Пиете ли фолиева киселина без бременност - 3 част.

• 82 762
  • 487
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Онзи ден споделих на моя колежка,че пия ФК и за озверяването ми относно сладкото и тя ми каза,че  нямало проблем,понеже ФК усвоявала сладкото или обратното....нещо подобно...и аз не запомних  newsm78 Да взема да се разровя да видя дали наистина е така...

Това ми привлече вниманието, аз също пия ФК без да правим бебе, но нямам такива наблдения за сладкото, ако откриеш нещо сподели, моля те   bouquet

ФК определено не влияе на апетита, поне няма научно доказателство за това. Нито пък усвояването на въглехидратите. По-скоро съм наясно с това, че ФК спомага за усвояването на кислорода от тялото. Ако някой има друго мнение - да каже  Hug

# 196
Днес започнах Неофолик мета

# 197
Здравейте,момичета!
Каталина,снощи се разрових и намерих една тема тук във форума  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128732.0;all  /незнам дали ще излезе като линк / ,в която се обсъжда точно това дали се огладнява от ФК. Аз прегледах цялата тема и мненията са 50:50 .Общо взето май обяснението е ,че ФК е от витамините в Б група ,а те били за подобряване на апетита....нещо такова.
Е,поне намерих за себе си някакво обяснение.
 Mr. Green

# 198
  • София
Здравейте! Пия фолиева киселина от малко повече от 2 седмици някъде. Все още не правим бебе. От няколко дни обаче имам сутрешно гадене, което вчера продължи до обяд. Изключвам варианта бременност, тъй като още не сме се захванали сериозно с въпроса, пазим се. Имам ли някой с подобни оплаквания? Нямам идея дали е от ФК, дето се вика може и от времето да е  Crazy, но искам да се успокоя.

# 199
  • София
И аз приблизително от толкова време я пия, но нямам никакви оплаквания.

# 200
  • София
Доста странно ми се стори, че би имало връзка, заедно с ФК пия и Калмацин форте, което си приемам от началото на годината през месец. Четох из нета, никъден е се споменават подобен род странични ефекти, но реших да се успокоя с мнения тук, от форума  Peace

# 201
  • Бургас
Shu6omiga, пазете си се пак, но все пак си направи тестче, ако ти закъснява  Wink не виждам да е страничен ефект, по-вероятно е преумора или бременност!

# 202
  • София
Анито, моля те, недей така  newsm47!!! Планирали сме нещата за август - тогава да е официалният старт на нещата! По календар МЦ трябва да е някъде 5-8 юли, така че ще изчакам да видя има ли закъснение и после тест. Но пак си мисля, че няма начин сега да е станало. Както казваш ти - преумора или пък да е от променливото време, освен на тях да го припиша. Сега, по това време на деня ми е добре, размина ми неприятното гадене вече  Peace

# 203
  • Бургас
Сори, с тази дата за МЦ е наистина малко вероятно да си бременна още  Mr. Green но да знаеш и от ФК не е!
Успех!

# 204
Shu6omiga, моя позната казваше че й се гади от фолиевата през деня като я изпие сутрин. Реши си проблема много лесно - започна да я пие преди лягане.

# 205
  • София
Абе знаех си аз, че нещо не е наред с ФК, но изобщо не ми мина през ум, че може да е от сутрешния прием. Ще започна да я пия вечер, но нали все казват, че е по-добре сутрин и аз понеже съм стриктна .......
Благодаря ви момичета, че се включихте, друго си е като имам повече мнения по въпроса  Hug

# 206
  • Бургас
АААААААААААА, може и да сте прави, аз я пиех вечер и затова нямах проблеми никакви, макар че пак не ми се вярва какво ли ще предизвиква гаденето...

# 207
  • София
И аз пия фолиева киселина само вечер!Никога не ми се е случвало гадене,но не съм пробвала да я пия сутрин!Аз я пия от ноември,но бебеправенето е от по-скоро!Очаквам щастието да ми се усмихне! Simple Smile

# 208
  • София
kukundrelka, стискам плаци скоро да си говорим в друга тема  Hug Момичета, започнах да пия ФК вечер, ами сутрин ми е доста свежо  Mr. Green няма и следа от онова неприятно гадене  Sick Благодаря ви!   bouquet

# 209
  • София
Shu6omiga благодаря ти!И аз се надявам в най-скоро време да си пишем в друга тема! Simple Smile Много странно,че имаш реакции при сутрешно пиене!Понеже не съм следила темите не знам дали при теб има чудо!Ако няма - стискам палци и на теб! Simple Smile Ще си пишем в най-скоро време в друга тема - СИГУРНА СЪМ! Simple Smile   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт