Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 904
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София

И аз благодаря! Това, ако си спомняте, го предположих преди две-три вечери , като вероятна причина за завръщането на МУрат от Париж. newsm78
Но дали ще го върне към музиката?
Много вероятен вариант. Някой трябва да печели, за да издържа семейството. Peace Ще се разделят с Накиша и Мелтем. За Мелтем няма да ми е мъчно, но кой ще прави сютляш на нашето момче?  #Crazy

Уси аз с удоволствие ще му правя   Joy Joy Joy

Ще стане майтап ако Накиш отиде икономка пре Хасрет

# 436
Ей,големи сме синоптици направихме справка за времето в цяла България,а Уси най-вече и в подробности.
Кески, аз си пуша на терасата и ми е топло, вие ме подплашихте с това време. newsm78 Затова направих справка с нета и се оказа, че на обяд са ме излъгали, също като Али Лескай. Въобще днес май е Първи април, както се сети Ниобка.

# 437
  • София
Езел свърши. Няма ли фрагман?

# 438
Няма и няма, момичета....Днес беше ред на рекламите на сериалите  до четвъртък вкл... утре ще дойде и нашият ред... Лека нощ на всички... да ни е топло и уютно... Да не сме на мястото на с-во Туралъ да се местят през зимата...

# 439
# 440
Момичета,как е временцето във вашите градове?В Добрич е голям студ със силен вятър-зимата май настъпва към нас.
В равна Тракия е топло все още. Нас в повечето случаи Балкана ни пази.

Ирра, Ринка  newsm51 newsm51 newsm51

Тъкмо Мурат оджа като се върне от Париж ще си наеме самостоятелна квартира.  Peace

Едва ли Мурат ще живее самостоятелно, нали ще са в доста затруднено положение. Мама какво ще прави сега с нейните претенции и големи изисквания? Оджата може пак да започне да преподава и не само това ще се наложи да прави. Ами сега, като се отказа от пианото... Означава, че не може да си позволи и Перучка да му бъде асистентка, освен ако тя не се самопредложи без заплащане.
Много хубаво хрумване на Томрис. Не мисля,че е заради стиснатост, трябва и богатите малко да се поизмъчат. Така ще пораснат и ще разберат много истини за живота, които преди това са им убягвали по различни причини.

# 441
Лека нощ, Пепа!
Пак ни направиха на балъци. Mr. Green
Дориана, може и така да е. Ще получат житейски уроци. Само че си падам скръндза и не искам да се лишавам от хубавия бял конак. Mr. Green

# 442
  • София
Момичета,
Беше ми изключително приятно във вашата компания! Heart Eyes И без фрагман... Grinning

# 443

Едва ли Мурат ще живее самостоятелно, нали ще са в доста затруднено положение. Мама какво ще прави сега с нейните претенции и големи изисквания? Оджата може пак да започне да преподава и не само това ще се наложи да прави. Ами сега, като се отказа от пианото... Означава, че не може да си позволи и Перучка да му бъде асистентка, освен ако тя не се самопредложи без заплащане.
Много хубаво хрумване на Томрис. Не мисля,че е заради стиснатост, трябва и богатите малко да се поизмъчат. Така ще пораснат и ще разберат много истини за живота, които преди това са им убягвали по различни причини.
На мен ми се иска да живее самостоятелно заради задушаващата любов на мама Несрин.
А в живота "богатите също плачат", така че няма да е зле да разберат живота на обикновените хора. Харесва ми хрумката.

# 444
Фенче, с това "Али Лъжкай" паднах от стола. hahaha Joy hahaha
Ох, голям смях ще пада с адаптирането на Несринката към новия й живот. Представяте ли си я в махлата с цигански дрехи и лентичка за коса, как търка килимите и чопли семки. hahaha hahaha А пък татко Етем работи в кафенето, прави тостове и сервира чайчета. Joy hahaha
Ирра беше споделила, че една запленена е гледала фрагмана, интересно ми е защо не го сподели? Thinking
Ниобче, лека и на теб! С такова пожелание, редовно ще те пращаме в леглото. Mr. Green

# 445
Момичета,
Беше ми изключително приятно във вашата компания! Heart Eyes И без фрагман... Grinning
И на мен. Отдавна не се бяхме забавлявали така. С тези кофти фрагмани и подсказки сърцата и душичките ни  се бяха свили.
Лека нощ!

Цитат
Ох, голям смях ще пада с адаптирането на Несринката към новия й живот. Представяте ли си я в махлата с цигански дрехи и лентичка за коса, как търка килимите и чопли семки.   А пък татко Етем работи в кафенето, прави тостове и сервира чайчета.  
Лийче, доста добре си фантазираш миличка, аз чак в махалата не я виждам, ама се чудя къде ще си дене картинната галерия?  newsm78 Май трябва да се раздели с нея. Sad

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 23:44 от Snake777

# 446
Открих нещо от въпросния господин, но не гарантирам ,че е вярно

Ali Leskay' dan mesaj geldi:)
{.. pazartesi yayınlanacağını söyleyen benim, doğrudur, fakat yarın yayınlanacak diyen ben değilim. Bu arada bende kilitlendim bekliyorum. Bu kanalın tasarrufu tabi ama bizde bu akşam yayınlanacağı bilgisi var...}
(GzM)

http://www.facebook.com/pages/Gonulcelen-senaryolari/111893665534831?v=wall

# 447
И на мен конака ми харесва. А и тази къща оговаря на положението на такъв световно известен композитор. Малко неестествено ще е да живее във вила или квартира, въпреки че вилата на Хасрет си я бива. Мисля си, че тази къща е емблематична за сериала, както вилата на Перла на Босфора, или къщата на Али Раза от "Листопад", коментираха я даже в новините. За семейството, според мен, важи правилото "Моят дом - моята крепост".
Лека нощ и от мен!
Беше ми приятно, въпреки, че не дочакахме фрагмана.

# 448
Може би Несрин ще започне работа след като превъзмогне първоначалния шок.  Thinking

# 449
И на мен конака ми харесва. А и тази къща оговаря на положението на такъв световно известен композитор. Малко неестествено ще е да живее във вила или квартира, въпреки че вилата на Хасрет си я бива. Мисля си, че тази къща е емблематична за сериала, както вилата на Перла на Босфора, или къщата на Али Раза от "Листопад", коментираха я даже в новините. За семейството, според мен, важи правилото "Моят дом - моята крепост".
Лека нощ и от мен!
Беше ми приятно, въпреки, че не дочакахме фрагмана.
Лека и на теб! Напълно съм съгласна!

Уси, Несрин баш на улицата при клошарите би живяла, но при циганите не би отишла. Знае много добре, че само да си покаже носа, ще й смачкат фасона.
Дориана, благодаря ти за информацията, само дето нищичко не хващам. Освен май, че фрагманът ще бъде утре.

Общи условия

Активация на акаунт