Гласуване за категория "Вечната Амбър"

• 27 148
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Без значение дали е иронична, или положителна категориятa, явно много се разминават тълкуванията на потребителите. Не знам къде и с какво се е хвалила Chanel, обаче да излезе на финал в една категория с Djane е все едно да сравняваме София Лорен и Глория.

Aз гласувах иронично, за Шанталчето  Wink

# 46
  • out of space
Категорията не ме вълнуваше, докато не научих за "раждането с лек грим и маникюр в тон с болничната нощничка".

Shocked

# 47
Без значение дали е иронична, или положителна категориятa, явно много се разминават тълкуванията на потребителите. Не знам къде и с какво се е хвалила Chanel, обаче да излезе на финал в една категория с Djane е все едно да сравняваме София Лорен и Глория.
Коя е Глория?

# 48
Популярна поп-фолк пИвица.

# 49
 На мен ми е много сладурско това за ноктопластиката и грима по време на раждане. И elfi4ka ми е една изписана, като кукла. Не се напряга да доказва, че е неглижар или нещо такова. Докато November Rain и при безтокчестите мисля намина, в почти всяка тема в КМ се показва.

# 50
  • София
Всичките ми номинации са положителни. Особено тази.
Комбинацията хубост + мозък в главата е секси, много секси.
Аз не съм много информирана относно визията на моите съфорумки, с малки изключения, но има толкова красота, която е престъпление да се иронизира.
Красотата трябва да тържествува, дори и виртуално.

# 51
На мен ми е много сладурско това за ноктопластиката и грима по време на раждане. И elfi4ka ми е една изписана, като кукла. Не се напряга да доказва, че е неглижар или нещо такова.
И аз мисля така.И мисля,че тя е истинската Амбър за 2010 г.

# 52
  • Belgium
инфантилна, нищо лошо няма да си от безтокчестите  Laughing

То това се получава и без напън.

# 53
  • София
Гласувах, приемайки категорията за положителна   Grinning

# 54
инфантилна, нищо лошо няма да си от безтокчестите  Laughing
То това се получава и без напън.
Не съм казала, че е лошо, нали съм безтокчеста.

# 55
  • Belgium
Ако категорията беше изцяло положителна, аз бих номинирала Noir, не е позната в Клю-то, но е наистина прекрасна без огромно китосване. И то на живо  Laughing Точна доза грим, точна доза маникюр.

# 56
И elfi4ka ми е една изписана, като кукла. Не се напряга да доказва, че е неглижар или нещо такова.

Напротив, тя се старае да се докаже като точно обратното на неглижар - никога не излиза без грим, маникюр и т.н. Даже в един от линковете, които даде към нейните изказвания, тя споменаваше безтокчестата тема с леко отвращение - "Онези от съседната тема, без токчета и ролки..."

# 57
Не знам къде и с какво се е хвалила Chanel, обаче да излезе на финал в една категория с Djane е все едно да сравняваме София Лорен и Глория.

Кое е Глория, и коя София Лорен от двете?

# 58
И elfi4ka ми е една изписана, като кукла. Не се напряга да доказва, че е неглижар или нещо такова.
Напротив, тя се старае да се докаже като точно обратното на неглижар - никога не излиза без грим, маникюр и т.н. Даже в един от линковете, които даде към нейните изказвания, тя споменаваше безтокчестата тема с леко отвращение - "Онези от съседната тема, без токчета и ролки..."
Точно, де, това не ми е толкова негативно, макар и да е на светлинни години от мен. Докато номинираната от мен в една тема се оплаква от дриплите по площадките и как тя ходи с детето с къса пола и токчета и я зяпат щото и завиждат, в друга тема как има 50 лака за нокти ,примерно, после отива да се разпише и при безтокчестите, да не би нейде да остане незабелязана....

# 59
А, признавам и аз бях много изненадана от появата на Адри при безтокчестите (може и да не пиша там, но чета редовно  Flutter). Но пък струва ми се, тя обича да се самоиронизира, а това качество го уважавам  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт