Пиете ли фолиева киселина без бременност - 3 част.

• 82 648
  • 487
  •   1
Отговори
# 450
Сега започнахме бебеправене.  Купих си Неофолик да пия. Добре ли е? И дали е необходимо изобщо?

# 451
  • Varna
Пия да Неофолик, откакто бебеправим

# 452
А по колко таблетки приемате на ден?

# 453
  • Varna
По една таблетка всяка сутрин

# 454
Момичета здравейте. Имам едно питане. От ФК излизат ли ви пъпки? Взех си от аптеката уж най-добрата и т.н.(не помня марка,че не съм си вкъщи),но като почнах да я пия и след две седмици започнаха доста пъпки да излизат. Мислих ,че не е от нея,спрях я да видя дали е от нея и хоп пъпките изчезнаха. Някой имали представа защо? newsm78
 Намерих я в интернет Фолиева киселина Jamieson 400 mcg

# 455
Не е от ФК.
Аз я пия втора година и нямам такъв проблем.

# 456
Ще пробвам с друга марка. Ще ми препоръчате ли ?

# 457
  • Varna
Сиси Неофолик мета казват че е много добра

# 458
И аз я започнах месец преди бебеправене, но след всяка следваща М се чувствам леко глупаво... все едно пиейки я, храня празни надежди и като няма бебе напразно съм я пила цял месец.

Сега като виждам мислите си в писмен вид, осъзнавам, че не са леко, а доста глуповати, но е факт.

Пия мултивитамини за подсилванена имунната система, като във всяко хапче има 200ммг ФК. Мислите ли, че е достатъчно за момента, без да съм бременна?

# 459
  • Varna
Самърче и аз не съм бременна, но пия Неофолик мета+ Прегнакеър.И в двете има по 400мг фк.

# 460
Вале,  хайде дано тези дни да имаме една хубава ,пухкава причина да пием Simple Smile  стискам палци и ще пия допълнително Неофолик, и без това стои в шкафа

# 461
Здравейте група, понеже нямам време да чета всички коментари искам да ви попитам нещо. От два дни пия Неофолик мета, но в листовката пише да се посъветваме с лекар , ако имам претърпяна резекция на тънкото черво, а аз имам такава преди две години. Та въпроса ми е има ли някой запознат за това какви може да са последствията. Благодаря Ви предварително. 🙂🙂🙂

# 462
Аз пия Неофолик от година и нещо.
Също съм с резекция. Не съм чела листовката, но нямам никакви проблеми.

# 463
Благодаря за бързия отговор. Продължавам да я пия ,пък каквото стане, а и е минало много време от операцията . Досега не съм имала проблеми с никакви лекарства, надявам се и с Неофолика да нямам.🤗

# 464
Сега четох листовката.
Не е опасно, а за такива като нас трябва по-висока доза.

Общи условия

Активация на акаунт