Пиете ли фолиева киселина без бременност - 3 част.

• 82 747
  • 487
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте и от мен  Peace След като се решихме с моя мъж от есента да започваме опити за бебче, си взех Неофолик, който мисля от днес да започвам. Предложиха ми в аптеката Неофолик мета, но гинеколожката ми каза, че е по-силен и не е нужно да започвам с него  Thinking Та си взех обикновения Неофолик. Успех на всички мами  Hug

# 181
  • Страната на чудесата
Shocked май е за смяна тази гинеколожка  Laughing

да, определено е за смяна!
Точните й думи бяха: " ами и да я пиеш няма да ти помогне да забременееш" #Crazy

LaughingСега се връщам назад в темата, и виждам, че не е била права Mr. Green-три сме тук пили предварително фолиева киселина и вече в януарки 2012 Heart Eyes
Пожелавам успех  на всички момичета!

# 182
Привет на всички, тук се публикуват чудесни новини!
Аз като Shu6omiga пия обикновен Неофолик... Когато го купувах обаче, фармацевтката в "Марешки" дума не обели, че има и друг вариант #2gunfire

# 183
И аз пия обикновен неофолик...вече 3 месеца.

# 184
Здравейте, момичета!
Да, аз пия ФК, превантивно. На опаковката пише "Folic Acid B12", което аз го разбирам, че е ФК + Витамин B12. Понеже съм вегетарианка, е хубаво да вземам допълнително B12, а ФК - ами да съм готова ако случайно стане бебето. Опитваме, но не сериозно. Ако стане, стане, добре дошло ще е. Ако не, здраве да е. Истината е, че не съм напълно убедена дали искам второ дете. Не знам, объркана съм  Blush Вече съм на 36 години и все се каня да пиша в темата за 35+год и правещи бебета...

# 185
  • София
Здравейте и от мен. И аз от вчера пия. Още не сме започнали опитите за бебе, но планираме скоро. Прочетох статия от някакъв доктор( не помня името) , който обясняваше, че тъй като горе - долу 50% от бременностите са планирани, а другите 50% не са,  е хубаво всяка жена в детеродна възраст да приема фолиева киселина.

# 186
Аз ,понеже от години се опитвам за бебе чрез IVF доста често пия ФК.Започвам обикновено няколко месеца преди процедурата.А и да се пие постоянно не вреди.

# 187
Момичета, вземайте си ФК няма да ви навреди, аз почти две години преди да започнем с бебе-правенето си го пиех всеки ден. Нещо като витаминчета си ми бяха и си се чувствах много добре. И когато направихме опит и то взе че се случи чудото.
Успех на всички бебе-правещи и скоро да се видим във други теми  newsm53

# 188
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз те подкрепям,подходих по същия начин.

# 189
  • София/Севлиево
И аз я пия през месец - два, въпреки че засега не планираме бебе номер 2,но не искам да рискувам и да стане нещо лошо,както с първата ми бременност,когато си загубих бебето.Мисля, че е добре да се пие,но да не се прекалява.

# 190
  • София
Здравейте! И аз планирам бебче и разбрах, че е хубаво да се пие тази фолиева киселина. Имам въпрос, който най-вероятно сте дискутирали (та моля не се сърдете) - От фолиевата киселина пълнее ли се?  Rolling Eyes

# 191
  • гр.Пловдив
Здравейте! И аз планирам бебче и разбрах, че е хубаво да се пие тази фолиева киселина. Имам въпрос, който най-вероятно сте дискутирали (та моля не се сърдете) - От фолиевата киселина пълнее ли се?  Rolling Eyes

Naughty от фолиевата - Не, но от това което си планирала - 100% да знаеш preggo

# 192
  • София
 Mr. Green Благодаря ти, за бързия отговор! Hug

# 193
Здравейте,момичета!
Аз от 1 седмица отново започнах да пия фолиева киселина.Досега съм се опитвала да я пия поне на 3-4 пъти и все я спирах,защото започна ли приема и се започва един ненормален глад за сладко и въобще за всякаква храна-главно сладки неща.Незнам как ще се справя този път,но съм длъжна да пробвам!
Онзи ден споделих на моя колежка,че пия ФК и за озверяването ми относно сладкото и тя ми каза,че  нямало проблем,понеже ФК усвоявала сладкото или обратното....нещо подобно...и аз не запомних  newsm78 Да взема да се разровя да видя дали наистина е така...

# 194
Онзи ден споделих на моя колежка,че пия ФК и за озверяването ми относно сладкото и тя ми каза,че  нямало проблем,понеже ФК усвоявала сладкото или обратното....нещо подобно...и аз не запомних  newsm78 Да взема да се разровя да видя дали наистина е така...

Това ми привлече вниманието, аз също пия ФК без да правим бебе, но нямам такива наблдения за сладкото, ако откриеш нещо сподели, моля те   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт