sweet_maniche ако искаш прати ми на лични скайпа си, макар че нашите опити за разходка не винаги са успешни, защото понякога на принца не му се седи в количкта и се прибираме забързо.
- 2 189
- На пазар
Лека и безпроблемна бременност! Знае ли се вече пола на бебчето??? Аз също като Табакова съм юнска мама 2010
Много хубав месец
Аз раждах в Селена и съм безкрайно доволна 
Страхотен екип, страхотно отношение, чудесна обстановка и най-важното - съобразяват се с това, какво искаш ТИ.
Лека и безпроблемна бременност! Знае ли се вече пола на бебчето??? Табакова, sweet_maniche и аз съм "ЗА" за тракийски разходки, ако искате днес да направим една следобед????
.
.А между другото и аз съм в Тракия и скоро живот и здраве ще се присъединя към срещата на паметника 
Относно раждането,аз през цялата бременност ходех при д-р Стаменов,а и сега продължавам де,много добър лекар е,само хубави неща мога да кажа!Относно болницата обаче,не съм очарована и затова още в началото му казах,че предпочитам Селена,заради условията!Там раждах при д-р Кръшков,при който също ходих 5-6 пъти по време на бременноста!Доволна съм,ама няма и как да е по друг начин,клиниката е страхотна,отлични професионалисти и страхотно отношение!
... а аз все си мислех да изчакам с въпросите за разждането,че си мислех,че е във Втора градска и да не го обидя като не отивам при него...пък тоо сега всичко ми се нарежда.Ух сега ми е добре като имам яснота вече,ще отида и на отворени врати,за да погледна и готово.
Аз раждах там ноември, клизма правят на всеки, но това не е страшно и болезнено, по- болезнено е да се пробваш сам вкъщи да го правиш