В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
PaO добре дошла! и аз съм юнска мама -2010 г  Laughing
sweet_maniche ако искаш прати ми на лични скайпа си, макар че нашите опити за разходка не винаги са успешни, защото понякога на принца не му се седи в количкта и се прибираме забързо.

# 181
t_tabakova кога ти беше терминът и кога се роди бебче?
А момичета за съвет...вие къде разждахте?можете ли да ме посъветвате?За сега си мисля за държавна болница,може би Окръжна.  newsm78

# 182
  • Пловдив
PaO  с термин на 1-ви, родих на 4-ти в Окръжна. За раждането там, ето виж тази темичка- много отговори на въпросите си ще получиш там, а и може да питаш каквото те интересува.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499781.msg17681584#msg17681584

# 183
  • Plovdiv
аз родих на  1ви април, термина ми беше на 8ми април- в хирургиите на Пещерско шосе и съм доволна.При д-р Ямаков- страхотен е.

# 184
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но покрай раждането и после покрай грижите , не остава време да пиша. Ще се опитам да съм по-редовна!
Аз родих в Хирургиите, при гл.ас. Амалиев и сина му. Препоръчвам ги, а също и боницата с две ръце! Peace
Поздрави на всички   bouquet

# 185
PaO и от мен  welcome Лека и безпроблемна бременност! Знае ли се вече пола на бебчето??? Аз също като Табакова съм юнска мама 2010  Simple Smile Много хубав месец  Peace Аз раждах в Селена и съм безкрайно доволна  Peace
Табакова, sweet_maniche и аз съм "ЗА" за тракийски разходки, ако искате днес да направим една следобед????

# 186
  • Plovdiv
и аз съм в тракия ако иска някой да ми пише на лични да си разменим телефони или направо да се разбираме за разходки.мъжа ми сега си е в нас сега ,но от др седмица съм сама и ще съм из улиците по цял ден.само да се задържи топличко  Grinning

# 187
  • Пловдив
И аз раждах в Селена и нищо лошо не мога да кажа за болницата Peace Страхотен екип, страхотно отношение, чудесна обстановка и най-важното - съобразяват се с това, какво искаш ТИ.

Днес към един излизам и ще съм на паметника в Тракия. Който иска - да заповяда Laughing Ще съм с индигови дънки, същият цвят блуза, черна кожена шапка и слънчеви очила. Бутам синя Фурура.

# 188
здравейте момичета.Относно раждането аз раждах на Пещерско при д-р Стаменов,доволна съм и определено препоръчвам тази болница.И аз съм от тракия и съм за разходките,трябва да се уговорим.В кой район сте горе долу,че тракия е голяма работа Laughing

# 189
Благодаря ви мамчета,почвам сериозно да чета по въпросът.   bouquet
PaO и от мен  welcome Лека и безпроблемна бременност! Знае ли се вече пола на бебчето??? Табакова, sweet_maniche и аз съм "ЗА" за тракийски разходки, ако искате днес да направим една следобед????

Ще си имаме мъж  Grinning .
А така цялата тема май е тракиййска.Simple Smile.А между другото и аз съм в Тракия и скоро живот и здраве ще се присъединя към срещата на паметника Wink
Приятна и много слънчева разходка ви желая .   Nature Sunny

# 190
Ха-ха,да вземем да си направим една само за Тракийки! JoyОтносно раждането,аз през цялата бременност ходех при д-р Стаменов,а и сега продължавам де,много добър лекар е,само хубави неща мога да кажа!Относно болницата обаче,не съм очарована и затова още в началото му казах,че предпочитам Селена,заради условията!Там раждах при д-р Кръшков,при който също ходих 5-6 пъти по време на бременноста!Доволна съм,ама няма и как да е по друг начин,клиниката е страхотна,отлични професионалисти и страхотно отношение!

# 191
sweet_maniche и аз към 13 и нещо излизам и ще те търся на паметника  Peace Хайде ако има и други желаещи да заповядат  Laughing

# 192
PaO  с термин на 1-ви, родих на 4-ти в Окръжна. За раждането там, ето виж тази темичка- много отговори на въпросите си ще получиш там, а и може да питаш каквото те интересува.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499781.msg17681584#msg17681584
Много много ти благодаря,вече със сигурност знам,че ще родя там,а на всичкото отгоре се оказа,че моят лекар изражда там  Grinning ... а аз все си мислех да изчакам с въпросите за разждането,че си мислех,че е във Втора градска и да не го обидя като не отивам при него...пък тоо сега всичко ми се нарежда.Ух сега ми е добре като имам яснота вече,ще отида и на отворени врати,за да погледна и готово.     bouquet  bouquet  bouquet

# 193
И аз раждах в Окръжна, доволна съм. Моя приятелка и съфорумка ражда седмица след мен в Хирургиите-споделяхме разликите, това ,което ми направи впечатление е ,че в Хирургиите не правят всекидневно тоалет на родилките.В Окръжна правят промивки с йод,което за мен е ок.Друго-в Окръжна не правят клизми преди раждане. Би ли сподели кой е твоят лекар-понеже мен ме израждаха трима и имам наблюдения върху още двама, защото лежах за преносване.
Във втора градска бебчетата са отделно от мамите и ги дават само за хранене, но аз лично не знам дали щях да понеса раздялата дори за минутка.Особено важно ,ако ще кърмиш е бебче да е при теб, а и да си го гледкаш...е неописуемо.

# 194
  • Пловдив
И аз раждах в Окръжна, доволна съм. Моя приятелка и съфорумка ражда седмица след мен в Хирургиите-споделяхме разликите, това ,което ми направи впечатление е ,че в Хирургиите не правят всекидневно тоалет на родилките.В Окръжна правят промивки с йод,което за мен е ок.Друго-в Окръжна не правят клизми преди раждане. Би ли сподели кой е твоят лекар-понеже мен ме израждаха трима и имам наблюдения върху още двама, защото лежах за преносване.
Във втора градска бебчетата са отделно от мамите и ги дават само за хранене, но аз лично не знам дали щях да понеса раздялата дори за минутка.Особено важно ,ако ще кърмиш е бебче да е при теб, а и да си го гледкаш...е неописуемо.

В Хирургиите правят тоалет и то два пъти на ден, дори при майките секцио, при които не е чак толкова нужен Wink Аз раждах там ноември, клизма правят на всеки, но това не е страшно и болезнено, по- болезнено е да се пробваш сам вкъщи да го правиш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт