АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 354
  • 660
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро и от мен! Да се похваля, че с бебчо всичко е наред. Нали вчера бях на ФМ. Остана ми само да свикна с изненадата, че няма да е момиче, а момче    Shocked  Не очаквах това, но нали е добре, това е важно   Laughing  Имам няколко месеца да свикна, а ми бяха приготвили толкова много неща за момиче   Sick
Така че можете да ми сложите на първа страничка едно синьо щъркелче и съм на 30години, за протокола.
Хубав ден и весело изкарване на срещата    Hug

# 106
Мони като отидеш на ФМ в тези седмици добър специалист може да ти каже дали бебето е  със синдрома на Даун ,там се оглежда дължината на главата ,носа дали е с нормални размери и вратлето ,поне на мен така ми казаха ,аз правих в 16 седмица БХС но това е само предположение ,сртувамисе ,че си закъсняла ,но питай все пак .
Мони и очакваме земетресение  Hug. :luv bed:
MOIRANE как няма да не си гроги мила сега с Ели като прохожда ,с тази стойка скиор през цялото време никак не е лесно .
Аз да ви се оплача днес се събудих с болки в кръста ,по едно време си мислих да не са бъбреци ,но вчера бях на нефролог и всичко там е 6 никакъв проблем нямам .Днес дано е хубав ден ,че имам една женска сбирка и мисля да отида ,без деца и аз малко да седна без да стана поне за 1 час ,то иначе само моя глас ,че чува  Sick.
MIMINKA66 радвам се за вас . Hug

# 107
Добър и хубав ден на всички... искам да поздравя sweety_g, m.mega и ani_d, че са разбрали пола на малчовците. Ние така и не можахме да го видим и сега чак декември,  но и аз имам търпение... ако е мома ще организирам конкурс на вашите момци Grinning

# 108
Добр утро Simple Smile навън е хубав слънчев ден, хайде всички на разходка ...
За варненската среща изникна ми един ангажимент и не знам дали ще успея да дойда, но ще направя всичко възможно   newsm78

Хубав ден от мен и да се надяваме, че ще се видим с някой от вас по-късно  Mr. Green

# 109
  • Варна
Добро утро мами, да попитам за Варненската среща остана ли някой, който със сигурост ще дойде?

Приятен ден!

# 110
Simple Smile да не сме само двечките??? ако искате да го оставим за друг ден, да се съберем повече хора

# 111
Аз пак се разписвам - от седмица на седмица. От болницата ме пускат само за събота и неделя. А и аз не се натискам вече да се прибирам - по-спокойно ми е там. А и си спестяваме доста средства за лекарствата, с които ме тъпчат Wink

Прочетох какво се е случило с axeltwo - много съжалявам. Вие не сте ли си правили ендометриални промивки преди забременяването? Аз направих 3 в 3 поредни месеца - именно заради съмнение за инфекция. Едва след това започнахме инвитрото - на чисто.

При нас сексът е мираж ... не помня от кога... Преди промивките направих и няколко биопсии, т.е. ще излезе че секс не сме правили от пролетта. В момента ми е категорично забранено , и сигурно ще е така до другата пролет чак.

Момичета, не се заблуждавайте - няма никакъв проблем да ви гледат с вагиналната сонда - мен в болницата ми казаха, че именно така се мери шийката най-точно - и че така ще е до края. През корема гледат само бебето. Шийката ми я мерят през 3-4 дни.

Бях писала и преди, но никой не ми отговори - кажете ми за феталната ехокардиография - на мен никой не ми е предлагал подобно изследвание.  Задължително ли е? И кога е препоръчително да се направи?
Само в София ли се прави? - абсурд е да ме пуснат да пътувам до там!
Моля, ако някой знае за специалист в региона - Варна, Шумен, Търново, Русе, Плевен - нека ми пише.

# 112
  • Варна
Simple Smile да не сме само двечките??? ако искате да го оставим за друг ден, да се съберем повече хора
Така ще е май по-добре, и според мен ще сме само двете.

# 113
Ади,ФЕ не е задължително,това е изследване на сърчицето на бебето,за да се види дали има някакви проблеми...Прави се мужду 18 и 22 г.с.
Но засъжаление не мога да ти помогна....Не знам дали се прави само в София,чукни в гугъла и виж какво ще намериш Peace

# 114
ок, айде когато и другите са свободни

# 115
adi_rz , когато правиш ФМ гледат и сърцето на бебето. Тогава ще ти кажат, ако е нужно (има някакви съмнения) да направиш отделно ФЕ. Това изследване се прави от специалист детски кардиолог, който може да ти обясни по-подробно. Ако при ФМ сърцето е добре, докторът ще ти каже, че няма нужда от други изследвания.

# 116
Хей сладурки, има ли кой да вземе апарат за софийската среща? Аз на моя му заредих батерията тази сутрин, оставих го на видно място преди да изляза за работа ииииии го ... ЗАБРАВИХ.  Rolling Eyes
Ади, както казаха и Sweet monii  и Натали ФЕ не е задължително и дори не е необходимо, освен ако при ФМ не ти кажат, че има съмнения за проблем.

# 117
  • Варна
Здравейте момичета Hug

Разписвам се чак на 8ма страничка.Исках да кажа това-онова,но след като прочетох какво се станало с axeltwo,честно казано нищо не ми се пише Confused
Мила,от сърце,много съжалявам....друго незнам какво да кажа....

Пазете се,всички Hug

# 118
  • София
adi_rz, за специалист не знам, но потърси в мрежата информация. Освен това не съм сигурна, че правят това изследване и на близнаци. Ето, обаче, линк за да прочетеш за ФЕ: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496697.0  Само имай предвид, че според други източници се прави в 20-24 г.с., а според този 18-22 г.с. Успех!!!

# 119
Аз си записах час за 13 Дек. .тогава ще съм 22 седмица ще съм при Мая Павлова,като си записах час ми казаха ,че от 20 до 24 седмица е най добре ,на мен ми казаха да отида 22 седмица ,затова за тогава си записах час ,понеже се напатих с предната бременност при мен е задължително .

Общи условия

Активация на акаунт