Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 930
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
БУболече сега имаш още едно голямо щастие за което да мислиш пък има време за всичко.Щом си могла да свалиш толкова значи пак ще се справиш.
Леко бременеене.  bouquet
Аз тия дни свалих още 1кг. Crazy

# 181
  • София
здравейте,
след 8 дни ми е последния воден ден Peace до тук съм -11 Party не съм имала никакви проблеми с кърмата, макар да ми е трудно да пия по 2 и повече литра вода на ден, не винаги успявам, но по малко от литър не си позволявам Peace но то и моето кърмаче е голямшко вече Crazy  видяла съм е в чудо, а след 90 ден какво Crazy така свикнах, дори не го усещам като диета Rolling Eyes а и имам още за сваляне, иска ми се поне още 10, ама после ще го мисля Peace желая успех на всички Peace

# 182
и аз запо4вам с диетата.
Родих малкия Дани на 07.01.2001 и напълнях с 20 и .. кг. Запо4вам от 75 кг. сега и да видим дали ще се върна към старите си 60 кг ..

# 183
Поздравявам всички за добрите резултати! Дай Боже всекиму!

Аз малко наруших диетата събота и неделя....  Embarassed Но малко.... Днес продължавам с нови сили!  Peace

# 184
здравейте,
след 8 дни ми е последния воден ден Peace до тук съм -11 Party не съм имала никакви проблеми с кърмата, макар да ми е трудно да пия по 2 и повече литра вода на ден, не винаги успявам, но по малко от литър не си позволявам Peace но то и моето кърмаче е голямшко вече Crazy  видяла съм е в чудо, а след 90 ден какво Crazy така свикнах, дори не го усещам като диета Rolling Eyes а и имам още за сваляне, иска ми се поне още 10, ама после ще го мисля Peace желая успех на всички Peace

Поздравления за успеха!
Някъде бях прочела, но не помня точно къде, че задължително трябва да починеш 90 дни преди пак да я повториш, ако имаш такива намерения.

# 185
Атадарче, почиваш 90 дни и си спазваш правилата за почивката.. Плодовата закуска, вечеря до 20, и тоя път не редуваш дни, а редуваш хранения. На обяд белтъчно, на вечеря въглехидратно или бобово или обратното... И така.. и останалите 10 ще паднат! Хубав резултат! Страохнто!  Hug

Мире, благодаря ти!  Hug

# 186
Запис, а после ще чета като имам време.

# 187
  • гр. София
Ето го и моят отчет след първият месец от диетата: - 5,5 - 6 кг  newsm44 Ей, голям кеф да се напъхаш в стари дънки  Laughing имам още десетина килца да свалям, но полеко.Диетката не я спазвам съвсем стриктно, и пак се получава .Водният ден реших да го заместя със зеленчуков заради кърменето.Да похваля и мъжлето(заедно си диетуваме-той е - 9 кг.
Поздравления за добрите резултати и успех по-нататък!

# 188
Здравейте на всички! Да ви се похваля - вчера приключихме с диетата с мъжо и сме много щастливи. И двамата смъкнахме по 6-7 кг. Аз си върнах теглото от преди да забременея. Да си кажа честно нямаше да се разсърдя да смъкна и още 2-3 кг, но нищо. С кърменето нямах никакви проблеми. Бях решила да отбия малкия към края на февруари и го направих успешно, без травми за него, без запушвания и т.н. Диетата, обаче, хич не ми попречи на кърменето, което беше особено важно за мен. Сега се чудя как да се върна към нормалното хранене. Някъде бях чела предписания какво се прави след-диетно, но нещо хич не я откривам тази статия. Ако можете да ми помогнете, ще съм много благодарна  Hug

# 189
Браво за хубавите резултатит, момичета! Simple Smile

Зайка, общо взето правилата за почивката са плодовата закуска, вечеря преди 20ч., като на обяд и вечеря се делят храните. ПРимерно белтъчен обяд и въглехидратна вечеря или бобови на обяд и белтъчна вечеря. Алкохола е забранен както до сега.  Peace Това се сещам набързо Simple Smile

# 190
Буболече, благодаря за навременния отговор! Ще го имам предвид. Виж с алкохола пак си продължавам с компромиса - биричката е неразделна част от вечерта, но важното е, че се чувствам добре  Sunglasses Още веднъж благодаря  Hug

# 191
  • York
Аз завърших на 03.04. режима с 16 кг по - малко. Не се е отразил по никакъв начин на количеството кърма. 
Почти две седмици след края задържам килограмите като спазвам основно правилото за вечеря до 20ч.  Peace

# 192
Ponqkoga, получаваш аплодисменти от мен!
Представям си колко хубаво е усещането след такъв резултат. Има с какво да се гордееш. Hug

# 193
Здравейте! На мен ми остават още 3-4 кг. да сваля, за да стана толкова колкото бях преди да забременея, но оттам нататтък имам поне още 15 кг. Откакто съм родила не ям изобщо по много. Сега пия много сокове и ям салати, кис. мляко с мюсли и ей такива леки неща. Кърма имам много и мисля, че не ми се вляе от това какво и колко хапвам, а дали пия течности (а аз по принцип си пия доста). 90 дневната диета я правих преди години и за 20 дена бях свалила 6 кг. Сега все още не съм решила точно нея да спазвам, но като чета добрите резултати мога и да се навия. Трябва обаче и на спорт да наблегна!
Успех момичета във вталяването и разкрасяването!

# 194
здравейте и от мен, аз пиша в другата тема но чак сега видях че има и тема за нас кърмачкоте които сме на диета. С две думи за мен аз качих 15 кг и след раждането нищо не свалих, целта ми е да си върна моите 60 кг от преди раждането. Отскоро я почнах диетата но покрай празниците я наруших малко и от -2 кг сега съм -1.300 кг, но от денс вече пак започвам стриктно с диетата и се надявам след 81 дни да кажа успях, постигнах това което исках. Айде момичета лек и минусов ден ви пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт