Най-напред да поздравя със закъснение всички имали повод да празнуват - рожденици, именици, малки и големи! Бъдете здрави преди всичко!!! Много късмет и любов да ви съпътстват винаги!

Аз не смея да се оплача - преболедува веднъж Маги - гаден вирус, с повръщане, висока Т, разстройство, отпадналост - това да лежи по цял ден и да спи за по час-два през деня не е било просто никога, в момента се крепи, дано се разминем с вирусите. Ходи на градина, макар и с нежелание, мрънка, защото я записах на народни танци там, а тя иск ан аплуване, освен да взема да я спра от танците и да я пратя на плуване, макар че малко ме притеснява дали няма да боледува повече

За събота се чудя за Перник, най-вече заради вирусите. Ходи ми се, но вероятно ще се наложи да отидем с влак двете сами с Маги - Спас е на работа, на мен до там не ми се кара, а и с влака най-бързо ще стигнем. Но ще го мисля, има време до тогава.
За Пленума - мълча си, че си знам как като планираме нещо и то се проваля винаги.
Сам од акажа са последното предложение - Страноприемницата в Етъра - тя е в самия комплекс, не знам колко е удачно за децата, а и е до самата река, която не е много обезопасена, така че решавайте. Иначе е много красиво място, но за нашите диванета не знам дали става.
Пиша поста от 8,30 сутринта, вижте кога го публикувам, без даже да съм написала всичко, което исках.