Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 896
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
СЪДБА

Коя си ти..?
И как е точното ти име…?
Невидима подаваш всеки ден ръка
Повеждаш ни по личните си пътища
В очакване да се кръстосат с нашите
Не питаш ни….
Какви са нашите желания….
Забулена в мълчание….вървиш
Тъй чужда и далечна и безчуствена
С душа на…. скитница
Но ние живи сме…
Емоционални... чувствени
Тъй лесно няма да ти се дадем
И ако трябва ще се борим
Мечтите свои ще догоним
Щастливи ще сме...всеки ден
Коя си ти…?
Вървиш….дори не се обръщаш
Почакай ,чуй ме …спри
От нашите искрици…в очите
От най-красивите усмивки на света
Вземи …по мъничко…и превърни се
В красива….. топлина
Съдба ….такова беше твойто име
За теб написах този стих
Сега обаче сигурна съм,позволи ми
Ще те наричам ….вече аз- Мечта
Но не бленувана или сънувана
Реална ,ясна и осъществена

Боби ,толкова е хубаво!!! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525
Какви размисли само!! Благородно ти завиждам за таланта!!!

# 436
  • Варна
Дани, благодаря за инфото.
Дори да не точно , все пак е" нещо" и е за предпочитане пред "нищо"!!

Колкото и да ни се иска да се съберат с Йозлемка,аз още от интервюто ,което дадоха за "На кафе" , бях сигурна ,че такова нещо няма да се случи.Дори си мисля ,че "бъбривката" Йозлем зад сцена му лази по нервите!!!Снимките , които имат заедно са чисто рекламни и за да подсилят екранното им присъствие ,като двойка в сериала.

От казаното ми се струва ,че причината за изказването на Джем Табак преди време ,може да е било намерението на Серхан да се оттегли от сериала.Все пак на всички им е ясно ,че ако го няма Серхан ,значи няма и сериал.
А от цялото това инфо ,което Серхо е дал за предложенията към него , ми минава идеята ,че той е искал повечко парички.Според мен, той заслужава най - високия ,съществуващ в момента, актьорски хонорар.
newsm10 И аз споделям такива мисли- и аз си мисля, че Йозлем е твърде буйна, вятърничава и шумна за сдържания, интелигентен и сериозен Серхан! Но в любовта няма логика и ако има чувства, няма разум! На мен лично, би ми било приятно, ако двамата са двойка в живота- твърде много харесвам и двамата, чисто визуално и мисля, че са красива двойка!
Твърде е вероятно и това абсурдно забавяне на излъчването на втория сезон, както и противоречивите информации- ще има ли сериал, ще го спират ли, колко серии ще има още- може да са били свързани с колебанията на Серхан да продължи участието си или не! Гадая!
А що се отнася за хонорарите- е, знаете, за каквото и да си говорим- винаги става въпрос за пари! Peace А за играта на Серхан- какъвто и хонорар да поиска- все ще му е малко- такава изключителна и невероятна игра ни предлага! Страхотен актьор, най- страхотния! thumbsup

# 437
  • Варна
http://www.youtube.com/user/radiana66#p/a/u/1/YSMmEmdFw2I

Ето и едно хубаво клипче от мен

# 438

Гьозде в реклама?! Grinning Grinning Grinning Сладурана! Къде е Ивето, да я види?!
Тя - Ивка ,не ни е навестявала скоро!!
Дразнеше ни с нейните "телеграфни"изказвания , а сега питаме за нея!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Тази реклама давали ли са я по българска ТВ?.
Защото ми изглежда позната!!

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 19:45 от migi_megi

# 439
  • Русе

Гьозде в реклама?! Grinning Grinning Grinning Сладурана! Къде е Ивето, да я види?!
Тя - Ивка ,не ни е навестявала скоро!!
Дразнеше ни с нейните "телеграфни"изказвания , а сега питаме за нея!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Тази реклама давали ли са я по българска ТВ?.
Защото нещо ми изглежда позната!!
Не знам , видях я -хареса ми и ви я постнах. Grinning

# 440
  • Варна
Тая Гьозде е голяма хубавица 4470- какви красиви очи има, а и цялостното й излъчване е такова чисто и невинно- много хубава жена! thumbsup
Изобщо всички жени от сериала са много красиви- млади, по- възрастни, всяка със своята хубост и чар! newsm10

# 441
Мария Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш;
 и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Нека всяко твое желание да бъде мое пожелание!!!

и един поздрав  http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=player_embedded#

НАЗДРАВЕ на компанията !!!

# 442
# 443
Тая Гьозде е голяма хубавица 4470- какви красиви очи има, а и цялостното й излъчване е такова чисто и невинно- много хубава жена! thumbsup
Изобщо всички жени от сериала са много красиви- млади, по- възрастни, всяка със своята хубост и чар! newsm10
Действително всички жени все едно са избирани с конкурс за красота-от главните до секретарките във фирмата smile3521

# 444
  • Русе

Еда говори с Яамур!

# 445
  • Русе

Ред е на Хубавелко!

# 446
  • Варна
alex1972bul, ani06, danidorina, ddd_7, didi 69, dorital, iva_0210, mariana68, mg_mg, mipsy., Mopsy, natalia, valdes60, vesela Simple Smile, vilityy, winona (+ 4 Скрит/и) и 20 Гости преглежда(т) тази тема.

Вижте само колко малко сме, друг път сме много повече, може би защото обсъждаме фрагментите.

# 447
  • София
Благодаря за милите думи smile3525  love001 newsm51

# 448
# 449
  • София

Даааааа негов ред е Вени....той ни поздравява  bouquet Grinning Heart Eyes

http://vbox7.com/play:87aa3d7c
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт