Гласуване за категория "Вечната Амбър"

• 27 148
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Според мен само могат да и дишат прахта на Джейн.
Амбър отвсякъде.

# 61
Каква борба.. И все пак не мога да повярвам, че Шанел и Елфичка имат близък брой гласове. Никой не обяснява в темата защо точно гласува така, а интерпретациите са много  Crossing Arms

Много хора, които са активни из другите теми в КМ, пишат при Безтокчестите. Няма лошо. Там е приятно, аз също чета  Blush
Теми от рода на "Снимай и покажи" има куп. Да отбележа, че не сте уважили никого от Нашия дом, а там има също много такива...

# 62
На 2-3 снимки, съм я виждала Джането - хубава е, но чак такава невероятна красавица не е  Thinking Кофти нос имаше, до колкото помня, другото беше ок. Но и стила й беше не особено добър, поне на снимката, която си беше сложила за аватар. Верно, че тя беше май стара и по друга, отдавнашна мода, но все пак.

# 63
kaтегорията май не е за външен вид  Rolling Eyes

# 64
Ако се придържаме към книгата, трябва да е по-скоро за, хм, куртизански кариеризъм  Simple Smile

# 65
Бубанка, ако е към мен - ясно ми е, че вече никой не знае за какво е категорията  Simple Smile Аз се обясних на/ по повод  Аззи и други преди нея, понеже често се среща възхищение по Джане/Джейн.

# 66
Ако се придържаме към книгата, трябва да е по-скоро за, хм, куртизански кариеризъм  Simple Smile

не само - все си остава без това, което иска най-много - да прилъже момъка към брак  hahaha

пина,  Peace

# 67
шанел е разбира се с перото отзад

# 68
  • София
Пина, ти току що направи обобщение на типа коментари по отношение на една хубава жена.
Хубавата жена си е хубава, ако ще и в чувал да е облечена.

Джането просто обича да се показва. Хубава е, знае го, но освен това обича да показва, да не кажа, че го налага.
Аз това имах предвид по принцип, когато казах, че тя за мен е Амбър.
Освен това, ако направим асоциация с книгата, отново бих посочила Джейн като много близка до прототипа.
Имайки предвид, че аз съм чела това, което е разказвала за себе си и живота си.

Иначе моят глас отиде другаде.

# 69
Лили! Лили! Лили! Grinning

# 70
Ах,незнам да се смея или да плача на тази моя номинация.Тя за мен е отрицателна,като се има предвид,че Амбър е тъпа до безобразие.

# 71
Аз като отрицателна я разбирам, не като еквивалент на Златното огледало.

# 72
И аз мислех, че е отрицателна  Thinking

# 73
  • Belgium
Аз още в Коментарите питах каква е и си казах, че за мен е отрицателна поради ред причини.

# 74
Аз я разбирак като "фръцкащата се фукла".
Дали е отрицателно не знам. Някои си споделят, а други мислят, че им се хвалят...

П.П. Ако е за снимки в КМ, има ред фаворити, но са непознати в СО и Клю-то.

Общи условия

Активация на акаунт