АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • 2 етажа над тавана
Правя опит да се разпиша, дано е успешен.

Най-напред да поздравя със закъснение всички имали повод да празнуват  - рожденици, именици, малки и големи! Бъдете здрави преди всичко!!! Много късмет и любов да ви съпътстват винаги! Hug

Аз не смея да се оплача - преболедува веднъж Маги - гаден вирус, с повръщане, висока Т, разстройство, отпадналост - това да лежи по цял ден и да спи за по час-два през деня не е било просто никога, в момента се крепи, дано се разминем с вирусите. Ходи на градина, макар и с нежелание, мрънка, защото я записах на народни танци там, а тя иск ан аплуване, освен да взема да я спра от танците и да я пратя на плуване, макар че малко ме притеснява дали няма да боледува повече Rolling Eyes

За събота се чудя за Перник, най-вече заради вирусите. Ходи ми се, но вероятно ще се наложи да отидем с влак двете сами с Маги - Спас е на работа, на мен до там не ми се кара, а и с влака най-бързо ще стигнем. Но ще го мисля, има време до тогава.

За Пленума - мълча си, че си знам как като планираме нещо и то се проваля винаги.
Сам од акажа са последното предложение - Страноприемницата в Етъра - тя е в самия комплекс, не знам колко е удачно за децата, а и е до самата река, която не е много обезопасена, така че решавайте. Иначе е много красиво място, но за нашите диванета не знам дали става.

Пиша поста от 8,30 сутринта, вижте кога го публикувам, без даже да съм написала всичко, което исках. Tired

# 421
Я па вие, поне сте в сфера, където нямат пряк поглед в/у децата, градината и болестите, ами аз в градината - хем виждат какво е, хем знаят как боледуват децата, ама като трябва да отсъстваш ти и ...друга песен пеят. Иначе е много кофти, напълно се разбираме тук мисля!
Между другото, аз  може би трябва да говоря с шефката, защото при нас таксата е висока, но мога да ползвам преференциална цена, която ще ми е по-добре от детегледачка. И се замислям дали в периоди, в които ни така, ни иначе, т.н. ни за градина, ни за вкъщи, да не си ги водя с мен, като краен вариант. Не ми се иска да ги преместя изцяло в частната градина, че ще стана като крепостна.
Не знам колко време мога да издържа да работя на това място, защото след 2 седмици работа, един ден докато преобличах едно от бебетата, помолих колежка да сложи един дребчо на гърне, а третата като чу какво съм поръчала, каза "Ама тая ненормална ли е, този на гърне да го слагаме" Rolling Eyes Та аз си замълчах, ама скоро ще им покажа рогите си ако усетя , че  се правят на отворени. Не за друго, а защото съм свикнала да работя в разбирателство и без интриги и не смятам да се превъзпитавам.

Това да те боли ухо е много гадно! Дано да не ги болят повече и да се излекуват бързо, че те ушите и проблеми си правят.
Поръчах капки за нос на моя приятелка, 7 компонента са някъде вътре, да видим дали ще пресекат остатъците от хремата на малките.
Тони вече кашля много по-малко. Сега тичат и ставам да вдигам скандали!

# 422
  • София
Оф, Чаена, наистина е много тъпо да се изисква от родителите да си гледат децата, а на самите вас да ви е трудно да си останете няколко дни вкъщи... newsm78 А това да работиш в напрежение, е просто побъркващо! Аз през последната година работих така и сега се чувствам като избягала от лудницата  Wink

# 423
  • София
Тоя грип пак много хора натръшка. Ние засега сме добре и ни подмина. Тази зима не съм спирала Емо от градина, а от вчера е на ски училище на Витоша. Сега му треперя слушайки прогнозата за времето и за студа в планината...

Докато батко кара ски Весенцето разбра как се ползват крачетата и сега се клати като голямо пате из нас. Почерпете се за нейно здраве:

# 424
Честити ходещи крачета! Да тичат бързо и да не се спъват!

# 425
  • 2 етажа над тавана
Раче, честито ти проходило момиче! Да върви стабилно и сигурно! Hug

# 426
  • София
Ехе, Раче, супер!

Мати е добре, но му били възпалени евстахиевите тръби. Според хомеопатката било реакция от лекарството.

# 427
Раче, честито, безаварийно да е  Hug
Вени, ще ме прощаваш, ама е*ати реакцията от лекарството  Rolling Eyes

И какво казвате за пленума значи  Laughing

# 428
  • София
Неведоми са пътищата хомеопатични! Нека не се изказваме за неща, които не разбираме!

# 429
Проблем е когато един лекар иска да свърши работа за няколко - и като ЛЛ да действа, и като УНГ специалист, а утре се оказва, че разбира от гастро, гинекология и т.н. Rolling Eyes Отива едната приятелка и казва на ЛЛ, че имала проблеми с влагалището, разбирайте каза, че имала някакви големи зацапвания, слуз и кви ли не парчотии й изпадат, без да има някакви сърбежи и други неудачи, а той й казва, че това е от еди кой си хормон и да пие хапчетата си /демек противозачатъчните за регулиране и на цикъла/ ooooh! Та така - вече ЛЛ може да те лекува и гинекологично, без изследвания  Laughing

# 430
  • Boston, MA
Честити тичащи крачета на Веселинка!

Аги, не съгласувате ли колежките, че и с родителите, кое дете да слагате на гърне и кое не? Ако не се прави от всички тази работа, няма никаква файда.

Ще ви спестя моето мнение за хомеопатията.  Laughing

# 431
  • София
Няма нужда да спорим за хомеопатията - видял съм само полза и е трудно да кажа нещо лошо. който не евидал, не епопаднал на добър специалист, което важи и за конвеционалната медицина.

# 432
  • Boston, MA
Не е това, Вени, но си права, няма да спорим.  Peace

# 433
Честита пешеходка, Раче, да върви смело напред!   bouquet

# 434
Раче, честити ходещите крачета на Веси smile3539

Общи условия

Активация на акаунт