Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 465

А, недей така- Мулен руж, Лидо.... Момчето си учи репликите, дето ще ги казва на Хасрет!!!

Довечера  ще си чакаме нашите секундички радост!
Закачка и да измислят от ЛИН вече ще е дежа вю! Няма да е интересно 

# 466
Добро утро  Hug

ползотворен ден на работещите, и дано е най сетне ден с трейлър!
Все едно съм малко дете и чакам дядо Коледа..............такова очакване, такива вълнения ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 09:47 от elma

# 467
Добро утро  Hug

ползотворен ден на работещите, и дано е най сетне ден с трейлър!
Все едно съм малко дете и чакам дядо Коледа..............такова очакване, такива вълнения :ooooh: ooooh! ooooh!
Същият проблем го имам и аз. Откак видях онази подсказка за стихотворение на зрител и песен, посветена на Хасрет, непрекъснато очаквам приятна изненада. Ама наистина за Коледа май ще е, нещо като коледен подарък от екипа.  newsm78

# 468

След като не ни зарадваха с трейлър Фунда реши да ни подари колаж!

# 469
Моят коментар за предвиждания фалит на сем.Туралъ:Много логично и закономерно развитие на сюжета.Само така Хасрет и Мурат се изравняват социално!Нека не забравяме,че мама Несрин не би допуснала такова "омешване "с циганското семейство на "снахата"при сегашното завидно социално ниво на Туралъ.Освен,ако синчето не й се проивопостави и тръгне против волята й...Но това би отклонило вниманието от основната сюжетна линия и би внесло допълнителен,неконтролиран драматизъм.Така,че правилно са се ориенирали сценаристите-и двамата бедни,и двамата талантливи,и двамата много,много влюбени един в друг...превръщат живота си в приказка със щастлив край...с щъкащи край тях малки,сладки и весели  Туралънца!!! family Two Hearts Flowers Sunflower

# 470

и още един.

# 471
Моят коментар за предвиждания фалит на сем.Туралъ:Много логично и закономерно развитие на сюжета.Само така Хасрет и Мурат се изравняват социално!Нека не забравяме,че мама Несрин не би допуснала такова "омешване "с циганското семейство на "снахата"при сегашното завидно социално ниво на Туралъ.Освен,ако синчето не й се проивопостави и тръгне против волята й...Но това би отклонило вниманието от основната сюжетна линия и би внесло допълнителен,неконтролиран драматизъм.Така,че правилно са се ориенирали сценаристите-и двамата бедни,и двамата талантливи,и двамата много,много влюбени един в друг...превръщат живота си в приказка със щастлив край...с щъкащи край тях малки,сладки и весели  Туралънца!!! family Two Hearts Flowers Sunflower
Съгласна съм с идеята ти за изравняване на социалното положение. Макар, че на Мурат хич не му дремеше какво мисли майка му за Хасрет, стига тя да не му беше хлопнала вратата под носа в дъжда, той щеше да си я вземе, барабар с махалата.
Дано да доживеем да видим Туралънца във филма   Joy - може би в 3-ти сезон? newsm78

# 472
На мен също ми допадна идеята в сем. Туралъ да има промяна на социалния статус, това е единствената, разумна и логична причина Мурат да се завърне от Париж, за да е близо до семейството си в този момент, но не вярвам да ги направят чак бедняци! Вероятно Етем ще загуби голяма сума пари и ще се наложи да съкратят разходите, като се преместят в по малко жилище, но ще се радвам много в един бъдещ момент Хасрет или Сайме да купят конака!

# 473
Защо ще и е на Хасрет да купува конака? За да натрие носа на маминка? Няма да и е до това! Вярно, че в конака тя усети първите истински трепети на любовта, получи първата си целувка, но получи и доста удари! Защо и е да се връща там, където в нея ще се борят минало и бъдеще? Най-добре е с Мурат да започнат на чисто- на ново място, не толкова грандиозно, но да е уютно за тях двамата!
А ако реши да прави изненадващи подаръци на Мурат - с купуването на къщата само може да го уязви! Вече има опит с пианото!

# 474
Защо ще и е на Хасрет да купува конака? За да натрие носа на маминка? Няма да и е до това! Вярно, че в конака тя усети първите истински трепети на любовта, получи първата си целувка, но получи и доста удари! Защо и е да се връща там, където в нея ще се борят минало и бъдеще? Най-добре е с Мурат да започнат на чисто- на ново място, не толкова грандиозно, но да е уютно за тях двамата!
А ако реши да прави изненадващи подаръци на Мурат - с купуването на къщата само може да го уязви! Вече има опит с пианото!

newsm10 newsm10 newsm10

Ринка, поздравления, бях започнала да пиша съвсем подобни  мисли за конака, сякаш си прочела мислите ми!   bouquet
Хасрет, според мен е възможно дори да напусне тази къща, наета от Левент, но не  е способна да нарани така Мурат, дори майка му да го заслужава!

# 475
  • София
Ехееее! Къде задълбахте hahaha Чак пък купуване на конака Joy Joy
Няма да се стигне до такива крайности Laughing Ама си е хубаво да си представяме развитието занапред. Да имаше нещо подсказка или трейлърче, та да не се отлепяме отземи Wink Да ви кажа, завижах вчера на Езелките, днес - на Линките Sick Благородно, разбира се. Оттам си откраднах нещо, което може и на други да е интересно.

http://www.vbox7.com/play:b9b25bef

# 476
 Добър ден, Запленени!
Аз  се включих малко  спонтанно, моля за извинение!
Прочетох всичко и много се радвам  на всички  вас, които с информация, преводи, клипчета, снимки, коментарии и  закачки, подържате прекрасния дух в темата!

Благодаря ви,че ви има и от сърце  пожелавам здраве  и щастие на всяка  от вас!

# 477
http://www.dailymotion.com/video/xevhlk_gonulcelen-yeni-dizi-muz … art=16#from=embed  Привет момичета..... Не остана време.... довечера фрагмент... в петък.... ох, къса ми се сърцето какво ли ще видим.... Дотогава... малко музика....

# 478
  • София
Добър ден, Запленени!
Аз  се включих малко  спонтанно, моля за извинение!
Прочетох всичко и много се радвам  на всички  вас, които с информация, преводи, клипчета, снимки, коментарии и  закачки, подържате прекрасния дух в темата!
Благодаря ви,че ви има и от сърце  пожелавам здраве  и щастие на всяка  от вас!
Спонтанните включвания са част от прекрасния дух в темата, миличка. Всеки трябва да го прави, без да се извинява или да се замисля предварителнно дали няма да му отговорят я с остър тон, я с назидателен изказ Simple Smile Затова е форум, нали Party Hug

# 479
  • София
Съгласна съм с идеята ти за изравняване на социалното положение. Макар, че на Мурат хич не му дремеше какво мисли майка му за Хасрет, стига тя да не му беше хлопнала вратата под носа в дъжда, той щеше да си я вземе, барабар с махалата.Дано да доживеем да видим Туралънца във филма   Joy - може би в 3-ти сезон? newsm78
Точно в този дух нещо щях да напиша ако не трябваше да изляза спешно в голямата буря, та сега дънките са ми до колене мокри, рамене, све Mr. Green
Мурат от първия момент се показа като човек, който е над социални и етнически предразсъдаци и презира  снобските изцепки на мама и Левент Peace

Общи условия

Активация на акаунт