Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №19

• 24 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София, Дианабад
Здравейте!
Честити бебенца на всички родили. Да са ви живи и здрави децата, спокойни, ядящи и с по-малко колики! newsm51 newsm51 newsm51

На мамите 2 в 1, пожелавам скоро да изпитат невероятното чувство да гушнат рожбите си!

Ние сме добре, Коко е изцяло на кърма и яде през около 3 часа.., засега през деня е по-честото ядене.. нощем е през 4 часа, даже 2 нощи направи и по-големи паузи от по 6  Simple Smile. От снощи май и коликите започнаха, направи 1 рев около 21.30 ч. Трудно заспива вечер, ще трябва да променя мястото на кърмене, че батко му като му скача на главата. явно не може да се "приспи". Засега много прилича на Борис.. поспалив, ядящ, биберони- залъгалки, почти нищо не му е чуждо. Само е доста категоричен в плача си и е с около 1 кг .по-голям  Laughing Май е гладен, оставям ви..

Пожелавам ви, спокойни бебета..и да действат капките за колики!  Heart Eyes

# 661
Привет и от нас! Бела нанка и аз успях да си изпия сутрешното капучино по обяд Mr. Green но и на това съм доволна!
Мики и Бръмбазела, страхотни сте   bouquet ! Благодарение на вашите съвети още от преди да родя към мен и другите момичета във форума кърмя и ще продължавам да кърмя дребосъчка  Heart Eyes Имах късмета да родя в клиника, където бебето е в твоята стая още от раждането и аз я слагах на гърда винаги когато промърка. Не беше лесно, защото реално време за сън и реанимация за мен нямаше Mr. Green но пък направихме добър старт двечките! От втората вечер и спрях изцяло добавките с АМ които даваха (и така и не купих АМ както някои сестри препоръчаха) и се храним изцяло с кърма - видях и прецених че и стига, защото до него момент когато беше гладна озвучаваше етажа на болницата (имаме добри гласови данни  Mr. Green) Благодаря ви  Hug

Момичета давайте да изчакаме и останалите и да се местим пакет, както сме си досега Mr. Green
На неродилите - леко раждане  Hug

Прекрасен ден на всички   bouquet

# 662
  • гр.София
Да направя проба дали се научих как се качват снимки след урока на Дори  Party

P.S.дори едно голямо благодаря Simple Smile Вече и аз ще мога да сервирам кафе и да ви черпя по поводи.

# 663
Здравейте и от мен сладуранки, днес бях на поредното посещение при докито и стискайте палци раждането да се случи този уикенд от самосебе си,иначе в понеделник съм на системки:( Честито на всички, които скоро са станали майки,, да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!

# 664
Момичета, май повечето от нас страдат от разранени зърна:( Аз въпреки че ми е второ, пак леко се бях разранила в началото, но да споделя на мен какво ми помогна - лансинох, при възможност ходене гола за да могат да дишат зърната, както и тези протектори, които също оставят въздух около зърното, а и не позволяват препълване на гърдите,

ето за това става въпрос:

# 665
  • Дъблин
Мамчета, откъде ги взимате тези бебоци, които спят през нощта? Нас като са ни изписвали от болницата са ми дали от другия тип - които не спят нощем, а искат да опознават света  hahaha
Аз вече съм като сомнамбул, не знам ден ли е, нощ ли е. Ива си хапва добре вечер преди лягане и после се почва драмата, не иска да заспива, нито сама, нито с някой от нас.
То е люшкане, носене, а тя отворила еййй такива очи  Shocked
Нощес се събуди да яде в 02ч. и после хич не спа до следващото хранене в 5.. А през деня не мога да я събудя да яде, голяма е поспалана. Чудя се да не би да не й стига кърмата, не знам какво да я правя вече. Оставям я да суче докато сама се пусне, оригвам я и я слагам на другата гърда. От нея суче малко, уж заспива, връщам я в леглото и се почва едно пънене, пръхтене и след малко включва алармата  ooooh!

Дъгичка, Деавит намерих миналата седмица в Ремедиум в Иван Вазов. Пробвай да звъниш по тел. да питаш в коя точно аптека го има  Peace

# 666
  • Λάρισα
Smurfieta, на мен са ми дали от абсолютно същия модел, все едно съм описала денощието с моя звяр безподобен. Тая нощ за разнообразие ме остави да поспя, обаче ще ми го върне тъпкано, усещам..

# 667
Smurfieta -това за бебка Ива все едно аз съм го писала за Дея Peace

# 668
Смърфи, Ламче Hug
Ние доскоро спяхме (е, искам да кажа че имахме 3-4 часови нощни дремки), но вече напоследък спим по час и половина и после надаваме вой и така цялата нощ... през деня спим повече Mr. Green
Да бе да - голяма дума казах, събуди се...изчезвам  Hug

# 669
Вестителска новина![/size][/color]

Днес мама Пуфпаф е родила момченце: 2700гр и 49см! Да и е живо и здраво! Много щастливи моменти с бебочко и пожелавам! Не е писала името на юначето. Тя ще си го каже като се върне.

Ели-м, честито ти бебе и на теб! Да ти е жив и здрав синът!

Берушке, торбичката я затоплям в микровълновата. На нашата микровълнова я пускам за 40сек на най-високата степен.  Peace
СмърфиJoy и най-лошото е , че няма рекламации, нали!  Joy
И аз да се изкажа за местенето в Родени: да изчакаме да свърши ноември, дописваме темата и тогава.  Peace
Весунке, наистина ти стискам палци, мила!  Hug

# 670
  • Велико Търново
Честито бебче на мама Puf-paf! Да и е живо, здраво, папкащо и слушкащо момченцето, а мама бързо да се възстановява!

# 671
Честито на мама Пуф Паф, да е живо и здраво беболанчето и мнооого да ги радва!!   bouquet

Честит рожден ден и на Дарчето на патеричка!! Да си жива и здрава миличка, и само хубави моменти да имаш!!   Hug

Ние тази нощ за късмет си спяхме, но затова пък вчера през деня Вико добре ни разказа играта и хич не се добрах до компютъра Confused Днес се почнаха коликови ревове, и вчера си било просто подготовка, много са жални миличките, като се свиват от болка  Cry Ние засега сме само на чайче Хип, което преписа педито, но не съм много сигурна, че кой знае колко ще помогнат  newsm78

На мамите очакващите бебоци, стискам палчета, да стане колкото може по-бързо и по-безболезнено!  Hug

И аз съм ЗА, да изчакаме всички активни мами да си родят, и чак тогава да се местим в друга тема!  Wink  Те пък току виж са родили всичките до края на тази тема!!  Mr. Green

Отивам да пусна една пералня, докато Вико най-накрая заспинка. Лек ден мами!  Hug

# 672
Здравейте момичета с радост съобщтавам и нашата голяма новина. На 22.11. в 15.45 се роди нашата принцеса Адриана с тегло 3080 гр. и 50сантимерта.                                                             ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВИ МАЙЧЕТА КАТО МЕН.                                                                         И БЪРЗО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ НА ОЧАКВАШТИТЕ ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ  Hug

# 673
  • 42.016399,23.101179
Честито и от мен на Puf-paf, eli_m и evelina82 ! Живи и здрави да са ви бебчетата, много да ви слушкат и радват!  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
  • гр.София
Ехеее аз докато посвърша малко работа и полегна да си почина имаме нови бебчета  Hug

Да са честити рожбите на Пуф Паф,Ели М и Евелина 82.Да са им живи и здрави,много да ги слушат,папкат,спинкат и да имат прекрасно и безгрижно детство  Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт