Кърмене и 90 дневната диета?

• 64 840
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм от правещите 90 дневната диета кърмачки. Всъщност я завърших на 18 септември и сега правя 90 дневната пауза  Laughing Свалих 15 кила,но имам още поне толкова излишни  Blush та ще повтарям, че и потретям, ако се наложи.
Диетата спазвах без особенни затруднения. На плодовия не съм пропускала ядки - сурови естесвенно. Воден не съм правила - карах втори плодов, но без ядки. Порциите си ми бяха стабилни  Crazy , но и вода доста наливах. Добре се чувствахме и аз и бебо. Само в началото се случваше да ми пада кръвното понякога, ама и това не беше толкова фатално. С кърмата проблеми не съм имала, дори се увеличаваше на плодов ден  Crazy  Но ние не се кърмим толкова често. За приспиване обед и вечер и сутрин рано на сънено - още  2 пъти обикновенно. Е, имало е и по-често понякога, заради зъбки.
Сега 2 месеца по-късно се боря за задържането на постигнатото  Blush ... Е качих кило и половина, ама аз съм си виновна, щото почнах да смесвам   Whistling Иначе в началото, когато още се стараех да не смесвам - нямах проблеми. Сега поддържам форма с по един плодов ден седмично и като минат коледните празници - се хвърлям в боя с нова песен  Simple Smile

# 16
  • На топло...
Да, Невди, правилно си разбрала. Но си чакам времето, което е определено за след хранене. После да минат два часа и пак Grinning.
Вечер също хапвам ако примирам, гледам да не прекалявам с количеството само - шепа или две.

# 17
nanunana ама между храненията всеки ден ли?
katti79 браво на теб. Направо ме окуражи да започна пак. Ако можеш сподели тук някакви правила, например по колко пъти се хранеше, че на мен ми е много трудно само плодове за закуска, обед и вечеря, какво си позволяваше заради кърменето и друго каквото се сетиш.

# 18
  • На топло...
Е не всеки, Мама Вики Wink, когато съм гладна, няма да седя със стържещ стомах я! Като не съм гладна не ям.
Но някой път много ми се хапва сладко в белтъчен примерно, чак ми прималява, хапвам шепа стафиди, ядки, фурми или плод и съм добре. В крайна сметка организмът си казва какво му трябва, само да го слушаме правилно и да му даваме наистина необходимото. Кърменето гори много калории, които трябва да му се набавят по някакъв начин, малко бързи въглехидрати не само не му пречат ако не са големи количествата, ами и са му бая от полза за млекоправенето.

# 19
Мама Вики, свиква се. Аз до обяд издържах без проблем на плодове и кафе - с малко медец и естесвенно много вода. В началото си хапвах по два пъти плод за закуска. Обяда - гледах да се нахраня добре, но без да преяждам де, че нали трябва да слабеем. Почти половината от режима имах следобедна закуска - само плод. Вечерята, нали трябва да ти е наполовина, аз се стараех да е по-скромно количество от обяда, но винаги бее повече от половината  Laughing Позволявах си кафе или чай следобед, също с малко мед. В началото ми пригладняваше доста, щото бях свикнала да прилапвам между храненията  Blush но свикнах.С повечко воля става. Спазвах часовете между храненията, а вечерята се стараех да е между 7,30 и 8,00 - това е много важно. След вечеря не съм хапвала нищо - не съм била чак толкова гладна. То зависи и колко често кърмиш де. Дните никога не съм сменяла и храната ми е била съобразно дните - в темата за рецептите към диетата има много добри идеи. Но имах едно прекъсване от  около 1 седмица - бяхме си в България - сватба, морета, такива ми ти работи  Crazy . После продължих докъдето бях стигнала.
nanunana хапва малко повече, но при нея е оправдано - кърми двама, а и бебчето е още малко. Всичко зависи от това колко кърмиш, а и от организма ти - доколко е податлив към тази диета. Няма да сбъркаш, ако почнеш, здравословна е и няма какво да губите, нито ни нито детенцето.  Между другото моят разбойник беше на същата възраст, като почнах диетата и не се е оплаквал  Laughing
nanunana - да ти е жив и здрав сина!

# 20
  • На топло...
Благодаря ти, Кати  bouquet!
Точно така е както пишеш, много е важно колко кърмиш и възрастта на бебето  Peace. Освен слабеенето е необходимо да осигуряваме и най-доброто с кърмата. Но определено моите си резултати са много добри, макар и с повече хапване. Ако не кърмех нямаше да имам никакъв проблем с диетата и спазването, мисля. Правила съм по две седмици само на вода, по месец на плодове и мед...

# 21
  • Варна
Лелее nanunana ти кърмиш двама и диета, браво!
Аз мацки засега издържам, надявам се утре след плодовия да видя още -1 кг  Mr. Green
В най-смелите си планове се виждам да правя и водните дни - не точно на вода, но чай с мед може би.... ще видим.
Абе мисля си един разумен режим не би попречил на кърменето, аз в началото много прекалявах с хапването -то не бяха варено жито, мазни бульончета, но тогава се борех за друго.
Успех на всички.

# 22
....Правила съм по две седмици само на вода, по месец на плодове и мед...
И аз съм плодувала доста пъти и то все за продължително време, но две седмици на вода  Shocked леллеееее  omm е, това не го мога  Tired пробвала съм само на вода, но обикновенно към късния следобед толкова ми прилошава и причернява и  Sick че направо не знам на кой свят съм. Успявала съм с помощ на плодови фрешове ooooh!
 Най-важното е че при този режим на хранене и ти и децата се чувствате добре, определено това не е диета а здравословно хранене за мен

# 23
Здравейте, започнах отново диетата. Въпрос към тези, които вече я спазват. Колко време след началото видяхте първите свалени кила?

# 24
  • Sofia
Още след първата четворка имах минусче, точно колко ми е трудно да кажа, защото първоначално се измерих по средата на деня, а после установих, че теглото ми варира през деня (и как не с тези литри вода, които изпивам), но на петия, шестия ден си закопчах един панталон, от който бях излязла Embarassed А днес след третата четворка съм свалила 3,100 кг. Мама Вики, давай смело!

# 25
Благодаря ти. Много съм смела този път, даже плодовия изкарвам без проблем, което за мен е доста трудно.

# 26
Здравейте, аз се опитах да намаля храната и да тренирам, но кърмата започна много да ми намалява, дори да спира и съответно спрях, като реших, че ше съм пак слаба като отбия малката  Peace

# 27
  • На топло...
Еленче, намаляването на храната не е начинът, а разделното хранене. Аз писах по-нагоре как се храня - много, но разделно.
Може да разгледаш темата за разделно хранене поне, да видиш кое с кое не е хубаво да се смесва, без да спазваш режим със закуска плод и т.н. както е в нашия.
Погледни и съветите на консултантите по кърмене в темата на Мама Вики в линка от първа страница. Сигурна съм, ч е ще намериш правилния вариант за теб, ако ли пък не, то краят на кърменето няма да избяга, един ден ще си върнеш фигурата Hug...

Мама Вики, при мен водата веднага падна - около 2 килограма първата седмица, после вече бавно, но славно.

# 28
nanunana, мерси за съвета сега ще погледна, че вече ми тежи да съм +  Peace

# 29
  • На топло...
Разбирам те! Желая ти успех!
Насреща сме ако имаш нужда от подкрепа Hug...

Общи условия

Активация на акаунт