АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 358
  • 660
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моят час е за 7 декември, когато ще съм в 21-ва седмица. На сайта на Фемина също препоръчват 20-24. Стискам палци на всички за здрави малки сърчица!  Hug Hug Hug

# 121
Ей Софийските мами, къде се изгубихте? Май май Ви е тплкова приятно, че не се сещате да се приберете и да ни кажате как сте си изкарали, а и някоя снимка да качите  Hug

# 122
Здравейте,аз минавам да ви се похваля,че мъжо вече си е туууук Heart Eyes Two Hearts
Мнооого съм щастлива,радвам се повече и от децата LaughingА бебко и той така се разшава миличкия,та тати успя да усети едно ритниче...Донесе мнооооого подаръци за децата...За малкия толкова дрешки е донесъл,че вече забраних на всички да купуват и подаряват дрешки,приключвам с пазаруването...Чааак март месец ще купа козметика и аксесоари и това е...Вече съм пълна с дрешки....
Сега ще кача и снимки в албумчето с описанияпосле може да ги разгледате Peace

# 123
Нашите май още купонясват Grinning
чакаме снимки  Heart Eyes
Симонка  Hugмного се радвам за пълната ти къща ,и аз днес пазарувах за синчето си .
ех ,че е хубаво като има добри новини ,все такива да носиме .
Мони чакаме земетресение  Laughing Joy Joy Joy Joy

# 124
Браво, Мони, много се радвам за Вас и подаръците от тати  Laughing Качи снимки да ги разгледаме когато можеш  Rolling Eyes Какво стана с БХС - то или не си звъняла още? Тези софийски мами хич  ги няма  Twisted Evil

# 125
http://aprilki2011.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki-za-bebeto.542663.21498667
Ето снимките Wink
Ели,за БХС-то,звънях,но няма да стане работата,изпуснала съм срока,но казаха,че не е чак такъв проблем,защото и на ФМ може да се види,ако има проблем....
И аз чакам софийските мами,ама ги няма още,купонясват си Simple Smile
Мони чакаме земетресение  Laughing Joy Joy Joy Joy

Чакай,чаакай  Joy hahaha
Хайде,оставям ви за днес....

Едит:Дрешките от H&M не ги е купувал мъжо,а са подарък от фирмата,в която работи,понеже те се занимават с внос на дрешки и тези са били останали и той ги е взел Peace

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 19:35 от sweet_monii

# 126
Ето ни и нас!!! Срещата беше супер. Изкарахме си весело, но снимки чакайте от другите мами и най-вероятно няма да е днес. Все пак е събота. Време е да се "видим" с мъжете  Laughing Laughing Laughing Така че и от мен до утре Simple Smile
Лека!!!

# 127
Хахахахах... chorlamata, много хубаво си го написала Simple Smile И аз си изкарах много хубаво, макар че трябваше пак рано-рано да се изнеса, че ме чакаше едно гардже с отворена уста  Wink Сега и аз отивам да си "видя" мъжа  Mr. Green

# 128
# 129
Казах ти аз Мони ,за даун се вижда много добре на ФМ в този срок на бременоста ,то и по рано се вижда ,но зависи кой стои от зад на ефографа.
ох от утре вечерта и моя мъж ,ще е цяла демица вечер в нас  Heart Eyesминава първа смяна  ,хи хи ,много си ми е хубаво като е вечер в къщи .

# 130
Мони, нямам паролата за албума  Sad Дали може да я получа на ЛС? Благодаря, предварително  Hug
Радвам се за хубавата среща, на следващата се надявам да мога и аз да се включа  Confused А за БХС - то, Мони, не се притеснявай! Като отидеш на ФМ ще видят бебо и всичко ще му е наред!

# 131
Благодаря Ви, мамчета за паролата! Снимките са страхотни  Laughing Мони, за дрешките нямам думи, просто са невероятни - да поздравиш таткото за страхотния избор  Wink И наистина няма нужда купуваш нищо повече поне за първите 5-6 месеца  Grinning
Лека и мека нощ на всички  Hug

# 132
  • Пловдив
Мони, на мен също страшно ми харесаха дрешките, браво на вашия тати, чудесно се е справил (нашия хич го няма и вече не му се доверявам да купува дрешки)  Blush
Аз се разрових малко в Ла Редут за намаления, ама не виждам кой-знае какво да има интересно- ако попаднете на намалявки някъде свиркайте, че за бебето май съм се презаредила, ама за баткото ми трябват разни неща, а искам да хвана някое сериозно намаление (не ми се харчат излишни пари за дрехи особено в момента, като знам колко разходи още ни чакат по подготовката за бебето, а и баткото ще трябва да го обличаме от глава до пети за следващия сезон, че нищичко сигурно няма да му става от миналия пролет-лято).
Ние днес зарадвахме малкия с разходка с влака до Асеновград - такава радост не бях виждала в очите му скоро, толкова е запален по влаковете напоследък че от устата му непрекъснато се чува "паф-пу-ти-ти" (пуф-паф-ту-ту) и само иска да го водя до прелеза да гледа как минават влаковете  Crazy И ние добре си изкарахме - дано всички имате такава хубава разходка днес в приятното ноемврийско време  Hug
Весел уикенд на всички!

# 133
Мони, много хубави дрешки, всъщност сега разгледах всички дрешки в албумчето, страхотни бодита, блузки и всякакви други. Аз първия път не успях да се изкефя на първи пазар защото майка ми като разбра, че не съм суеверна  Mr. Green ми прати от БГ цял сак с дрехи, тръгнали по магазините и купили до побъркване за първото внуче, те повечето си останаха нови. Сега пък, освен че съм пълна с дрешки от Боян ме чакат няколко приятелки да потвърдя пола за да си разчистят гардеробите  Laughing особено ако е женка не знам къде ще побирам дрехите. Въпреки всичко съм твърдо решена поне за изписването да си купя аз дрешките, много държа да е в сиво  Heart Eyes

axeltwo ужасно ми стана мъчно, 20 седмици си е половин бременност и цяло раждане, пожелавам ти бързо да излекуваш инфекцията и да се разпишеш с добри новини преди да сме завършили темата.

# 134
  • София
Хей мами привет и добро ви утро,
Хвана ме безсънието и реших от вечерта да ви подготвя изненада за сутрешното кафенце, чайче или кой каквото си пийва сутрин.
Можете да влезете в албумчето и в "Срещи-София" и да разгледате в снимки последната среща на софийските мами, като ще чакаме и още малко снимки от другия фотоапарат  Laughing
Беше ми много приятно и готино да се запозная лично на срещата с мамите от София и нашата гостенка от Ст. Загора maminka66.  Страхотни сте мами - мацки  Hug . Изкарах си супер  newsm10 .
delilah_qk  вчера си пазарувах в Лареду-та и имаше намаления на доста детски неща (аз купих жилетки за племенницата и щерката и бяха намалени с 50%). Ползвах даже и код за БД+подарък (кода е 35777 пробвай може още да е активен и да закачиш и ти). 
sweet_monii   браво на теб  smile3501 заредила си се с много готини дрешки и със здраве да ги използва бебчо като се роди.

Ей, това което ти се е случило axeltwo е ужасно, направо не мога да си помисля как се чувстваш.... желая  ти в най-скоро време да си намериш добър доктор, който да не допусне отново такъв ужас да преживееш и бързо бързо пак да се запишеш във форума  Hug  Praynig

Хайде и аз малко да се опитам да поспя.

Общи условия

Активация на акаунт