Пиете ли фолиева киселина без бременност - 3 част.

• 82 693
  • 487
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пийте я ежедневно, но и от храната се набавя фолиева също...както и може да се пие фолиева без да е предписана от лекар.

# 106
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да напълно съм съгласна със вас.Даже бях гледала някакво предаване във,което се коментираше ползата на фолиевата к-на.Даже тостуващия специалист препоръча да се пие постоянно,а не само при предстоящата бременност или вече съществуваща такава.Била много полезна за организма.

# 107
На мен фолиева ми предписа доки.Пия я вече почти година със леки прекъсвания.

Ивелина , по колко време горе- долу продължават почивките ти и на колко месеца ги правиш ?

# 108
Аз напълнях преди да почна фолиевата  Wink . Оказа се, че имам спкя и ир и от това съм качила. Пия от известно време фолиева, но не съм качвала повече. Не вярвам тя да има нещо общо с качването на кила. По-скоро проблемът или е в промяна в храненето, в обездвижване или в ендокринологичен/хормонален проблем.  Peace

# 109
  • София
На мен фолиева ми предписа доки.Пия я вече почти година със леки прекъсвания.

Ивелина , по колко време горе- долу продължават почивките ти и на колко месеца ги правиш ?

Не е необходимо да се правят почивки при пиене на фолиева.

# 110
Почивките не бяха планирани,а от забравяне и така сигурно 2-3 седмици.Бях чела във някаква статия,че било хубаво и двамата партньори да пият фолиева.Когато попитах доки тя каза,че не е нужно.Взех,че и повярвах защото е утвърдено име и смятам,че все пак е по на ти със нещата.

# 111
  • София
....Бях чела във някаква статия,че било хубаво и двамата партньори да пият фолиева....
Да,хубаво е и мъжа да пие...нищо няма да му навреди

# 112
И аз това се замислих сега,че не може да му навреди ама тая доки защо каза така  newsm78

# 113
Разбира се, че всяка търговска фирма гони печалбата, но ако сте обърнали внимание в листовката вътре в Pregnacare Conception е отбелязано че това е най- продаваната подобна добавка в Англия, потвърдено от трите вериги аптеки там. А когато искаш дете смятам, че ограничаването на печалбата на производителя няма да ти помогне да забременееш, ако проблема естевнето не много голям.

# 114
Аз започнах да пия фолиева предварително. (след като решихме да си правим бебче)

# 115
Надявам се скоро да видиш 2-те чертички.Успех!

# 116
и ето, че и аз открих топлата вода - и за мъжете било полезно да пият фолиева;

жалко, че при първата ми бременост не я започнах навреме, но слава Богу, хапвах полезни нещица и не се отрази на плода  Hug !!!

# 117
  • Бургас
Моя мъж има псориазис и му изписаха онзи ден фолиева киселина, но на инжекция. Много е полезна и за тях, дори, когато бебеправехме и той пиеше с мен, ама е  разсеян горкия и забравяше...

# 118
Принципно фолиевата не може да навреди,който и да я пие,но за инжекции чувам за първи път.

# 119
  • Бургас
и аз чух за първи път от него като се прибра от доктор - инжекцията е 1000 мг

Общи условия

Активация на акаунт