АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 374
  • 660
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
момичета, едва сега открих един филм в списъка който не съм гледала досега - Бебета! Благодаря ви, Hug незнам кой го е пуснал, но е страхотно сладък и интересен -  който не го е гледал още да внаваксва, такова настроение ми създаде, макар че го пуснах късно не можах да го спра преди да го изгледам до край  Crazy
fishi_fishi  - благодаря ти за инфото, ще разгледам още утре (аз не съм поръчвала нищо от интернет засега и още се ориентирам, ама мисля да се заровя по-подробно тия дни)  Whistling Аз си мислех, че само аз съм нощна птица тая вечер  hahaha
Е, не можах да се сдържа и разгледах снимките от Софийската срещичка - големи сте сладури и вече бебчовците присъстват по-отчетливо на снимките  Party ,радвам се че сте изкарали весело... абе Пловдивските мами къде изчезнаха пак  Thinking аз пак да напомня за 27ми, нищо че никой не е проявил желание засега.

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 01:27 от delilah_qk

# 136
Добрутру,

Благодаря на всички за съветите за ФЕ - чух се вчера с лекаря, при който ще правя ФМ - той каза, че ехографията не била задължителна. Ако той видел нещо при ФМ, щял лично да ми запише час за ФЕ , в София  Thinking Дано не се налага, че не мога да си представя как ще стигна до там.

Мони, страхотни покупки е направил таткото. Аз не съм купувала абсолютно нищо. То и няма кога да обикалям. Да се родят живи и здрави децата, път тогава ще пазарувам. То като имаш пари - бързо става.

Завидях ви малко за срещите - радвам се, че си намерих добра компания в болницата, че иначе щях да изкукам там сигурно. Много е важно да имаш с кого да споделяш. Аз довечера пак влизам на топло - хубава седмица ви пожелавам!

# 137
  • Варна
ДУ момичета:) Много хубави снимки, ама ...днес ще готвя лазаня и зелена салата. Кофти,че изгледах снимките докрай:) Никога не съм ходила на такива срещи и ми е малко странно и притеснено, ама ще се отсрамя.
Ади,приятна седмица,знаеш че е за добро.
Хубав ден Hug

# 138
Добро утро и от мен!
Разгледах снимките от Софийската среща-страхотни снимки,страхотни мами,страхотни ястия видях Laughing и хубави коремчета....Личи си,че сте си изкарали добре!
Аз утре както вече казах съм на ФЕ и ФМ и ми е малко напрегнато и притеснено,но....
Сега ще се обличаме и ще ходим на една хууубава разходка,че и времето е много приятно!
Приятен и слънчев ден на всички!  Hug

# 139
  • Бургас/Пз
Леле страхотни снимки от Софийската среща, много усмихнати и лъчезарни момичета сте всички! Как ми се иска и аз да присъствам на една срещичка. Ама ще вземем и в Бургас пак да се организираме, нали момичета?

Мони, благородно ти завиждам, моят мъж още нищо не ми дава да купувам!  Sad

Да споделя, че при мен секса е във възход, прекрасно се чувствам и се надявам така да продължи цялата бременност  Mr. Green

Делия, и моят син е луд по влаковете, всяка седмица през един от почивните дни ходят с татко си на гарата да ги гледат, умира си от кеф!  Mr. Green

# 140
  • Червено знаме 11:)
Добро утро и от мен!!!
Мони,страхотни дрешки,най-много ми хареса магаренцето newsm62
Аз съм решила днес да се преборя със запека,пих дуфалак,ядох активия...и чакам,ама резултат няма.Ако някой знае лек..бързо да казва.
Лек ден на всички,ние отиваме на село!!!

# 141
Джулия, круша с чаша вода на гладно върши работа, ама при мен и следобед също има ефект Simple Smile

Софийските мамчета и коремчета много вкусно са си прекарали, личи си от снимките  hahaha Особено на картофките вече ми течаха лигите! Искаааам и ааааз! Хайде организирайте се вече за декември, че да се включа с едни хостеролни картофки Laughing
Весел ден на всички   bouquet

# 142
Чаша прясно мляко на гладно при мен действа, помага ми и за киселините, сок от дюли, компот от сини сливи (колкото поемеш Simple Smile) и печена тиква са първите неща, които ми идват на ум Simple Smile Успех

# 143
Добто утро и от мен! Мога да Ви се похваля, че днес поспах и съм мн мн доволна  Joy След една вечер завършила с леко диско, явно и на бебо му се спинка до по - късно! Момичета, Ви разхождате ли си коремите по заведенийца с по - силна музичка от време на време, че макар снощи да ми беше приятно да обера няколко смаяни погледа по сладкото си коремче, не знам дали е ок за него самото  newsm78 Моля, за мнение! С таткото едва си намествахме коремите, като танцувахме заедно - голям смях падна Joy Joy Joy
Софийски маммчета, много Ви се радвах като Ви гледах - следващия път ще направя всичко възможно да се появя и аз Simple Smile
Хубав и слънчев ден, желая на всички  Hug

# 144
Хаха Елина, добре сте потанцували, може да си измислите някакъв специален танц на коремите  Laughing Може би, ако не се прекалява със силната музика ще е добре, като са единични случаи едва ли има проблем. Не знам все пак, те нали вече чуват по-силните звуци - кучешки лай, звънеца на вратата например, така че малко диско буги може и добре да му се е отразило на мъника  Joy

# 145
Здравейте, момичета. Току-що разгледах снимките на Мони и от срещата. Дрешките са уникално сладки, едно голямо БРАВО smile3501 на таткото.
Личи се, че на срещата сте си изкарали супер готино  newsm47 . Надявам се за следващата  и аз да мога да се класирам.
Незнайно защо, но вече цяла седмица в главата ми са само коледни песни  santa2, направо ме подлудяват  madnoel . Както се очертава това няма да ми  е най-хубавата Коледа. Майка ми е в Италия, а аз не мога да пътувам и няма да ходим до родния ми град  Sad, а и сега ще има много малко почивни дни. Иначе ме тресе коледно настроение от рано  Grinning .

# 146
Привет Simple Smile Чета за хубавите дрешки на Мони и за хубавите снимки от срещата, може ли някой да ми пусне паролата за да разгледам и аз. Благодаря предварително, хубав ден Simple Smile

# 147
  • София
Мамчета и на мен ми допада много, че наближава Коледа, но не знем дали ще сме приключили с ремонта  Sad  Направо е ужасно и времето си тече   #Crazy
Добре че навън става за разходки и не се налага по цял ден ден да стоя в разкопките   Laughing
Приятна почивка и дано следващата седмица също ни радва със слънчеви лъчи   Hug

# 148
Момичета много хубави снимки сте си направили ,  личи си  че сте си изкарали страхотно ,и аз се нагледах на салати даже тази зелената с риба тон  май беше много ми хареса ще се прави тези дни ,нали ми е професия първо масата гледам кокво има.  :Lil:
Елина,танцувай си на воля щом можеш
нхай много Бебо като порасне да бъде много игрив.
АНИ-D  тези дни имам контракции ,и едно напрежение там долу ,много се уплаших и викам на мъжо то подготвяй се идвам Simple Smileи така днес след един качествен секс и почивка след него ми спря напрежението  Joy Joy Joy..
при мен коледното настроение идва към 5 декември ,тогава даже и елхата е готова ,заради малката бързам толкова разбира се .
При нас времето е много мрачно и студено и мъгляво тей ,че не се и показвам навън даже ,много мързелива съм стана ла бе NeWS78.оставам ви ,че моите се прибират от гости то.

# 149
Ех, че хубави снимки, коремчета...Съжалявам, че ме сбори дрямката и пак пропуснах...Позачистих преди обяд и после едва намерих сили да извадя завивка, днес пак така, изведнъж към 13ч. ме поваля такава умора, сякаш съм взела приспивателно. Та когато се посъбудих вие вече сте папкали от вкусните ястия...аз ги пропуснах, че да не стане фал...хихихи...
Аз забелязах, че доста добре действа кивито- диуретично, де  Wink  Започнах да ям почти всеки ден, защото е ужасно богато на вит. Ц и по съвет на зъболекарката ми го ям като лекарство едва ли не. За венците било добре каза, моите се пооправят пу- пу...жабуря със Сандрин и така.
Мони, дрешките са жестоки. Стискам палци за прегледите утре  Peace
Аз съм отпуска следващата седмичка, та ще се включвам по- честичко  Hug
И аз още нищо не купувам, но имам доста дрешки от Марто. Не мога да повярвам, че още се удържам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт