Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Честит рожден ден на Елия!

Честит рожден ден на Анджи!

Да са много здрави и да радват много мама и тате!

# 511
Честит РД на Ели и Анджи! Да са все такива сладурки!

Мим, браво за тортата. Ще кажеш как е на вкус.
Радостчо, ти торта? Simple Smile

Пууу този дядо Коледа дето праща подаръци по Спиди да ми го пратите и на мен  Mr. Green Аз не очаквам изненада. Май най-добре да си избера нещо и да си поръчам, да няма пък неприятни изненади  hahaha

# 512
  • От липите до сините камъни
Честит рожден ден на малките сладурки,да са ви живи и здрави и мнооого да ви радват  ura Tada

# 513
Честито на двете сладки рожденнички...да са все така прекрасни и щури...много здрави и щастливи...

# 514
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЯ И АНДЖЕЛИКА!ДА СА ЖИВИ,3ДРАВИ И ВЕСЕЛО И БЕ3ГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!

# 515
  • София

Да вдигнем наздравици и за днешните ни 2 прекрасни рожденички - Елия и Анджи Simple Smile

Аз тази вечер съм сама...ДИцата са при баба си, мъж ми на работа...

# 516
  • Варна.....

И не си отпрашила нанякъде???
Наздраве!!!

# 517
  • София

И не си отпрашила нанякъде???
Наздраве!!!
Тц, вардя Дядо Коледа да не ме подмине  Embarassed И ме болят 2 зъбааааа Twisted Evil

# 518
  • Ловеч

Да вдигнем наздравици и за днешните ни 2 прекрасни рожденички - Елия и Анджи Simple Smile

Нека да видиш какво ми е на мен без мъж и като има кой да ми гледа детето-МЪКААА hahaha

Дони и ти ли се уреди с куриер?Аз се надявам  на мъж за Коледа Laughing

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 22:50 от tobito

# 519
  • София

Нека да видиш какво ми е на мен без мъж и като има кой да ми гледа детето-МЪКААА hahaha

Дони и ти ли се уреди с курер?Аз се надявам  на мъж за Коледа Laughing
hahaha hahaha hahaha
Куриер - дръжки. Ама знам ли - минавал през комина. Приготвила съм меденки и мляко  Rolling Eyes И се чудя какво точно аджеба искам...щото аз много неща искам, но нито едно не е чак толкова важно Rolling Eyes

# 520
  • Варна.....

Дони, чети внимателно какво иска Тобито  Joy

# 521
  • София

Дони, чети внимателно какво иска Тобито  Joy
Гладна кокошка просо сънува  rotfImbo rotfImbo

# 522
  • Ловеч
Вий се напихте Joy стана цяла страница с чашки #Crazy

# 523
Благодаря на всички за честитките Hug Hug Hug

Мим, честито и тук!!! Да ви е жива, здрава и щастлива Елия и все така да ви радва!!!

Ние преди малко се върнахме от партито.Беше много хубаво, пийнахме, хапнахме, резнахме тортата дето я правих до пет сутринта и сега Анджито си разглежда подаръците.

Кокосче, сега ще сваля снимки с тортата, че то ако на вас не се похваля, на кой Grinning

Бубс, евала на мъжа ти! Честито за придобивките, мноого са шик!

Любито, и на теб честито за телефона!

# 524
  • Пловдив
Добро утро!

кафенцето от мен.............с кафява захар  Laughing Laughing..........

Честито на патеричка на вчерашните рожденнички,малките красавици Елия и Анджелика!!!Да са живи и здрави,много усмихнати и палави деца,за радост на родителите си!

Честит рожден ден и на днешните рожденници Георги и Вероника!Много здраве и щастливо детство!

Пожелавам весели празници на всички "януарки","януарчета"и семействата им!Весела Коледа и мирна и спорна Нова година!
.........и умната!...........че гледам много се пие в този форум  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт