Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
# 451
И на мен конака ми харесва. А и тази къща оговаря на положението на такъв световно известен композитор. Малко неестествено ще е да живее във вила или квартира, въпреки че вилата на Хасрет си я бива. Мисля си, че тази къща е емблематична за сериала, както вилата на Перла на Босфора, или къщата на Али Раза от "Листопад", коментираха я даже в новините. За семейството, според мен, важи правилото "Моят дом - моята крепост".Лека нощ и от мен!
Беше ми приятно, въпреки, че не дочакахме фрагмана.
Въпросната Томрис явно има други идеи за филмите, които създава/ възможно е да е стисната също/. А в живота често се случва да паднеш от кон на магаре, може би тази философия за обратите в живота да е водеща при нея.  Rolling Eyes Ще видим какво ще се случи в близките един два епизода може би. Лека нощ с пожелание за фрагман утре.

# 452
И от мен Лека и успешен вторник! Hug Hug Hug

# 453
И от мен Лека и успешен вторник! Hug Hug Hug
Лека и на теб! Успех в училище! И да сънуваш Несрин какво ще работи като обеднеят! Само клошарка не искам да я виждам, стига ми че тоалетите от Франция няма да пътуват за нея. Laughing

# 454
 [smilie=smile3524.gif]javascript:void(0);

# 455
Както казват французите Deja vu. Само  preggo липсва. И как ще стане като Х. няма да ходи в Париж, а Оджата няма да има пари за Сапанджъ newsm78 newsm78 newsm78

А какво ще кажете за варианта: Н. и Е. вземат кафенето с пианото под наем - хем да се изхранват хем да си имат пиано (мама Н. какво ли няма да направи за М.) А пък М.  като добър син ще свири отвреме навреме , за да подпомага родителите си... И тук  идва моментът на сближаването: докато М. свири Х.,която идва вместо аблата за наема, започва да пее ... Но за разлика на Оджата тя няма да си тръгне  #Crazy #Crazy #Crazy

# 456
Както казват французите Deja vu. Само  preggo липсва. И как ще стане като Х. няма да ходи в Париж, а Оджата няма да има пари за Сапанджъ newsm78 newsm78 newsm78

А какво ще кажете за варианта: Н. и Е. вземат кафенето с пианото под наем - хем да се изхранват хем да си имат пиано (мама Н. какво ли няма да направи за М.) А пък М.  като добър син ще свири отвреме навреме , за да подпомага родителите си... И тук  идва моментът на сближаването: докато М. свири Х.,която идва вместо аблата за наема, започва да пее ... Но за разлика на Оджата тя няма да си тръгне  #Crazy #Crazy #Crazy
Баги , здравей!
Смях се с глас на твоя вариант!

# 457

Баги , здравей!
Смях се с глас на твоя вариант!
Здравей, Марги,
По-добре да се посмеем, отколкото  Sick от поредния трейлър

# 458

Добро утро!  Hug
Влизам в темата с надеждата, че снощи може би все пак са пуснали фрагман, но уви.  ooooh!
Вместо това чета един вариант на Баги за развитието на сериала, който ме...  #Crazy. Баги, те че ни излъгаха много за развитието на филма, ама майтап ще е всички да ги изселят в махалата, сал един Левент да оставят в цивилизацията.  smile3506
Хубав ден на всички и дано днес да компенсират снощното разочарование с една истинска подсказка, от Бисена например. Peace

# 459
  • София

Дано днес да има малко радост за запленените Praynig, че иначе жална му майка на Лескай Mr. Green
Нощес ми се присъни една униформа да  предложа на мама Неси, която да сервира кафето, а ние, Хасрет и Саиме така Joy Joy
Баги,благодаря ти, че ме разсмя рано сутрин Hug

# 460

Добро утро! Е, днес няма начин да няма трейлър! Днес може и Али Лескай да не ни казва че ще има! Joy

Приятен ден на всички!

# 461
Оптимизмът на Ринка е налице! Hug Аз пък не бих се изненадала да ни оставят само с един трейлър за епизода ooooh!, не че съм съгласна на такъв вариант.
Ниобка, много фешън твойта Несрин.  Laughing Laughing Laughing
Ако допусна варианта на Лийчето - Несрин на улицата, по скоро я виждам как рисува скици и портрети по улиците

# 462
Уси, ами то няма за кога са има втори трейлър! Hug Довечера по принцип дават втория! А ние ще си представим, че вече един сме гледали!  Hug Hug Hug
Дано днес Бисена поне пропише, че ако и тя е ходила в Париж   newsm49 има да си чакаме подсказката....
Ниобка, в твоята картинка не видях Мурат?  newsm78  Къде е? Момчето се върна от Париж!!!
А аз ви видях само женска компания!!! Мама Неси ще трябва да поднася кафенца и на гостите- Левентчо, Гюлназ, Кобретин.... newsm50

# 463
  • София
Ниобка, в твоята картинка не видях Мурат?  newsm78  Къде е? Момчето се върна от Париж!!!
А аз ви видях само женска компания!!! Мама Неси ще трябва да поднася кафенца и на гостите- Левентчо, Гюлназ, Кобретин.... newsm50

Ето го! Малко се е успал, че цяла нощ е обикалял кабаретата hahaha Това Лидо, това Мулен руж Joy Joy

# 464
Уси, ами то няма за кога са има втори трейлър! Hug Довечера по принцип дават втория! А ние ще си представим, че вече един сме гледали!  Hug Hug Hug
Тази вечер нали ще дават ЛиН. Няма начин тия от АТV да не са измислили някаква закачка пак!  #Crazy След тоя Париж нещо са замислили, шило в торба не стои.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт