Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 187
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Зеленият рай в сърцето на България
В някоя от фазите, може ли да се включат бисквитите "Хугаренас"?  newsm78

# 436
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
NIMOVE  в събота се сетих зе тебе.Ама като не можах да се сетя как ти беше никнейма.

# 437
  • Варна
Nimowe: Аз те помня. Изглеждаш направо стархотно, умопомрачително. Браво!  smile3501 smile3501 smile3501
Успех в задържането ти пожелавам и по-често се включвай!
frozenInside : и аз много ги обичам, но мисля че са подходящи само за 4 фаза и то не по пакетче на ден.

# 438
ЗлаВещица, не съм много съгласна, но за едно си права, че степа и чая са течности, но не и че заместват водата. Ползвай google.bg, за да се информираш, пък ако искаш аз ще ти помогна  Simple Smile. Това с най-добри чувства и мек и благ тон  Hug Hug Hug!

frozenInside , е айди сега  Stop!!! Взе да задаваш глупави въпроси, ако ще се заемаш да пазиш режима сериозно, поне прочети поне 1-ва страница!

# 439
здравейте момичета Hug Hug Hug
Ау навън е пролет ,а аз съм на работа #Cussing outТака тази сутрин с Кантарев ,нещо неможахме да се разберем сложи ми един хубав + ,чак не е истина ooooh!,ама така е ,който яде трици посред нощи ,това си заслужава Naughty
Nimowe скоро си мислих за теб ,че си зачезнала Rolling EyesБраво изглеждаш страхотно ,успех в трета  bouquet
frozenInside  бисквитки и всякакви други такива до галите в трета ги забрави Naughty,чети,чети книгата и първа страничка по честичко Hug
Mialexa каква е тази трета бе момиче,по точно е нещо като втора + newsm78,както аз и друг път съм го казвала-Без едно мога ,ама с едно НЕ ooooh!,но който неможе ,не трябва да яде Whistling,така правя аз HugУспех и смело напред Hug

# 440
  • Пловдив
ЗлаВещица, не съм много съгласна, но за едно си права, че степа и чая са течности, но не и че заместват водата. Ползвай google.bg, за да се информираш, пък ако искаш аз ще ти помогна  Simple Smile. Това с най-добри чувства и мек и благ тон  Hug Hug Hug!

Ок, помогни ми да се ориентирам, защото аз явно не мога.

# 441
  • София
Горчицата я разреждам с кисело мляко и става супер сос Simple Smile

Дивачките, много сте хубави, освежени и отслабнали   bouquet
Точно и аз така.  Peace И за двете. Simple Smile
Тази сутрн видях 57.5 на кантара - казвам ви, няма такава радост. Чудя се сега поставената от мен и Дюки цел 55 дали да не се опитам да я намаля на 50? Не, че очаквам отговори, де - то, няма как да ми кажете, без да ме видите. И в тази връзка, много ще се радвам да успея и аз за някоя срещичка. Малко ми е сложничко, де, че трябва да има на кой да оставя малката, но честно обещавам да се постарая повечко.
Николекса, наистина много са полезни постовете ти. Благодарим от сърце.  Hug

# 442

frozenInside , е айди сега  Stop!!! Взе да задаваш глупави въпроси, ако ще се заемаш да пазиш режима сериозно, поне прочети поне 1-ва страница!

Прочела съм я няколко пъти! И книгата, чета в момента.... съжалявам, че може да съм подразнила някой с въпросите си.

# 443
Може СТЕП момичета, може

и Болеро и всякакви разтворими сокчета които са с подсладител. Четете съдържанието и ако няма съставки които не се позволяват, всичко може

отделен е въпроса колко са полезни и колко не са  newsm78

отворете рецептите на по стари дюканки и вижте колко различни сладки вкусНотии са измислени и подсладени точно със степче, па защо да не е разтворено във вода, и изпито като чаша безалкохолно примерно  Laughing

Какви са тез бисквити Хугаренас - дай им състава

# 444
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
според мен какъвто и да е състава щом са купешки бисквити-не може.Ако си ги правиш ти -да.

# 445
Състав: пшенично брашно, сл. олио, глюкозен сироп, царевични трици, пшенични трици, малцов екстракт, сол, амониев бикарбонат, натриев бикарбонат, соев лецитин. Съдържа: пшеница, глутен, ечемик, соя, следи от овес, яйца, мляко и сусам....

(За първата фаза, разбирам че не стават  Wink )

# 446
  • Пловдив
Стават - за гала в трета и за четвърта Simple Smile

# 447
Не стават миличка, остави ги за трета и четвърта фаза.

Научи наизуст всички позволени неща от първия пост на Вещи и се ръководи от това в избора си на храни.

Успех  Simple Smile

# 448
Много ви благодаря за отговорите момичета  Hug

Чета ви и рецептите и старите теми, за да не сбъркам някъде, а и се научават доста неща относно режима....  и може би от многото информация на куп, да съм се замотала, но ви Благодаря за търпението Simple Smile  Wink

# 449
Вещи, ето ти няколко статии (които даже препрочетох  Simple Smile):

http://www.bb-team.org/articles/1014_piete-li-dostatachno-voda#axzz16fm27PVh
http://www.bb-team.org/articles/1318_voda-zashto-vi-e-nuzhna#axzz16fm3FGPn
http://lubomirivanov.com/1722

..разглежда се като цяло приемането на вода, на достъпен език. Аз съм любител на здравословното хранене и знам, че нищо и никаква течност не може да замени свойствата на чистата вода (особено за клетката) - http://www.yoga108.info/inspiration/water2.html. Enjoy!  Peace А колко са НЕполезни подсладителите няма да коментирам, всеки си знае сам за себе си.  Whistling

frozenInside, не си ме подразнила, но и аз имам моменти, през които чета, но не възприемам. Мисля си, че при тебе се е получило нещо такова с 1-ва, защото там всичко е обяснено!

Общи условия

Активация на акаунт