Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 198
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Извинявай, пропуснала съм само едно - кърмиш ли?

Вече не. Затова казах, че този път няма да ме изгоните. Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Ми лоши сме, то е всеизвестен факт, гоним наред   hahaha

# 212
Ми лоши сме, то е всеизвестен факт, гоним наред   hahaha
И бием....

# 213
  • Пловдив
А, моля, моля, тиганЯ ми е запазена мярка, както и доктор Хаус  newsm66 Претендирам за монопол над тях  Crossing Arms

# 214
А на въпроси отговаряте ли!? Wink

Повтарям се:
защо не се препоръчва пасирана супа?

newsm78

# 215
 Здр момичета  Hug
 КантарЯ не помръдва  #2gunfire...чакам си, обаче имам следния проблем. Започнаха да ми избиват пъпки  #Crazy, а никога не съм имала проблем с кожата- пИрИфектна ми е била винаги. Преди мц периодично по пъпка две, ама сега и по лицето, и по гърба, рамената....не ми е се струва никак нормално и доста ме притеснява. Да не би организма ми да се чисти от нещо...или просто режима да не ми понася  newsm78 защото ако цената да бъда слаба е да съм пъпчива...никак не ме радва  Crossing Arms
 Та така...оплаках се...сега ви желая хууубаааав , отслабващ и режимен ден  Hug

# 216
И в какво се изразява туй изпускане ? newsm78

Ами изядох няколко сладки, без всичко друго нережимно мога, но това сладко, случва ми се за трети път, как ще я карам незнам! newsm78 #2gunfire

Takaaa ,значи "5 мин кеф ,после 5 дена рев" . newsm78
Ами какво да кажа ,освен това че ще ти се проточат нещата заради тия сладки .Тъй че след няколко дни ако викнеш че не мърдат килцата ,сети се за сладките . Whistling
Това е положението.При този режим всяко прегрешение се наказва с дни на задържане. Peace

Танте,ми с хартийка бе ,душко ,как иначе да се опекат като няма мазнина. Joy Скица голяма. Joy

Уви, така се получи, но това ще ми е за урок! Просто исках да споделя, не заради гузната ми съвест, а дали на някоя от вас се е случвало в началото на режима да кривне от правия път! Но, както и да е, стига съм ви занимавала с мен!
Лек и отслабващ ден!

# 217
  • Пловдив

Повтарям се:

newsm78

Отговаряме ако имаме отговор. Ако нямаме какво да кажем си мълчим. Аз на този въпрос отговор нямам - не съм чела подобна (не)препоръка, а и не ям пасирано Simple Smile

# 218

Повтарям се:

newsm78

Аз не съм прочела никъде да не се препоръчват пасираните супи.Да кажем може би е по-правилно да се каже,че препоръчва непасираните и сигурно е нещо свързано с дъвченето,слюнкоотделянето и времето за засищане.Във всеки случай ,сайта на френските дюканки е пълен с пасирани манджи.
За гръдната не съм забравила,ще напиша тези дни.

Хайде малко отчет от двата ударни дни. Кантарът полетя надолу с -1,7 кг. Да си призная, не пих вода. По принцип не съм фен и изобщо не се сещам. Инсталирах си една пет литрова бутилка на бюрото с помпа, така като е до мен, ще наваксам бързо. Simple Smile

Пий поне литър и половина вода,че иначе бъбречната криза не ти мърда.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 16:05 от nikolexa

# 219
Хей, здравейте!

Да поздравя всички именници, които празнуват! Живи и здрави!

Диване, може да си пиеш зеленчуковия сок разбира се (но при положение, че е от свежи зеленчуци, а не инстантни бульони).

envia, важно е, супата да е направена с режимни продукти ( и ако щеш в комбинация с толерирани такива), а това дали е пасирана или не няма никакво значение.

zveti81, е на мене ми се е случвало, но не се гордея с това. А и трябва да имаш желязна воля, защото свалянето се забава значително..

poem
, на мен също ми излизат, от време на време по една, две, пет, десет пъпки, но смея да твърдя, че от както се храня по Дюкан лицето ми се изчисти, разбира се с малко изключения преди мц.

Искам да кажа за 1/1, направо се родих хора. даже май при мене нещата ще тръгнат по бързо от колкото 5/5. И найй големия плюс на тази схема главата е спокойна. Като бях 5/5 и не можех да спра да мисля за зеленчуци в периодите на П, а покрай тях и за плодове и ядки и мани мани...

Хубав деееееееен на всичкиииии!  newsm51

# 220
Благодаря! Hug

НиколексаWink!

Аз и за толерираните храни си чакам търпеливо отговора... Whistling

Elileni, оооох, не говори за ядки, че те са едни от виновниците за излагането ми в 4-та. Embarassed

# 221
Дааам, един от главните виновници (лошото е, че ги купувам с килограмите, сурови, за моята половинка прекрасна) и за моята вечна втора, но аз съм си крива и ще си сърбам попарата, здраве да има!

НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА!!!!!!

От толерираните използвам само зехтин в салатата в ПЗ.

# 222

Мхм. Скоро ще почна третия литър за днес. И то без да се наливам насила. Grinning Явно наистина водата трябва да я държа покрай мен.
Ама пусто, много пикам, бе! :/

# 223

Мхм. Скоро ще почна третия литър за днес. И то без да се наливам насила. Grinning Явно наистина водата трябва да я държа покрай мен.
Ама пусто, много пикам, бе! :/

Ако пикаеш много често е добър знак,утре ще имаш минус Simple Smile.

Благодаря! Hug

Аз и за толерираните храни си чакам търпеливо отговора... Whistling

Elileni, оооох, не говори за ядки, че те са едни от виновниците за излагането ми в 4-та. Embarassed

Ето ти отговор за всички храни

Мда , и на мен ядките са ми ахилесовата пета сега. И както знам че ако изям 10 грама няма да ми се отрази (защото моето тяло съм го отренирала на повечко мазнинки де),така и знам,че ако си купя няма да се спра на 10-те грама и като нищо ще си хапна целия пакет.Че при нас пакетчетата са по половинка кило . Rolling Eyes.Хайде да не е за ден, ама за два ще си отиде до две. Затова хич не поемам тоя риск да си купя,даже и на другите съм забранила да внасят в къщи.Виж към сладките неща нямам вече такава зависимост.В кухнята няма шкаф от който да не изскочи някой бонбон или шоколад.Това е тезата на моя мъж, че децата за да не налитат като луди на такива храни, трябва да ги има в изобилие,а не да се ограничават и  когато решиш да им купиш, да се нахвърлят като невидели.За децата тая теория е вярна, убедила съм се, но няма да уточнявам кой вкарваше в разход таткото да купува честичко такива храни,когато и майката ядеше сладко  Embarassed и че мама се нареждаше барабар с децата да опита всички бонбони след Хелоуинската вечер примерно. Laughing .Сега има над 3 кила бонбони в къщи,сигурно ще си има чак до другия Хелоуин ако мама не я хванат бесните де (теоритично казвам),миналия месец имаше даже доста поводи и си имаше постоянно някоя торта в хладилника , не само че не прегреших,ами даже и през ум не ми мина.От което съм супер щастлива. Само пред МЦ малко имам глад за сладко, но тогава ползвам какао 4-5 дни и после ми минава желанието до следващия месец.Станах и абсолютен фен на сладкарските емисии.Гледам ги наред ,заради което моят мъж ме обяви за мазохистка. Laughing Обаче на мен ми пък ми  действат успокояващо.Хем ми се храни окото, хем така на телевизора безопасно за гледане. Laughing Затова и хич не ми действат разни реклами вече( това го казвам заради demi81).При мен с негледане няма да стане. В ежедневието няма кой да ни щади, реклами и картинки на вкусни нещица навсякъде, трябва да се науча да са ми безразлични.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 18:12 от nikolexa

# 224
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей мацки смляли сте се да пишете днес.Докато ви ичета свят ми се зави.Днес -300г.

Общи условия

Активация на акаунт