Пиете ли фолиева киселина без бременност - 3 част.

• 82 688
  • 487
  •   1
Отговори
# 90
Аз сам нова в темата, но реших и аз да се запиша.Ние бебеправим от около 7 месеца,но все още без успех.Пия фолиева киселина от скоро-по 1 табл. на ден от 0,4 мг.Но освен това пия и Pregnacear his/her,тези които се пият преди забр. и се пият от двамата партн. по предписание на доки. Във витамните Pregnacear сащо има фк,искам да поитам мога ли да се предозирам newsm78

# 91
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добре де ти фолиевата на своя глава ли я пиеш?Щом доки ви е изписала Прегнакеър-а тя е запозната какво съдържа.Във него колко мг. е фол. к.на?Принципно смятам,че знаеш,че се приема по 400мг.Но пък ако доки ви е изписала и двете да ги пиеш тя най-добре разбира.

# 92
  • София
Фолиевата киселина НЕ се натрупва в организма,излишното се изпишква.

Larisa Y  разбирам,че си новичка, прочитай темичките,виж и в Библиотека какво има, сигурна съм,че на много от въпросите си ще намериш отговори   Hug
Успех в бебеправенето   bouquet

# 93
По принцип доки знае че пия фк,той миказа че в прегнакеара както и в които и да е комбинирани витамини никога не се съдържа пълното количество на съставките. На листовката на прегнакеара пише 400мг.Ако това което ми каза доки е вярно зна4и няма проблем.
Аз исках да питам и вас и да чуя и вашето мнение,благодаря за което.

# 94
Благодаря magnet_for_happiness дано скоро да видя  EFP
Момичета откакто пия фк имам по-голям апетит отколкото преди,така че може и да се пълнее от нея.Но все пак нашите бъдещи бебчета са по важни, а и качването на някое килце е поправимо.

# 95
На предната страничка едно момиче каза,че сякаш започнало да надебелява.Съмнява се да е от фолиевата ама....

# 96
Аз пия от около 7 месеца и не съм напълняла нито грам.
Съмнявам се да е от това.

# 97
И аз така си мисля ама  newsm78.Но тук две момичета като споделиха мненията си и взе да ме гложди и мене мисълта защото качих едни 5-6 кг. и нещо не мога да се отърва от тях.

# 98
  • Софиянка в Пазарджик :)
И аз се съмнявам,това е витамин не протеин  Mr. Green

# 99
Принципно и от витамини се дебелее ама баш от този  newsm78

# 100
  • София
3 години я пия....е не се дебелее от нея.
Проверете си хормоните.   bouquet

# 101
О-ох,камък ми падна от сърцето.Аз и без това трябва този месец да пускам хормони.Надебеляването ми не е стремглаво ама то от там се почва.

# 102
Аз сам нова в темата, но реших и аз да се запиша.Ние бебеправим от около 7 месеца,но все още без успех.Пия фолиева киселина от скоро-по 1 табл. на ден от 0,4 мг.Но освен това пия и Pregnacear his/her,тези които се пият преди забр. и се пият от двамата партн. по предписание на доки. Във витамните Pregnacear сащо има фк,искам да поитам мога ли да се предозирам newsm78

Аз също пия Pregnacare Conception отскоро, но днес бях на консултация при GP, която много ме учуди като ми каза, че е все едно дали ще пия мултивитамини или само фолиева к-на, защото доп. витамини не са необходими. Даже препоръча само чиста фолиева ... и то не било задължително всеки ден, а може и по 4-5 таблетки на седмица, тъй като фолиева се приема и с храната.Според нея производителите на Pregnacare твърдят на опаковката, че витамините спомагат за зачеване, чисто и просто с цел - $$$!  Rolling Eyes И така, чудя се дали да ги продължавам, или като свърша опаковката да си мина само на фолиева...  Thinking

# 103
Как да не е задължително всекидневен прием на 400мг. фолиева?На мен фолиева ми предписа доки.Пия я вече почти година със леки прекъсвания.

# 104
И аз знам, че трябва всеки ден, и затова се учудих на казаното от док-та.
Не смятам да я слушам за това и ще си я пия ежедневно  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт