SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Оооо Дейна, това клипче е .
Нали? Grinning Едно такова много прочувствено клипче, изпълнено с душевен драматизъм не за една, ами за цели две-три души. Mr. Green Напоследък Дийн ни е толкова чувствиетелен и "съпричастен", че нищо чудно не само Самчовата душа, ами и тази на Боби да се помещава в неговото тяло. Grinning Grinning Не че не бих ги разбрала душите да се борят точно за Дийновото тяло, де. Mr. Green

# 391
С толкова много души в тялото си, Дийн може да се разглоби от всякакви чувства. За това аз предлагам да му стана одушник, и нека той избере как да ме натоварва  Mr. Green Mr. Green Embarassed

И .... ви пожелавам лека нощ.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 00:49 от bichito

# 392
Галче, мило,

Я да взема да те поздравя с това: цък
Въх! Палавник Laughing
А какво дете невинно беше...
...
Импалко, няма да сгрешим, ако кажем, че порасна в теб Laughing

А той няма да сгреши ако продължава да пораства всеки път когато ме види. Но за прехода му към антиневинното аз не отговарям Crossing Arms . Стоя си кротичко навън, дори не мъркам, блестя на лунната светлина, мириша на кожа и масло, държа топло и толкова: нищичко не правя Mr. Green . Уф, сега, когато Сами не спи, е дори още по-лошо. Като вземе ключовете и... Горката беззащитна Импала Cry . И после Ди-й-йн се чуди 'що не паля ooooh! : е как да стане?!

М-м-м, тортичка... Благодаря, Red Sonja   bouquet . Хапвам си за малко допълнителна енергия - може да ми потрябва Praynig .

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:52 от Impala

# 393
Добро утро! Кафенце?

Как сте днес Heart Eyes Аз съм малко Sunglasses след снощи и с леек махмурлук Embarassed

Благодаря за хубавите пожелания отново!
Не ми се присъни никой нощес, за мое съжаление, то на замотана глава какво да се присънва... Mr. Green

Палавник е вече Сам, направо почти затапи батко си по свалките Mr. Green Уф, искам да е петък днес...

П.П. Лили, крушите ги купуваме Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 09:07 от Red Sonja

# 394
Сонче една малка бира и махмурлука ще загива ....

Мерси за кафенцето  Hug, Добро утро .....

www.youtube.com/watch?v=V0e22erlGQo&feature=player_embedded#!

Гледайки това "ново" промо, си давам сметка колко много ме нерви това яке на Сам. Не че нещо, но е просто  Sick. Започвам да се убеждавам, че от към гардероб няма да го подобрят ....

# 395
  • В средата на времето
Не че нещо, но е просто  Sick. Започвам да се убеждавам, че от към гардероб няма да го подобрят ....

Цветът му е много смотан Laughing На мен пък все ми се иска да я закопчая малко тая риза на Дийн. Crazy Виж Сам как хубаво си се закопчава Laughing

От гифчето ти от снощи най-много ме радва лукавата физиономия на Дийн Grinning

Сонче, мерси за кафето Hug и добро утро и от мен  bouquet

# 396
  • София
Добро утро момичета Hug.
Red Sonja мерси за кафето, от мен един пудинг  Laughing

bichito съгласна съм с теб относно якето, как би му отивало едно кожено черно якенце Heart Eyes.
А и по повод танцуващите ни герои, нещо в допълнение Laughing:

http://www.youtube.com/watch?v=US1HkhnPGeI

# 397
Добро утро и от мен в този мрачен, буреносен ден!

Сонче, още веднъж силно ти завидях за готварските умения. Тортата даже на картинка изглежда супер вкусна.  Hug Благодаря за кафенцето и на Карчева   bouquet за пудинга!

Ооо, Сами може да е без душа, но от долното клипче подозирам при кой ли се е дянала: Mr. Green
Еееее, Дейна, както е видно от клипчето, Дийн винаги си е бил чувствителна душа. А в теорията за Алфа-Дийн има един голям пропуск - Алфа на какво?

На мен пък все ми се иска да я закопчая малко тая риза на Дийн.
А на мен пък не  newsm53.
Без майтап, като си спомня неотдавнашните ми тийнейджърски години  Outta Joint, се сещам, че и аз се носех така като зелка - около 5-6 незакопчани ризи (размер като за Джаред, на мен ми бяха до коленете) и върху тях също така незакопчано яке  hahaha. Да отбележа, че на Дийн този стил му отива доста повече  Heart Eyes.

# 398
  • София
Злата с метлата и аз имам такива модни моменти с ризата на баща ми, каре, разкопчана ъф корс...Спомням си как тайно я измъквах от гардероба и я набутвах в мешката /така ли се казваше newsm78/, за да я облека във входа като излизам. Joy

Едно забавно клипче, ако не сте го гледали де Blush.

http://www.youtube.com/watch?v=2gkeowpOM4U&feature=player_embedded

Ъъъ попаднах на  ТОВА.
Отвратително е, предупреждавам Stop.
Някой може ли да ми каже нещо повече за "ROOM 401"? Това сериал ли е, нещо по действителен случай или изобщо що е това? ooooh!

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 11:10 от КАРЧЕВА

# 399
  • гр. София
Розичке, направо ще те зачислим за поет на темата и това си е Wink  bouquet

Ииииии!  Blush Blush newsm56
Чак пък такава чест....smile3544

Момичета, искам да копирам част от един стар пост на Дейна Скъли от 18 октомври (надявам се, че няма да има нищо против):
Така че, мислех си за 2 нови теми на писателско поприще:
1. "Коледата на/със Сам и Дийн" - кратък трактат в колкото си поискате части. Приемат се всякакви истории - секси, забавни, страшни, неочаквани.... каквото ви душа иска и каквото ви хрумне. Срок за писане - до 20.12.

Хайде да си направим едно такова кОнкурсче, какво ще кажете? Сам и Дийн, горките, една нормална Коледа не са имали, дайте да им "подарим" една, а?
Убедена съм, че много интересни идеи ще се съберат и ще бъде забавно.

# 400
Малко новини:

Тези, които са се затъжили за Чък, няма да останат доволни, защото според следващият спойлер не се очаква да го видим в обозримото бъдеще.
Seller: Any word of whether Chuck will be back on Supernatural? I'm happy to see that the show is finally getting its groove back after Kripke jumped ship, but I still want to know if Chuck was God or not. They seem to have abandoned that storyline.
You're right, sorry. It has been dropped for now, from what I hear. No plans for a Chuck return. New show runner Sera Gamble told us, "We love Rob [Benedict] and never say never, but we haven't written a story for him yet."
Източник
На мен Чък не ми липсва особено, но роня сълзи за Гейбстър  Sad

Това тук е таблица, показваща гледаемостта на различни сериали, включително СПН, от началото на сезона до сега. Изумена съм от резултата за последния епизод на СПН  Shocked. Защо е толкова нисък!!!
http://3.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/TOrkfwuv6aI/AAAAAAAA1ss/z- … tings22112010.png
Източник

Според този източник TV Guide е изнесъл информация за заглавията на епизоди 13 - Kiss of the Spider-Man и 14 - Mannequin 3: The Reckoning. За заглавието на 14 серия намерих потвърждение на страницата на  TV Guide, но никъде не успях да открия такова за №13. А и на страницата на СПН в IMDB за №13 все още стои Unforgiven, та май не е много сигурно как точно ще се казва въпросният епизод. Както и да е, и двете нови заглавия му звучат като заглавия на много слаби филми на ужасите.

# 401
Здраавейте,

Момичета, искам да копирам част от един стар пост на Дейна Скъли от 18 октомври (надявам се, че няма да има нищо против):
Така че, мислех си за 2 нови теми на писателско поприще:
1. "Коледата на/със Сам и Дийн" - кратък трактат в колкото си поискате части. Приемат се всякакви истории - секси, забавни, страшни, неочаквани.... каквото ви душа иска и каквото ви хрумне. Срок за писане - до 20.12.

Хайде да си направим едно такова кОнкурсче, какво ще кажете? Сам и Дийн, горките, една нормална Коледа не са имали, дайте да им "подарим" една, а?
Убедена съм, че много интересни идеи ще се съберат и ще бъде забавно.

Чудесно, че най-поетичната душа в темата ни откликва на този стар призив! Simple Smile Ще се радвам ако идеята се осъществи. Самата аз измислих една фикшън, която не е на коледна тематика, но въпреки това ще ви я пусна (но все не ми остава време да седна да я довърша както трябва). Довечера евентуално, ако милото се съгласи той да сготви, може да седна и да я отредактирам окончателно. Simple Smile

# 402
  • гр. София
Дейнаааааа!   love001  love001 hug hug

Остава и другите да се съгласят  Grinning

....веднага ми се замъти една идея в кратунката, хихихи.... Mr. Green

# 403
Хе-хе, задължително беше ризите да са карирани.  Crazy

Някой може ли да ми каже нещо повече за "ROOM 401"? Това сериал ли е, нещо по действителен случай или изобщо що е това? ooooh!
Ами това е шоу на MTV в което Джаред е само водещ - появява се за малко да обясни на публиката какво гледа и толкоз. Сниман е само един сезон с осем епизода, а продуцент е Ashton Kutcher, който пожъна повече успех с шоуто Punk'd по същата телевизия. Основната идея е, че пред очите на съвсем невинни минувачи професионални фокусници правят разни рядко отблъскващи номера. Целта е да изкарат акълите на въпросните невинни минувачи за радост на зрителите на MTV. Да им имам забавлението!  #Crazy
Ето тук има повече инфо - http://www.mtv.com/shows/room_401/series.jhtml
Името на шоуто идва от номера на болничната стая, в която през 1926 година в Детройт е починал Хари Худини.

Мен по писането ме няма, но ще се радвам да чета нови произведения на коледна тематика (и не само) от писателките в темата.

# 404
  • София
Злата с метлата мерси много за разяснението.  bouquet
Аштън Кътчър ми е сред любимите актьори в добавка с водещ Джаред идеално, но сценарият е ужасен, човек може да има здравословни проблеми след невинно участие в епизодите им. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт