SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 783
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Въх, луднах за два дена!

Минах еризода с Кървавата Мери! Добре, че не бях сама!!!
Защо имам странното чувство, че тайната на Сам огледалото я каза - че е сънувал смъртта на приятелката си. Дали това има нещо общо с това, че ще започне да вижда смъртта?!?!?!?

(утре за всеки случай няма да се оглеждам много в огледалото)  #Crazy

И краката на Дийн наистина изглеждат доста криви...

# 226
И краката на Дийн наистина изглеждат доста криви...
Не е само оптическа измама, за съжаление Joy

Блъди Мери и на мен ми е един от най-ужасните епизоди. Абе 1-ви сезон си е страшничък, само издръж до края и после започва купона Party

# 227
  • Разпиляна във въображението
Нищо му няма на краката. Перфектни са Peace

# 228
Блъди Мери и на мен ми е един от най-ужасните епизоди. Абе 1-ви сезон си е страшничък, само издръж до края и после започва купона Party

Ма какъв купон, оттук насетне почва моето страдание... лея сълзи...

# 229
Зачудих се сега кой ми беше по-страшничък епизод. Да, Блъди Мерито беше брр. Аз се потрисах малко повече и от онзи с призрака на жената, убила на магистралата един фермер и години наред двата духа се изтезаваха един друг за ужас на пътуващите - тя го убива, а той я мъчи брр. Но аз издържам на хорари, ужаси, не съм плашлива и нямам реална преценка.

Инче, какво сега ме взимаш за мезе  Grinning  2 часа бродирах лика на Градинаря, униформата добре ми се получи обаче. Чудя се да я обличам ли.

Сега минавам към Молитвата на Роза и утре ще споделя за резултат.  Grinning

ПС.  Стич, скинуокърът ти е завиден сладур. Сигурна ли си, че през нощта не е Дейвид Бауи  Mr. Green  Или той имаше синъо и зелено око   Rolling Eyes    Но  жълтото око на твоя дзвер показва, че не му е чиста работата

# 230
Инче=Apocalyptic city - просто уточнявам да знаят другите Joy
Люси, въобще не те взимам на мезе,  просто ти се възхищавам, честна скаутска. Надявам се и мен да научиш... иии обличай униформата, ще ти тича...

# 231
Хехехе Люс, страхотна униформа на градинарка си имаш!

За страшните серии....  единствената на която ужасно ме беше страх беше тази с клоуна, направо я гледах със светната лампа  ooooh! ама това да не ви притеснява, братята достойно ни избавиха от гадината  Mr. Green

# 232
Благодаря за доброто посрещане,
много сте мили.  bouquet
Та на въпроса за краката на Дийн,сигурно си има причина да са с тази форма. Embarassed
Любимата ми серия е тази където момчето Д умираше от страх,а аз от смях. Joy Joy Joy Серията с клоуна беше гадна Tired определено.

# 233
Една молба, бях писала преди време, че търся гиф, който видях някъде, но не мога да се сетя къде. От снимките зад кадър е. Дийн стои, под него минава главата на Кас, а зад него се мярка прелитащ Сам. Някой има ли идея къде да го намеря?

Този ли е?

# 234
Ха, Импалка ме е изпреварила с гифчето докато ви изчета от край до край, че последните няколко дни все чета на парче. Simple Smile

Ако си говорим за епизоди, които са ни били страшни, за мен номер едно е онзи от четвърти сезон, където сестрата и брата живееха в стените на къщата, а всички мислеха, че са духове!  Shocked Това наистина си беше психария. На следващо място ми се нарежда този, който Лили посочи - призрачката и злия дух, които се преследваха и се убиваха из магистралата.

Друго като че ли не помня някога да ме е стряскало даже в сериала (погнусявало, да, но стряскало - не). И в тази връзка, мисля да се погнуся максимално, че отивам да гледам поредния VII-ми Saw. (Пусто guilty pleasure - на места ми се гади като го гледам, но пък си загивам от любопитство да видя какво ли ще е измислил този път лудия Пъзел).

До утре сутрин, когато смятам да ви събудя с линкче към новия епизод! Hug

# 235
Morning Добро утро с новия епизод: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=32300320401d4 … a7e99dd694c3a474c

И един много спойлериращ recap на новия епизод, който в никакъв случай не четете преди да сте гледали серията! Предупредени сте! Simple Smile) Иначе е уникално смешен (почти колкото епизода!!) Simple Smile http://tvovermind.zap2it.com/cable/thecw/supernatural-tv-news/su … ands-review/39517

Kakто и промо на следващия епизод Caged heat: http://www.spoilertv.com/2010/11/supernatural-episode-610-caged-heat_20.html

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 07:42 от Dana_Scully

# 236
  • # супернатурална #
Честита събота!
Дейна, да питам  Laughing , ти като сваляш от арената, после субтитрите на Папи напасват ли newsm78 , щото в замунда още не е качен

Вече и критериите ми не са много твърди, имам почти само една категория - "млади мъже"  
Joy Joy Joy
Ох, това на втори прочит го схванах Joy
Както и преди съм казвала, така се виждам след 50-тина години Laughing

Аз пък нищо не схванах, я ми обяснете, седя и се дзверя - критерии твърди, млади мъже... и моля, като на 5-годишен hahaha

В смисъл, че е свалила летвата, единственото условие е да са млади Laughing

Тук също нищо не ми стана ясно, особено последните 3 изречения... Кой е малкият, кое е духовното и къде е клипчето?
Моля, не публикувайте снимката с плешивия чичко, ще си разваля цялата нощ, ако го видя брррр
И последно - защо всички си сменят аватарите с някакви калинки, пеперудки и т.н.?

Ми аз като си знам и мисля, че на всички им е ясно Laughing Малкия е Сам, клипчето е в колекцията ми, в смисъл любимите ми клипчета, а духовното е обратното на плътското. Имах впредвид, че това моме като видя един по ...разюздан Сам(изпратих и клипче по скайп) и го хареса, с тези облечени снимки хич не можах да я впечатля.
За това защо сме в такива одежди - марш бегом да четеш назад, че е дълго за писане Laughing

Гале, много извинявай, че така некултурно съм ти подминала въпроса Embarassed Чак сега го виждам Embarassed

Ама моля ви се, последното, което ще си помисля, че е от безкултурие Laughing Ама е готин дзвера, направо става за талисман на темата.

Мириел, ама верно мъжът ти ревнува. Моят за сега се прикрива, уж на компютъра го е яд, заканва се да го счупи(сигурно му е омръзнало като погледне натам все Сам да грее Laughing) Само на гей го обижда, ей тъй, за чиста съвест

Лили, е сега, като се втурнат градинарки да те цилИват по пъпа, ще видиш ти Laughing

# 237
  • # супернатурална #
Нищо му няма на краката. Перфектни са Peace

Е с това съм напълно съгласна. Единствените 2 неща, които харесвам повече у Дийн са краката и гласа Peace

# 238
  • София
аз се чудя какво е това затишие от вас...а то цяла нова тема с 16 страници има...аз си блея някъде Simple Smile

Едно добро утро от мен, по случай любимият ни ден от седмицата Simple Smile http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=243419&hit=1 и по едно кафе, разбира се Simple Smile

# 239
  • # супернатурална #
Ейнджъл, благодаря, ще се възползвам. Скачам в скута на Градинаря и му пия от кафето докато станат субтитрите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт