате да научите трикове за фотографиране в природата или да се срещнете с животни-актьори, да надникнете в ‘кухнята’ на пра-пра-пра-баба си или да разберете кои са неподозираните ви съседи, заповядайте в музея и станете откривател.

В програмата са включени повече от 20 лекции на разнообразна тематика, които ще бъдат представени от учени-зоолози и представители на природозащитни организации. Лекциите са предназначени както за деца, така и за възрастни. За децата ще бъдат организирани разнообразни занимания и игри, свързани с опознаването на биологичното разнообразие и неговото опазване.

Откриването е в събота в 11 часа с празника ‘Ден на майката земя’, който всяка година честват членовете и привържениците на Slow Food — организация, която подкрепя местните традиции и култура, свързани със селското стопанство и храните.

Подаръци, дегустации и забавления ще има за всеки. Ще можете да закупите екологични детски играчки, книги, сувенири и биопродукти.

Вход за възрастни: 4 лв., деца до 6 г. — 1 лв, ученици, студенти и пенсионери — 2 лв.

Тук: http://www.nmnhs.com/index_bg.php,можете да видите и пълна програма на образователните дейности.

# 119
  • Варна.....
Близоо,близооо, доста сте близо.
Мдааа, прахосмукачка- робот е. Няма кърпи и др. подобни. Чисти САМА.  Ето ви инфо. http://irobotbg.com/
ИИИ, да пишете на Дядо Коледа.
Това с чисто сърце мога да кажа, че заедно с миялната и памперса ми влиза в топ 3 на най- полезнище неща в живота ми. И не се шегувам. Особено след като ми изчисти дюшемето, все едно бях минала 2-3 пъти с парцала с препарат. Направо лъсна.

Ели, можеш направо да му счупиш носа на твоя познат. Просто си търси оправдания да не купува.
Смайлинг заради песа моята е модем  Roomba 563 Pet
Радостчо, що се ядосваш, да не ти е за първи път.
Дони, кажи деее, кво стана?
Ягодке, ти си забравила какво е в България май, а?? Не подрежда, това го прави Алекс  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт