Гласуване за категория "Вечната Амбър"

• 27 150
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
за мен е иронично-положителна - жалко, че повечето не я приемат като такава

# 76
Така формулирана, категорията ми се стори положителна.

# 77
  • Belgium
Бубс, какво иронично-положително виждаш във Властелина на огледалото  elfi4ka?  Laughing

# 78
Крейзиту, каза  (в предишната тема), че категорията е иронична, а не за реални хубавици.

За мен си е отрицателна - за фръцли.

# 79
Като е за нас, фръцлите, що наредихте Елфито тук, а? Всички гласове обра, нищо не ни остави... Laughing
Така излиза, че става въпрос за гримирани красавици-фръцли в КМ.

# 80
  • Варна
И аз разбирам категорията като: "Хубава съм, смей да не го отбележиш!". В тази връзка, Лили- лу изобщо не ми пасва в списъка. А пък Chanel, съвсем.
Гласувах за November rain.

# 81
Лили-Лу, аз явно съм пропуснала точно къде си се фръцкала. Е ли е възможно да ми припомниш?  Simple Smile

# 82
  • София
Гласувах за Елфичка.Половината от другите или не знам как изглеждат, или не знам какво правят в тази категория.

# 83
Лили-Лу, аз явно съм пропуснала точно къде си се фръцкала. Е ли е възможно да ми припомниш?  Simple Smile

Е, не съм писала в КМ.. Преди година може би за малко. Не снимам нокти, коси, вежди, гримове итн. Но пишех много активно в Пазаруване от чуждестранни сайтове... Там може би някой е помислил, че се фръцкам, не знам. Или в ДиС, защото съм си споделяла разни неща за семейството ми..

П.П. С баща ми съм се фръцкала, че е на 60, а го свалят 35-40-годишни госпожи  Laughing

# 84
Не мога да реша окончателно, преди да разбера коя е тази Елфичка и с какво си е извоювала равенство с Шанел. Crossing Arms
Но категорията я виждам в пейоративни краски и Лили-Лу направо си няма място тук.

# 85
Бубс, какво иронично-положително виждаш във Властелина на огледалото  elfi4ka?  Laughing

за мен това е цялостно усещане за собствена значимост и красота, която тя няма  Mr. Green
вЕрно, акъл се иска да си легнеш гримиран, но аз някак точно този не го оценявам  Mr. Green
една красавица трябва да има и грам истински мозък, за да е красива  Wink

пп оценявам разликата със Златно огледало /за физическа красота/

ппп не съм гласувала за елфката Simple Smile

# 86
Бубс, какво иронично-положително виждаш във Властелина на огледалото  elfi4ka?  Laughing

за мен това е цялостно усещане за собствена значимост и красота, която тя няма  Mr. Green
вЕрно, акъл се иска да си легнеш гримиран, но аз някак точно този не го оценявам  Mr. Green
една красавица трябва да има и грам истински мозък, за да е красива  Wink

Тъй де, за ироничното ясно, ма положителното къде е ?  Mr. Green

# 87
около малкото истински мозък  Mr. Green

# 88
  • Belgium
Аз пиша в КМ, сигурно и за това съм в категорията. Хич и не ме е срам, че пиша в тоя подфорум, колкото и това да е принизено като липса на финес или мозък.

Тя разликата със Златното огледало е огромна и беше казана още в началото  Laughing Била съм и в Огледалото, но нещата откъм бруталия там бяха на съвсем различно ниво, все пак трябваше и снимки да сложим пред целия Клюкарник.

# 89
Била съм и в Огледалото, но нещата откъм бруталия там бяха на съвсем различно ниво, все пак трябваше и снимки да сложим пред целия Клюкарник.
Joy

Искам линк!

Общи условия

Активация на акаунт